קייג'ן

SHABBI THE 3

New member
הטפילד או אקסל רוז??

מי יותר טוב ולמה??? מבחינת שואו, קול, כתיבה וכ'ו אישית אני חושב שאקסל רוז יותר טוב, גם בגלל השואו המטורף שהוא נותן (הריצה המפורסמת על הבמה), שואו שראיתי אישית כשהם היו בארץ.... גם בגלל הקול ה"מיוחד" שלו וגם בגלל התלבושות. עם כל הכבוד שלג'יימס הטפילד (שאני אוהב מאוד) הוא יותר משעמם...

מכבי חיפה

(גמד זה היה בשבילך) אין דבר כזה יותר טוב, יש מה אתה יותר אוהב, אישית אני מעדיף את שושנה דאמרי מבצעת קאברים של ג'ימי הנדריקס, על שניהם

Nir of GondoliN

New member
לאחד יש קול של קרפדה

ולשני יש קול של... פפ תשלימו לבד. על שניהם אני לא מת! מוריססססון שולת!

yoavsc

New member
רק בגלל שאני עייף, וקמתי הרגע

אני אענה לך. אני מעדיף את אקסל רוז. ודי כבר עם השאלות האלה

yoavsc

New member
ככה

תלחץ על השם שלך בחלק השמאלי העליון של המסך. איפה שכתוב על המסרים האישיים שלך. ואז תסתכל בתמונה

יש פורום תמיכה בתפוז

תשמע SHABBI, אתה חדש בפורום ולכן אני אחזור למענך על הכללים: מערכת הפורומים של תפוז מאפשרת 15 הודעות ראשיות בכל דף של הפורום, כל הודעה ראשית חדשה דוחקת הודעה אחרת מחוץ לדף הראשון ולמעשה "הורגת" את הדיון שהתפתח בעקבות הדיון, לפיכך אני מקפיד (בעזרתם האדיבה של כל חברי הפורום) שהודעות ראשיות יעסקו אך ורק בנושא הפורום ויכלו תוכן כלשהו, הודעות ללא תוכן, או הודעות שהתוכן שלהם אינו קשור לנושא הפורום מקומם בשרשור ה
שרשור ה
הוא שרשור שאני כמנהל פותח ובהודעה הראשית שלו קיים האייקון
. מאח ואתה חדש עד היום התעלמתי מהודעות
שלך שבאו כהודעה ראשית, או שרשרתי אותן בעצמי, מהיום הודעות כאלו עללות להמחק וחבל. בכל מקרה, ברוך הבא לפורום

Another Girl

New member
רק רוצה לציין שנייה...../images/Emo124.gif

את נצנחונם המזהיר של הניבלונגים וליידי ג'י שלכם בתחרות אלוף אלופי הטריוויה של פורום הביטלס.
תותחים

דווקא ביקשתי ממנו שיפרסם כאן

הוא פשוט עוד לא הספיק כנראה, בכל מקרה יופי שאתה עשית את זה קיר ושיהיה בהצלחה

ThePiper

New member
סתם כי משעמם לי:

הדסקטופ שלי=>>> בהצלחה לכולם בחידון היום... אני צופה לעצמי תבוסה משפילה, הייתי צריכה להתחיל להקשיב לביטלס כשעוד הייתה לי הזדמנות

hells bells

New member
../images/Emo70.gifאין לי ומעולם לא היתה לי

שום בעיה עם שוחד על כל סוגיו! (להוציא את זה שאת שומרת להולדן)

ThePiper

New member
אהמ, אני בסה"כ מחזירה על...

כל הסוכריות... בכלל נראה לי שהן היו מורעלות
עדיין כואבת לי הבטן מהפעם האחרונה שלקחתי אחת... ההורים הזהירו אותי לא לקחת סוכריות מדודים שמעריצים ואן זנטים למיניהם.

למעלה