צלוי

HaSa GiRl

New member
מקווה שהגעתי לפורום הנכון...

אני מחפשת אתר בעיברית שיש שם הסברים איך לעצב כל מיני תסרוקות עכשוויות. שלא תתבלבלו,אני לא רוצה אתר של מספרות שבהם מפורט מה יש במספרה, אלא אתר שיש שם הסברים איך לעצב ולעשות תסרוקות שונות. אם אתם מוצאים,אתם המושיעים שלי. תודה על העזרה והמשך יום טוב

e d w a r d

New member
שאלה...

לא מרשים לנו בבצפר גלח בצדדים ואני בכל זות רוצה לעשות... ששיער פזור ויש שביל בעמצה שכל חלק של השיער פונה לכל צד לא רואים את זה נכון? רק שעושים קוקו? תודה מראש תמונה מצורפת שתבינות למה הכוונה.... ניב

המממ...

פגשתי 3 אנשים שהיה להם ו... רואים לצערי... אבל אם תלך לבצפר עם כובע גרב ושיער פזור אפאחד לא ישים לב.

e d w a r d

New member
כנסי...

רואים את זה ממש בולט? וגלח כמו בתמונה? כי יש גלח שעושים אותם יותר גבוהה וגם בלי שיער ארוך לי יחסית יש שיער ארוך... אני רוצה לעשות גלח כמו בתמונה לא מוגזם... ניב עוד מישו?

נראה לי

שאם תעשה כמו בתמונה ותלך עם שיער פזור לא יראו, כי זה לא ממש מורגש כזה..

ToryMaster

New member
אע

אז אנחנו לא מתעסקים בשיער? כולנו פשוט מאפשרים לשיער האלטרנטיבי/גות'י/לוליטה/פאנקיסטי המאגניב שלנו לצמוח כמו שבא לו?

Jillian

New member
זהו! שיער גם קשור לאופנה אלטרנטיבית

כמו הראסטות צמר והפלסטיקים, כל הפוני המשולש, כל הצבעים, המוהיקנים (איך שקוראים לזה)

ToryMaster

New member
אע

הייתי מגדירה אופנת רחוב יפנית כשמשהו עכשווי, זה לא שזה צריך להיות עתיק או משהו בשביל שיהיה לזה מקום כאן.

Science Fiction

New member
אני מניחה שהיא התכוונה ../images/Emo119.gif

לעכשווי במובן של מיינסטרימי, לא משהו שקיים בהווה :p

Bleeding BitcH

New member
מממ שלום בובה.. :)

אבל באמת שטעית בפורום! מממ חפשי בגוגל...תכתבי hairstyle או משהו :/

PurpleFilth

New member
כמה שזה ישמע מוזר

העצות הכי טובות נמצאות במגזינים לבחורות, כמו "לאשה" ו"קוסמו" וכאלה. אוקי, אז הם לא נותנים תמיד עצות איך לעשות דבר ספציצי, או איך לעצב דווקא תסרוקות אלטרנטיביות, אבל הם נותנים שם הרבה רעיונות. והרי, מה שמייחד אותנו, האלטרנטיבים, זה שאנחנו לא מעתיקים, אלא לוקחים רעיון ומיישמים אותו לפי ראות ענינו. נכון?

../images/Emo32.gif צלוי ../images/Emo6.gif

שאלות שלא קשורות לפורום (משמע- יופי וטיפוח וכו') להשאיר בבקשה
כאן.

crazy cottage

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo163.gif

למה זה קרה?!!?!?!?! נהרסה לי החולצה של באם מאמטיוי כל הצוואון שלה נעשה אדום!!!!!!!!! אחרי כולה פעמיים שלבשתי אותה!! והייתי צריכה לא לריב עם אחותי יום שלם כדי שיקנו לי אותה (וזה היה קשה)
היא היתה כל כך מושלמת.. (הנה תמונה שלה שמצאתי באיביי)

למעלה