צלוי

dan the man

New member
המלצות...

זה קצת פחות רועש חח ממה שכולם שומעים פה אבל לאלה מכם שאוהבים אינדי-רוק-בריטי Franz Ferdinand Arctic Monkeys (מומלץ מאוד!) Travis In Rainbows -radiohead (דיסק נחמד מאוד) וגם כמה שירים נחמדים : מוניקה סקס - הקונפורמיסט הדפוק הזה - ירמי קפלן A perfect day elise - PJ Harvey

l i o r a n g e

New member
האעהאעהעא

תעשה לי ילדים! כאילו, רק אם בא לך..
The wombats-lets dance to joy division זה שיר שעושה טוב.

Shishi san

New member
למה להמליץ רק על דיסק אחד של רדיוהדP=?

כולם טובים! ( חוץ מקיד A שאני לא סובלXD ). _ עכשיו כמה בהמלצה שלי : Kula Shaker Kings Of Leon- למרות שהאלבום החדש לא משהו, כדאי לשמוע את השניים הישנים. The Strokes Wolfmother זה הכול להיום :ס

dan the man

New member
כי..

שמעתי בסך הכל 2 אלבומים שלהם...ok computer(שמה כבר לא אמרו עליו ) והחדש שלהם..שזה הדיסק המדובר ששיחררו חינם להורדה באינטרנט וגם המלצתי רק על דברים חדשים ששמעתי לאחרונה..

yoolyool9

New member
וגם חופש גדול, וחופשים של חגים

אמרו שיש מצב שאפילו ישאירו בבצפר שלי כמה שכבות כיתה, ושנלמד בערבים מתמטיקה, ויקצרו את החופש הגדול בחודש.

המלצות? ממ בכיף ../images/Emo13.gif

סרט: התפוז המכני.. וכל מילה מיותרת סרט מדהים! להקות.. ממ זה מה שאני שומעת כזה אז תסתדרו, לא יודעת איך להגדיר סגנון :/ 3 doors down AC/DC aerosmith avenged sevenfold bon jovi breaking benjamin deep purple disturbed foo fighters green day guns 'n' roses incubus led zeppelin motley crue nickelback nirvana oasis opeth pearl jam placebo queens of the stone age radiohead rage against the machine red hot chili peppers seether sick puppies skillet slipknot smashing pumpkins s-71 sum 41 system of a down the arrows the turtles the used אלה כל מה שאני שומעת, כמובן שהכל מומלץ, תהנו!

talburstein

New member
slipknot (?)

אף פעם לא חשבתי שאנשים באמת שומעים את זה, זה אולי מגניב בהופעה אבל לשבת בבית ושמוע את הרעש הזה...

למעלה