צמחוני

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif צמחוני ../images/Emo3.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה: ספרו לי על משהו אחד בסדר היום שלכם שלא תוותרו עליו אפילו אם יתהפך העולם.

miss_t

New member
כלום. פשוט לא טוען כשאני לוחצת שלח

כשאני מנסה לפתוח הודעה חדשה. אולי זה בגלל פיירפוקס? בכל מקרה שרשרתי לשרשור כסף ומכירות.

Guid

New member
את ממש אוהבת שאלות סדר יום, אה? XD

אני מניח שאני לא אוותר על הזמן שלי על המחשב, זה הזמן הכי כיף ביום! D:

miss_t

New member
../images/Emo32.gifבקרוב עונת הבחינות נגמרת

כך שאחזור לשחק לתקופה קצרה!! יאי
תחזיקו לי אצבעות- עוד שתי בחינות, ובתקווה לא להגיע למועדי ב'

xFade

New member
../images/Emo95.gif מממ...

נראלי שאני בחיים לא אוותר על יציאות עם החברים שלי. זה כבר הפך להרגל לצאת כל יום עד מאוחר,ואני כלכך קשורה לאנשים האלה שזה מפחיד.

ToryMaster

New member
שעת קריאה

זה, באמת, בחיים לא, זה משהו שאני חייבת שתמיד תמיד תמיד יהיה.

ווינגז

New member
אני אוהבת אותך ../images/Emo99.gif

וצריכה את עזרתך בנושא הזה, ממש אבל. אני כבר באמצא "פונטנלה", וממש מפחדת לסיים אותו (הפעם אין לי עוד מאיר שלו להתרכז בו). ממש קשה לי למצוא משהו להנות ממנו אחרי מאיר שלו, כי הוא כותב בצורה מאוד שונה מרוב הרומאנים/ספרי מתח (שאני גם ככה לא אוהבת) שיש פה. יש לך המלצה למשהו שבאמת יגרום לי להתחבר אליו? את יודעת בערך מה אני קוראת.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אני אפעם לא מוותר על

אוכל ונישנושים! בחיים אני לא אעבור יום ולא אנשנש איזה משהו, חטיף או ממתק..

deisy

New member
../images/Emo6.gif אני אכיר לך את הבן שלי

אני מאמינה שהוא היה עונה אותו דבר

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אנשים..=0

יש לי בקרשת עזרה קטנה..:) בחמישי יש לידיד ממש טוב שלי יום הולדת והחלטתי להכין לו חולצה מגניבה שכתוב עליה Save water, Dreenk BEER עכשיו, הייתי רוצה להכין עוד חולצה עם כיתוב מגניב, אז השאלה הראשונה היא האם יש לכם רעיונות מגניבים לכיתובים על חולצות, ודבר שני אולי למישהו יצא פעםלהיתקל באתר שמאפשר הורדה של עיצובים ללוגואים כאלה בחינם. כי צריך להדפיס את הלוגו על דף ואז לגהץ לחולצה... ועם הלהדפיס יש בעייה כי אין תמונה מגניבה מספיק- הצעות? מישהו?

Guid

New member
האמת שאין לי רעיון מקורי, אבל

רעיון מטומטם יש לי- תכתבי: Dont worry, be Garry ותשימי תמונה של גארי החילזון מבובספוג. שוב, זה סתם רעיון מטומטם שאין לי מושג למה חשבתי עליו... אולי בגלל שאני יושב בחום הזה על שפת הכנרת...? מי יודע... XD

xFade

New member
../images/Emo95.gif לי יש :)

לחברה שלי יש חולצה עם הכיתוב הזה: I Dont Have Drinking Problems. I Drink, I Get Drunk, I Pass Out. NO PROBLEM. נורא חמוד

למעלה