כמו.. טוקיו הוטל.. |רצה להקיא|
Y yoolyool9 New member 16/11/07 #41 XDD איכ, המצב קשה.. אני לא מאמינה שיש אנשים שבאמת מעריצים כזה דבר. אגב, את סליפקנוט לא הייתי מגדירה כרעש בכלל, יש להם שירים שקטים ממש טובים.. כמו circle ו- keep away יש להקות הרבה יותר רועשות, זה לא אומר שמוזיקה לא טובה.
XDD איכ, המצב קשה.. אני לא מאמינה שיש אנשים שבאמת מעריצים כזה דבר. אגב, את סליפקנוט לא הייתי מגדירה כרעש בכלל, יש להם שירים שקטים ממש טובים.. כמו circle ו- keep away יש להקות הרבה יותר רועשות, זה לא אומר שמוזיקה לא טובה.
Y yoolyool9 New member 16/11/07 #40 ../images/Emo99.gif אופת'. זהכל כך הטעם שלי.. אני אוהבת כמעט כל אחת מהלהקות שרשמת שם (חלק אני לא מכירה).
../images/Emo99.gif אופת'. זהכל כך הטעם שלי.. אני אוהבת כמעט כל אחת מהלהקות שרשמת שם (חלק אני לא מכירה).
R rock girl02 New member 15/11/07 #28 חח כתבה קורעת ../images/Emo6.gif אין לי כוח להמליץ.... למדתי לנגן את mother של פינק פלויד!!!!
Y yoolyool9 New member 16/11/07 #44 O: נתת לי השראה ללמוד גם, זה שיר מעולה. בדיוק למדתי את כל nothing else matters של מטאליקה
T talburstein New member 20/11/07 #69 נראה לי שיש לך טעות קטנה בחתימה זה אמור להיות burn ולא bern. אבל אולי אני טועה
R rock girl02 New member 22/11/07 #72 ../images/Emo12.gif תאמת את זה אני יודעת ורק עכשיו שמתי לב... ותודה על הthan... אני עילגת