צלוי

pluplup

New member
ה"מטאליקקה" זה סתם מתוך הרגל P:

מה שכן,אני לא מוצא שום מורכבות/סולואים טובים/משו כזה בשירים של מטאליקקה,הכל אותו חרא שנשמע מופלץ מהתחת. סונטה עשו עוד מלא קאברים. גם דרים. מי אלה סטאנד? Oס קורן לא משו. מרילין מנסון(*) זה זמר,לא להקה,והוא עשה עוד כמה מאות קאברים(ובמקרה שלו,אתה לא יכול לדעת אם זה נכון,רצים מלא "קאברים של מרילין מנסון" באינטרנט). עשו השפעה ענקית? מעצמת המטאל הגדולה בעולם? זה כ"כ כ"כ שטויות. אתה יכול להגיד "הלהקה האהובה עליי",אבל כמו שאמרתי קודם,אל תעשה מהם דברים שהם לא. הדבר היחידי שהם עשו זה להשיג עוד מלא מלא מעריצים בזכות מסחור שנקרא "האלבום השחור וחבריו".

אני קוראלו מרלין מנצון מתוך הרגל:pPPP::::::::

עוזב,אי אפשר להתווכח עם אנשים שסוגרים ואטומים בתוך עצמם.................... משו שבטוח מטאליקקה יותר טובה מEVERGAY

pluplup

New member
היי,

אני לא זה שתקוע במחשבה שגריינדקור (ודת' מטאל,וכל מה שדומה לזה) זה רעש. ואני לא זה שיורד על להקות שלא שמעתי (אהמ-אוורגריי-אהמ),רק בגלל שהצד השני בויכוח ממש אוהב אותן. אתה,לעומת זאת,כן. זה מה שנקרא להיות סגור ואטום בתוך עצמך.

Shishi san

New member
מה שמטאליקה עשו?

מה עם עשו? אני לא יודע, אולי פספסתי, פשוט, לא ראיתי מעולם את ההשפעה של מטאליקה על עולמינו. הם לא לד זפלין או פינק פלויד, וגם אם השם שלהם יותר גדול מהלהקות האלה ( כמובן שלא, אבל הגיוני היום שאערס ממוצע ברחוב יכיר את מטאליקה ולא את זפלין, כי ככה החייםP= ) , זה לא אומר כלום.

MilkShack

New member
מה שמטאליקה עשו זה לא בהכרח

"השפעה על עולמנו". למרות שיש גם את זה. מטאליקה היא להקת המטאל המצליחה ביותר בהסטוריה, והיא הצליחה בזכות מוזיקה טובה ולא ממוסחרת. ואל תתחילו לעקוץ על האלבומים האחרונים.

../images/Emo45.gif

קל לקחת את האלבום האחרון שלהם שהוא לא משו ולדבר עליו ללכלך עליו. נראהלי שפשוט כל האנשים שככה שופטים את מטאליקה ישר, הם פשוט רואים שמאטליקה יותרמידי פופולרית וזה לא בכבוד שלהם,כי הם שומעים להקות אנדראונד שרק עם והסולן מכירים, אפילו הגיטריסט לא מכיר את הלהקה שלהם בעצמם מרוב שאף אחד לא מכיר

Shishi san

New member
אני אפילו לא שמעתי אותו.

את האלבום האחרון, הכוונה, ככה שתירוץ " האלבום האחרון " לא יעזור לך כאן P= אני לא שפטתי את מטאליקה על פי האלבום הזה. ובכלל, זה לא שאמרתי שמטאליקה גרועים, אני חושב שהם טובים במה שהם עושים, אבל הם כמו עוד להקות טובות אחרות, זה שהם לא שינו את ההסטוריה לנצח זה לא אומר שהן לא טובות, לא אמרתי ככהP=

הם לא שינו אתה היסטוריה

הם שינו את ההיסטוריה של המטאל והתראש מטאל בפרט אבל לא של המוזיקה והרוק והכל.

