נצל"ש - חידה לאוהבי דרים ת'יאטר... באיזה תאריך נרצחה ויקטוריה פייג'?
S scudnick New member 22/10/05 #15 נצל"ש - חידה לאוהבי דרים ת'יאטר... באיזה תאריך נרצחה ויקטוריה פייג'?
B Blade Of Fire New member 22/10/05 #18 פשוט מאוד- mëoi- "חתול" בקווניה (נו באמת? את לא יודעת מה זה קווניה? אלפית עתיקה!!!) או גווין.. כי.. נו.. אבירי השולחן העגול רולז וגווינביר הייתה זנותית במקצת
פשוט מאוד- mëoi- "חתול" בקווניה (נו באמת? את לא יודעת מה זה קווניה? אלפית עתיקה!!!) או גווין.. כי.. נו.. אבירי השולחן העגול רולז וגווינביר הייתה זנותית במקצת
K Kfiriboy New member 22/10/05 #19 אפילו אליאור שלנו טועה לפעמים ../images/Emo13.gif הוא טען שהמפגש הראשון של פורום פאוור מטאל היה ב-19 לאוקטובר 2003 ואני מוכיח עתה כי הוא בכלל היה ב-15
אפילו אליאור שלנו טועה לפעמים ../images/Emo13.gif הוא טען שהמפגש הראשון של פורום פאוור מטאל היה ב-19 לאוקטובר 2003 ואני מוכיח עתה כי הוא בכלל היה ב-15
M McBlack New member 22/10/05 #24 דמנט, משועמם ../images/Emo4.gif חיחיחי ^^ סווטי, את המתולתלת עם השאטני ארוך או עם האדום הקצר?
ע עיני לילה New member 23/10/05 #44 ../images/Emo9.gif והתפוז הזה מניאק! זרק אותי מהצ'אט עקב הצפה סך הכל נתתי קישור להודעה באחד מהפורום של *תפוז*. מניאקים.
../images/Emo9.gif והתפוז הזה מניאק! זרק אותי מהצ'אט עקב הצפה סך הכל נתתי קישור להודעה באחד מהפורום של *תפוז*. מניאקים.