רגע, אז גם לי מותר?
ל לגונה סגולה New member 19/7/03 #50 hells bells זה שיר של... AC/DC אם אני לא טועה? השם פשוט נורא זכור לי, ואני לא יודעת מאיפה. זה כל מה שרציתי לומר.
hells bells זה שיר של... AC/DC אם אני לא טועה? השם פשוט נורא זכור לי, ואני לא יודעת מאיפה. זה כל מה שרציתי לומר.
W Wonder goat New member 18/7/03 #18 נוצחתי על ידי הביטלס בשנית אין לי שום מושג על קאבר שהם עשו ואין לי שום מושג על כבר שעשו להם.
L LadyG New member 18/7/03 #20 דין... לך לאתר של אול מיוזיק ותבדוק שירים מתחילת הדרך של הביטלס, שהקרדיט לכתיבה שייך למישהו אחר. אולי משהו יצלצל לך מוכר. כמעט כל אגדת רוק עשתה במהלך הקריירה קאבר לשיר של הביטלס. תעשה חיפוש באינטרנט. מותר להשתמש ברשת. יש בה את כל המידע שאתה צריך.
דין... לך לאתר של אול מיוזיק ותבדוק שירים מתחילת הדרך של הביטלס, שהקרדיט לכתיבה שייך למישהו אחר. אולי משהו יצלצל לך מוכר. כמעט כל אגדת רוק עשתה במהלך הקריירה קאבר לשיר של הביטלס. תעשה חיפוש באינטרנט. מותר להשתמש ברשת. יש בה את כל המידע שאתה צריך.
T ThE RhythM New member 18/7/03 #29 כן....קאברים לביטלס יש פשוט מבחר כ"כ קטן...שממש אין בעיה לבחור...
C comfortably pink New member 18/7/03 #41 מסכים עם דין.. הקשר ביני לבין הביטלס הינו מקרי בהחלט (בטעות מצאתי תקליט של ראבר סול בהוצאה אמריקאית).
מסכים עם דין.. הקשר ביני לבין הביטלס הינו מקרי בהחלט (בטעות מצאתי תקליט של ראבר סול בהוצאה אמריקאית).
ה הניבלונגים New member 18/7/03 #19 ../images/Emo65.gif מזל טוב ל Nir of GondoliN קצת באיחור אבל רק עכשיו ראיתי, אז מזל טוב ילד
L LadyG New member 18/7/03 #21 ../images/Emo65.gifמזל טוב לניר../images/Emo65.gif ניר...כנס פה רגע.... איך זה שאנחנו לא יודעים דברים כאלה חשובים המון מזל טוב גם ממני.
../images/Emo65.gifמזל טוב לניר../images/Emo65.gif ניר...כנס פה רגע.... איך זה שאנחנו לא יודעים דברים כאלה חשובים המון מזל טוב גם ממני.
T ThePiper New member 18/7/03 #26 מזל טוב! ../images/Emo65.gif אני מאחלת לך עוד הרבה ימים יפים בגונדולין ביחד עם המשפחה והחבר'ה קבל פרחים=>>>
מזל טוב! ../images/Emo65.gif אני מאחלת לך עוד הרבה ימים יפים בגונדולין ביחד עם המשפחה והחבר'ה קבל פרחים=>>>
N Nir of GondoliN New member 18/7/03 #27 תודהה לכולם! תודה אייל! תודה ליידי! תודה קיר! ותודה לכל אלה שעוד יברכו Sweet Sixteen למי ששאל
N noosh New member 18/7/03 #30 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל טוב!!!!!! יומולדת שמח ושנה מאושרת עם המון חיוכים ומוזיקה!!!!
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל טוב!!!!!! יומולדת שמח ושנה מאושרת עם המון חיוכים ומוזיקה!!!!