מה הקשר לזה-

"נראהלי שפשוט כל האנשים שככה שופטים את מטאליקה ישר, הם פשוט רואים שמאטליקה יותרמידי פופולרית וזה לא בכבוד שלהם,כי הם שומעים להקות אנדראונד שרק עם והסולן מכירים, אפילו הגיטריסט לא מכיר את הלהקה שלהם בעצמם מרוב שאף אחד לא מכיר" אנחנו בפורום נירוונה. ואתה יודע מה, בעיני ביטלס הלהקה הכי טובה בעולם, וגם את פרל ג'ם הגיטריסט של עצמם (ועוד כמה) מכירים, ואפילו, אפילו גם את לז זפלין. בלי שום קשר לזה ש"שופטים את מטאליקה ישר" זה לא מונח נכון, בהתחשב בעובדה ששמעתי איזה שלושה אלבומים שלהם וכל פעם שאלתי מה דה פאק, ואמרתי לעצמי שזה פשוט גרוע בעיני.

MilkShack

New member
יש לך מושג כמה אנשים מזלזלים בנירוונה?

כמה אנשים לא מסוגלים לשמוע את הביטלס ונרדמים מפינק פלויד? לא מדובר פה בעניין של טעם. מדובר פה בעובדות.

אין לי ספק, זה לא קשור אבל.

מה שאני מנסה להגיד, זה שבכלל לא רלוונטי להגיד שאנשים לא מתחברים למטאליקה כי הם פופלריים, ואני אומרת את זה בתור בנאדם ששומע נירוונה, לד זפ וביטלס. ולמטאליקה אני לא מתחברת כי אני פשוט לא מתחברת. אולי עכשיו אני יותר ברורה? [סליחה אם זה נשמע תקיף והכל, אתה יודע איך זה כשזה כתוב ולא נאמר, אתה בטח מבין שזה בסבבה.]

סבבה אבללמה לזלזל?

אני מדבר אל שלושתכם, כי עייפתי כברלהגיב לכל אחד באישי. איזה 3 אלבומים שמעת? ואממ, לשמוע פעםאחת זהלא ממש רעיון חכם לעשות למשל דארק סייד אוף דה מון, בפעם הראשונה ששמעתי אותו, הייתי על הרצפה מרוב שיעמום בפעם שניה החזקתי את עצמי ער. בפעם שלישית מצאתי כל מיני קטעים גאונים בפעם הרבעית התמכרתי אליו. יש להקות, שהן עובדות ככה בהתחלה אתה לא מבין מה הקטע שלהן, ואז שאתה שובר את החומה הזו ומבין, אתה לא מפסיק לשמוע אותם. ככההתחלתי לשמוע גראולים, בהתחלה לא הבנתי מה הקטע של לעשות קולות של מטחנת בשר במיקרופון, והיום אני אוהב להקות כאלה

Shishi san

New member
אבל..

הביטלס זה סיפור שונה חבוב, הגיוני שחובב מטאל לא יאהב אותם, למה שיאהב? הם רוק פופ לחלוטין, אין פה קשר בכלל, וכל אחד שכן אוהב רוק אוהב ביטלס ( טוב, כמעט כולם , כי מה לעשות, אלה הביטלס, הם היו ויהיו הלהקה המצליחה ביותר אי פעם ) . ד"א, מבחינתי נרדמים עם פינק פלויד , לא מפינק פלויד, הם כמו סמי הרגעהP= ואם אלו עובדות אז באותה מידה אפשר להחשיב כל להקת פאנק מסריחה שהצליחה לטובה, אבל לא ,זה לא ככה, ובגלל זה מטאליקה אומנם הצליחה מאוד יפה והכול, אבל חוץ מזה הם אוברייטד, לפי דעתי לפחות.

MilkShack

New member
להקת פאנק מסריחה מבחינתך יכולה להיות אלוהית

למישהו אחר. מטאליקה הם לא משהו בכלל בשביל דור אבל מצוינים מבחינתי. העניין הוא שמטאליקה הם לא עוד להקת מטאל שמחשיבים אותה יותר מידי. אי אפשר להשוות אותם ללהקת פאנק, המוזיקה שלהם שהצליחה וביססה אותם כלהקת מטאל גדולה היא לא מוזיקה ממוסחרת או קליטה יתר על מידה, ההפך.

אני גם עונה לשניכם.

