צלוי!

shaharory

New member
../images/Emo221.gif אמג

אני לא הערכתי את פיטר פצ'ינלי כראוי!!! (קרלייל) הוא היה ב-9 פרקים של עמוק באדמה!!!!!!!!!!!!! ועכשיו ראיתי אותו (ואת התחת שלו) ב"פוקס פייר"!! איזה מושש נכון יש לו פה ככה- <: ? חחח טוב הלכתי לישון.. מחר הכנה להדרכה של הפסחייה בשמו"צ (=

shaharory

New member
../images/Emo221.gif יש לך ראייה סלקטיבית חח

רשמתי פוקס פייר fox fire

sweet shir

New member
חחח הוא שיחק גם בDAMAGES. במקרה ראיתי לשניה

והוא היה שם בלי חולצה וממש חתיך חחח

shaharory

New member
../images/Emo221.gif יואווווו אני חייבת לראות את זה!!!

איך קוראים לזה בעברית? "נזקים"? זה משודר בארץ בכלל??

adi dion

New member
זה שודר פה, לא יודעת אם יש שידורים חוזרים

אבל סביר להניח שעוד יהיו
וקוראים לזה אותו דבר- DAMAGES. (מקורי הא?
)

sweet shir

New member
בהוט. ועד לא מזמן זה שודר בימי שישי ב12 בלילה

כזה.. לא יודעת אם גם עכשיו, בערוץ 3. וממזמן זה שודר באקסטרה הוט חחחחחח

shaharory

New member
../images/Emo221.gif אוף יש לי יס ><

אבל בעצם יס יותר טוב חח נו אופנס

shaharory

New member
../images/Emo221.gif חח אני רגישה לזה

אם היית מלכלכת על יס הייתי חופרת לך מפה עד הונלולו

hadas cullen

New member
שאלה ../images/Emo58.gif BD

לא הבנתי מה קרה בפרק של הצייד של אדוארד ובלה..

noam270

New member
אממ...אני אנסה להסביר..../images/Emo58.gifBD

מה שאני זוכרתXD הם יצאו לציד כי ג'ספר היה לחוץ מזה שהיא יכולה לצאת משליטה בכל רגע בגלל הצמא (או משהו כזה...), אז הם יצאו ואדוארד לימד את בלה איך לצוד, באמצע הציד היא קלטה ריח של בני אדם אז היא עצרה את הנשימה וברחה משם, אדוארד היה בשוק מזה שהיא הצליחה לעצור את עצמה ולברוח. לא זוכרת יותר מזהXD

noam270

New member
חזרתי מטיול שנתי...../images/Emo13.gif

ונחשו מה? אני עוד כאן!! ווואו, הוא באמת היה קשה! שלושה ימים במדבר, בלי כלום מסביב, ביי ביי ציוויליזציה!!XD המסלולים היו קשים יחסית והיו קטעים שהרגשתי שאני כבר משתגעת
וישנו באוהל ובלילה הראשון לא רק שהייתה רוח כל (!) הלילה והאוהל שלנו התנדנד בטירוף גם ישנתי רק שעה כי לא הצלחתי להירדם באוהל (ואז החברה שישנתי איתה באוהל חשבה שאני קלסטרופובית, כי נכנסתי ללחץ מלהיות סגורה באוהל, עזבו סיפור ארוך).... קיצור הטיול, הלכנו הלכנו הלכנו, עלינו עלינו עלינו (על איזה רכס), ירדנו ירדנו ירדנו. ואכלנו אוכל לא משהו...

xXx Lilo xXx

New member
חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

כן.. המדבר אכן חסר ציוויליזציה XD למרות שבאילת.. שהיינו באמצע הקניון האדום, חור באמצע המדבר, הייתה קליטה מעולה O_O ואפילו שלחתי SMSים XD והסיום שלך של ה"הלכנו הלכנו" זה מזכיר לי שההורים שלי שאלו אותי כשחזרתי מהטיול מה ראיתי... ואני כזה "אממ חול, אבנים, חול, אבנים, חול צבועני, אבנים, חול, אבנים, חול, אב כן, היה גם עץ..." XD העיקר שחזרת

למעלה