צלוי

MilkShack

New member
../images/Emo32.gif צלוי

שרשרו לכאן כל מה שלא קשור לנירוונה. =] הייתי רוצה לשמוע מאנשים המלצות שלהם לשירים, סרטים.. אומנים וכו' שהם נתקלו בהם בזמן האחרון וירצו לחלוק עם שאר חברי הפורום. ולחלק שלי, סיימתי את הארי פוטר השישי שבוע שעבר ומה לא נאמר על הספרים האלה, אבל אם לא קראתם, פשוט תתחילו! דבר נוסף, נתקלתי באיזה כתבה הזויה בYnet. הנה :

Stupid DOG

New member
XD

וואו! הכתבה הזאת כ"כ הצחיקה אותי! אני יוצאת למבצעי פירסום! D:

pluplup

New member
המ...

להקות זה גם בסדר? P: Sanctuary Nile(במיוחד האלבום Annihilation of The Wicked) Dio Strapping Young Lad Distorted(הלהקה הכי טובה בארץ
) Evergrey Fear Factory(הם אפילו עשו קאבר לSchool) Massive Attack(במיוחד האלבום Mezzanine) Motörhead Nevermore

pluplup

New member
אני שמעתי ת'ראש/הבי כשאתה היית בחיתולים../images/Emo11.gif

אבל מוטורהד זה הבי נקי,אין בזה טיפת ת'ראש P:

שמעת את kill emall של מטאליקה?

זה האלבום הראשון שלהם שהיה בסגנון מוטורהד, יש מצב שתאהב או שיש מצב שתגיד מראש שזה חרא ותשמע את זה באוזן לא אוביקטיבית ואחרי השיר השני תכבה

pluplup

New member
LOL

תוותר,אני פשוט לא אוהב את מטאליקקה (ומוטורהד זה איכות
אל תשווה ביניהם לבין מטאליקקה
) P:

|סגידה| (תכלס,צריך לעשות כזה סמיילי)

עוד מישהו שלא אוהב את מטאליקה. איפה ישנם עוד אנשים.

MilkShack

New member
אתם שניכם לא מבינים כלום.

מטאליקה זו להקה אגדית. יש להקות שכל חבריה היו עומדים בתור למצוץ לקירק כדי להגיע לשמינית ממה שמטאליקה עשו. תנו כבוד.

בדיוק../images/Emo45.gif

אתם יכולים לא לאהוב את הלהקה, לא להתחבר. אבל מי שמדבר ככה על להקה כוז הוא לא מבין הרבה מהחיים שלו. זה כמו לדבר ככה על פינק פלויד. זו לא סתם להקה, זו להקה שעשתה המון והשפיע על מליון ואחת להקות, מטאליקה זו ההלקה שהיא בין הלהקות הראשונות שבנו את המטאל והם נתנו לו כיוון חדש. אין לכם זכות לזלזל במטאליקה ושניה אחרי זה להגיד שאיזה להקת דת' מסריחה שעושה רק פאוור קורדס ודאבל בסים שהם יותר טובים. תנסה ללכלך על פינק פלויד, או על לד זפלין. אותו דבר מטאליקה, זה כבר עובדה

אף אחד לא מלכלך,

להגיד שהם אוברייטד (בנוסף לעובדה שאני מאוד לא מתחברת,אגב, גם לא לפינק פלויד, אבל ללז זפ מאוד מאוד מאוד) זה לא לכלך.

pluplup

New member
ג'יז,

אני לא מאמין שאתה אשכרה משווה בין מטאליקקה ללד זפלין ופינק פלויד. תראה: כשמטאליקקה קמו,היו משו כמו 10 להקות(אם לא יותר) מטאל בעולם,משמע - הם לא ממש בנו ת'מטאל(וגם לא ת'ת'ראש מטאל,אגב),וגם לא נתנו לו כיוון חדש,ממש ממש(ועוד הרבה ממש'ים כאלה) לא. כאילו,עם כל הכבוד לכמה שאתה אוהב אותם וזה,אל תעשה מהם דברים שהם לא. הם עוד להקת מטאל ותיקה,לא חסרות כאלה. פינק פלויד וזפלין,לעומתם,אשכרה עשו משו(והמוזיקה שלהם גם נשמעה טוב). קיצר, כמו שYellow Ledbetter(סורי,לא זוכר ת'שם) אמרה לפני,הם סתם אוברייטד. אגב,על איזו "להקת דת' מסריחה שעושה רק פאוור קורדס ודאבל בסים" אתה מדבר?
(כל ההודעה נכתבה ברוח טובה,כמובן :] )

תכלס,כן,

אני לא יודעת איך בכלל לא התייחסתי לעובדה שמשווים בין זפלין למטאליקה. (וזה בסדר, השם הוא תוּלה
)

לקרוא להם מטאליקקה זה לא ללכלך?!

שאתה תיצור שיר כמו השיר הכי גרוע באלבום מסטאר אוף פאפאטס אני יורד לך!! המורכבות, הסולואים. הם לא סתם להקה מעבר למשל קח את טסטמנט, תחפש עליה קאברים שעשו לה,ותחפש קאברים שעשו למטאליקה סונטה עשו, דרים עשו,(אני מזכירעכשיו רק את הלהקות הגדולות שעשו להם קאברים, כדי שלא תגיד"היי אבריל לבין סתם זונה היא לא נחשבת) סטאנד עשו להם,קורן עשו להם, אפילו מרלין מנסון שאתה כ"כ סוגד עשו להם. מטאליקה עשו השפעה ענקית והם בהחלט מעצמת המטאל הגדולה ביותר שקמה, וזו עובדה,אתה יכול לא לאהוב, אבל לנסות להעלים עין ולהגיד שהם לא עשו כלום ולמרות שכן זה זיוני שכל

למעלה