קודם כל,שמעתי יותר מפעם אחת. אני לא מתחברת לזה. זאת אפשרות,והיא קיימת. דבר שני, הדוגמא של הביטלס היא רק בשביל להראות שאני לא אוהבת את מטאליקה לא כי הם פופולריים וזה לא לרמה שלי,עובדה שאני אוהבת את הביטלס. ודבר שלישי. אם מתייחסים למטאליקה רק לפי ההשפעה שלהם והביסוס שלהם, אפשר להשוות אותם לסקס פיסטולס, שעשו משהו הרבה יותר מהפכני גם מבחינת מוזיקה,וגם מבחינת אמירה. (שוב-שימו לב למה שאני אומרת. מהפכני,כלומר, ההפרש בין מה שהיה לפניהם לבין מה שהיה אחריהם פשוט יותר גדול.) הם גם לא היו קליטים ולא ממוסחרים. הם המציאו את הפאנק. ואם מתייחסים לזה לפי טעם, אז כן, גם הסקס פיסטולס הם לא הכי הטעם שלי. אם מתייחסים אליהם לפי תחכום מוזיקלי (משהו שאנחנו, בתור אוהבי נירוונה, אמורים לדעת שהוא בכלל לא מהותי ולא משנה וגם שלושה אקורדים בשיר יכולים להיות בשיר הכי טוב אי פעם.) אז מטאליקה יותר מתוחכמים. וואו,ביג דיל. אז.

MilkShack

New member
תראי

את מדברת כמו עורכת דין. לא חסרות להקות גדולות, שמה לעשות - יש אנשים שלא אוהבים אותם. אפשר להגיד שמטאליקה לא להקה גדולה, לא להקה שעשה היסטוריה? לא. למה? כי המטאל של היום היה נשמע אחרת בלעדיהם, תרצו או לא. טעם הוא לא עניין של עובדות מוצקות, אני לא יכול להכריח אותך לשמוע מוזיקה שאת לא אוהבת ואת לא יכולה בכוח לשמוע מוזיקה שאת לא אוהבת. אבל מעבר לענייני טעם של "מטאליקה גדולים!" "מטאליקה טובים" הם להקה שעשו היסטוריה, עשו דברים גדולים, אלבומים שישארו פה לנצח. והם ממש ממש ממש לא אוברייטד, אולי ההפך, לא מעריכים אותם מספיק.

שמע,

אנחנו פחות או יותר מתווכחים על אותו הדבר (חוץ מהקטע עם העורכת דין, מה דה פאק? שיהיה.) אני אחזור על זה בפעם הרביעית אולי, אני מבינה ומסכימה עם העובדה שיש אנשים שלא אוהבים להקות גדולות, אבל מישהו (אני כבר לא זוכרת מי) אמר פה קודם שאני לא אוהבת את מטאליקה כי היא פופולרית, אז אמרתי שזה מטומטם, כי אני שומעת ביטלס. אני מקווה שהפעם זה יהיה מובן, כי זה נורא לא רלוונטי לדיון עצמו על מטאליקה. הדבר השני, זה שכן, אני מסכימה עם ההשפעה שהיתה למטאליקה, אני אפילו מסכימה עם העובדה שהמטאל של היום היה נשמע אחרת בלעדיהם, אבל נתתי את הדוגמא של הסקס פיסטולס כי אמרת שאי אפשר להשוות אותם ללהקות פאנק, אז סתם, זה קפץ לי לראש כי בדיוק דיברתי על זה עם מישהו, שדווקא כן אפשר, זה אותו דבר רק הם במטאל, והם בפאנק, ואת שניהם צריך להעריך על ההפשעה והדברים שאתה קורא "עובדות מוצקות", אבל בעיני, לא צריך להעריך אותם על שום דבר מעבר. עשיתם, השפתעם, אבל בעיני (מדגישה וחוזרת, בעיני, בעיני) אתם לא טובים, ולכן אני לא מעריכה אותכם על טיב המוזיקה, אלא רק על מה שהיא עשתה כהשלכה.

MilkShack

New member
עורכי דין משחקים אותה ראש קטן

ומתעלמים מפרטים "קטנים" מבחינתם שהם בעצם קריטיים להכל.. זה סתם כי ההודעה שלך נשמעה שגרירית כזאת. =]

למעלה