צריכה עזרה...

../images/Emo32.gifצריכה עזרה...

טוב אז אתמול מצאתי חתולה גורה בחצר שלי היא הייתה גוססת (היא שכבה ללא תנועה על השביל) ואמא שלי הסכימה לי שאני אטפל בה קצת עד שהיא תחלים וכשהיא תחלים כבר נראה אם נשאיר אותה (וכמו שאני מכירה את אמא שלי היא גם תתקשר אל החתולה). בכל מקרה, טיפלתי בה, נתתי לה חלב וחיממתי אותה והיום היא פתחה עיניים ואני שמחה להודיע שהיא מרגישה יותר טוב.. אז עכשיו אני צריכה את עזרתכם בבחירת שם בשבילה. האפשרויות שלי הן: 1. קירה- סתם כי זה שם יפה 2. פופ (עם שורוק)-כי היא חירבנה עליי 3. גווין- כי זה קיצור של גווינביר (לא רציתי לקרוא לה גווינביר כי זה ארוך מידי לחיית מחמד) 4. תרגישו חופשי לתת לי שמות משלכם, אם אני אוהב את השם וזה יתאים לחתולה אני אאמץ אותו.. תודה

scudnick

New member
שמוליק? חרא'לה? [מישהו שאני מכיר

קרא ככה לחתולה שלו]... המממ... אם היתה לי חתולה אני אישית הייתי קורא לה אוקטקטוס, זה אומר "שמונה-חתול", כי אני הרי מכור לשמונה, אבל זה רק אני... אבל Octacattus יכול להיות שם מעולה לחתולה, מה

חח זה לא נראה לך ארוך מידי?

אם אני מחפשת אותה ורוצה שהיא תבוא.. זה לא ישמע טוב.. אם כבר אז רק אוקטה.. וחבר שלך קרא לחתולה שלו חראל'ה או שמוליק?

אה.. זה לא רעיון טוב במיוחד..

מהסיבה הפשוטה שאמא שלי קוראת לי חנהל'ה ואם נקרא לחתולה חראל'ה כשאמא שלי תדבר אליי אני אחשוב שהיא מדברת אליה..

scudnick

New member
ו... המממ...

אז תקראי לה קאטוס - Cattus, חתול. [לטינית שפה יפה
]

genz

New member
מה עם הכלב?

ושמות: גושפנקה ביץ' גודזילה זבל

פונטי עדיין חי ברוך השם..

אבל הוא רוצה לאכול אותה..
והנה מסר מהחתולה: 7 ץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ חח היא הקלידה את זה.. עד שהיא התחילה לבכות שאני אקח אותה...

genz

New member
פונטי כלב גאון

אז זה לא הכי כדאי לשמור חתולה בבית עם כלב שלא רגיל לחתולים

כן.. אמא שלי חשבה על זה..

והיא בסוף לא תסכים לשמור אותה.. אבל יש לאחי חברים שמוכנים לקחת אותה אז זה כבר טוב..

genz

New member
עדיף מרחוב :-\

אבל את לפחות מקבלת זכות על השם! אז תקראי לה זבל

Musta Susi

New member
החתולה הזאת גם יודעת לדבר בטלפון../images/Emo3.gif

סתם
את יכולה לקרוא לה mina גם כי לחבר שלי הייתה חתולה העונה לשם זה וכי Mina זה "אני" בפינית ואת בטח תזדהי עם חתולתך בכונות מסויימות

למעלה