צלוי על האש!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifשוטו..:0

איך אתם מרגישים? חעחע נחמד לי..^^ מה עצבן אותכם השבוע? לא היה שומדבר מיוחד..XD מה עשה לכם את השבוע?מצאתי עבודה...:0:0 עכשיו אני יכולה להרוויח כסף..D: ספר שקראתם? שרה"ט לעולמי עד היה ויהיה הספר הטוב ביותר =] סרט שראיתם? חחח את הסוף של יומני הנסיכה 2 או 3 לא ראיתי איזה מהם..^^ סרט נחמד..:0 סתם משהו לספר? נמו מוסר לכם ד"ש^^ [זה ה
שלי..^^] תמונה מצחיקה ממייפל? לא היו כאלה..XD אבל אני בטוח שאני אצלם אחת כזאת..:0

spongbob

New member
../images/Emo110.gif עוד פעם אני

איך אתם מרגישים? סבבה מה עצבן אותכם השבוע? כלום מה עשה לכם את השבוע? יש לי בר מצווה עוד שבוע ספר שקראתם? לא קורא סרט שראיתם? אושן 13!!!! סתם משהו לספר? קוראים לי איציק תמונה מצחיקה ממייפל? IM too sexy

ווינגז

New member
You say hello and then I say I do../images/Emo79.gif

איך אתם מרגישים? בסדר דווקא מה עצבן אותכם השבוע? איתי מה עשה לכם את השבוע? היום ספר שקראתם? ה"פ סרט שראיתם? כמה סרטים במטרה להרדם סתם משהו לספר? אני אוהבת את סבא שלי תמונה מצחיקה ממייפל? לא תודה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifאחד אחרון וממש מצחיק..^^

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5.באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34.מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם יש לך פיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45.מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מי חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 100. שלום.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif omg טוב נו גם לי משעמם

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אממ יואכל? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ל... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? וניל עוגיות 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 14 בערך 5.באיזה צבע הפוני שלך? יש לי פוני? נראה לי שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מו 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? מיי האמפס
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? השפעת סרטים מצויירים 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? יש עם ריץ רץ? נראה לי שרוכים למרות שני עדיין לא מצליח לקשור חחח 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 1000000000 דולר 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא שידוע לי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לעצבן את אחי 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? מה זה? יש לי כרטיס סיפרייה... 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? נופ 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? הוגו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? האו האו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? בעעעע חראות כל מי שעושה 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בך... 21. באיזה צבע הגלימה שלך? לבן אבל אני רוצה שחור!!! 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? משתמש בכוח הכבידה ונופל על הפרצוץ 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם קטנים מידיי 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? לא יודע 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? שברתי את הכול 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לא אני נורמאלי 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? את המחשב 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? פלפאפון חדש! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בהוואי אני רוצה לרקוד הולה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מה קורה 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? דמניונה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את המראה קצת... 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?דיף דיף 34.מה היה הספר האחרון שקראת? נראה לי הארי פוטר 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? מייפל סטורי 38. האם אתה אלוהים? כן!!! 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי זה מאפרקיה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא... 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45.מה מעיר אותך בבוקר? אחי הטמבל 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? השמש מסנוורת אותי לא מצליח להסתכל 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? מה מצב...? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? יש לי רק שקל וחצי 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כבר עניתי על חמישים 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתולה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? טייס 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? האוגר של אחי 54. על מה אתה חושב כרגע? למה לעזאזל אני עושה את השאלון הזה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? *הקריאה לילדים בני 18 בלבד* 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? האוגר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורק 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו טעים 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? יש לי כתר שקניתי בשקל תשעים 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מה זה נודיסטים? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מבולגן 62. מה עושה לך את זה? בנות 63. מה זה היפי? מישהו שמח... 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? שישגדו לי 65. מה היית בגלגול הקודם? פרה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? פר כי הייתי פרה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אוכל לדגים... למרות שהם מתו ממזמן 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? כלפיי אחים שלי 69. האם אתה בעד אונס דובים? כן! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אני אנורקס לא אוכל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? במחלת האהבה יעלי שלי {לא המנהלות} 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? יאפ 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? סטוקר 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? צרפתית 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני לא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אני יגלח 78. על מה תקבל פרס נובל? על עצלנות 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברור כל הזמן 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו(ט) XDXDXDXDXDXDXDXD 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי (ושל אחי הטמבל) 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? הייתי בצילומים לבר מצווה ועשיתי מלא שטויות כי פרשתי את מה שהצלם אמר לא נכון חחח 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מתתי מהזמובים 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? תסדר את החדר 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי 3 רב עם 2 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם מעוכים כזה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס XD 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי שהמורה בנתיים תשתה קפה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? לראות את השקחן שלי חוזר ללבל 1 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? יש לך נשירת שער 92. מי חי בעליית הגג? המםלצת 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? טלטאביז 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 2 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים? בשביל לעשות צמר גפן מתוק 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני בקטע של ולס 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. e*! א*זה כ!0!ן 100. שלום. cya

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifD:

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל מילקי..0.0" 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אמממ... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אממ נראה לי שקצת מעל 12..^^ 5.באיזה צבע הפוני שלך? שחור 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? חריק חריק. 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? שיר העידוד..D: 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מוי כייף..D: 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים..^^ 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ...אם הגופייה תהיה יפה..0.0 אז למה לא?XD 11. האם יצא לך לשבור קיר? לאXD 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לשגע אמשים..:0 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שקיות נייר חום..
14. יש לך כרטיס תלמיד? לא..XD 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? כן..D: 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום..<< 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? נמו..D:D:D: 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו..00" 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? לדרוס את הדורסים >: 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ערפד
21. באיזה צבע הגלימה שלך? שחור עם כוכב מחומש כחול ועיטורים בכסף..^^ 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא משתמש בכוחות הניוטרוניים על מנת שהגרוויטציה תמשוף אותו למטה וע"פ הכוחות הפיזיקליים שפועלים עליו הוא ינחת ה יישר לפח האשפה הקרוב..^^ 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי זאת אפלייה פסולה..:0 גם פילים רוצים לשחק כדורעף..;[ 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי לא בא להם חתלתלת, למה מה קרה?:=0 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אין לי קלמר..-.-" 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן החברים שלי..XD כי הם בטוחים שאני מטורפת על כל הראשP: 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אותך, כי תקעת אותי שם..=.= 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את בראד פיט..P: XDXD 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? יפן-טוקיו... כי זה ממש אבל ממש מגניב..:0 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? WTF?! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? דימיונה..D: לא סתם.. אממ..לא יודעת..^^ 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? המ לא הרבה..=] 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? מוררררר מוררר [גרגורים] 34.מה היה הספר האחרון שקראת? שרה"ט..:0 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? המ כת מייפלסטורי..
36. האם אתה חבר בכת השטן? אמממ=] לא
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? חיוך גדול..=] 38. האם אתה אלוהים? לא אני חצי אלוהות=] יש לי בעלות רק על כדה"א אלוהים לא רוצה להביא לי את נפטון... זונה..=.= 39. האם יש לך פיצול אישיות? רק אחד?!?! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? תשאלו את התה=\ 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקההה..D: 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא נראה לי..0.0" 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כןןן..0.O 44. האם ננשכת ע"י עז? XD לא אבל כן ע"י ברווז..XD או שזה היה תרנגול הודו...0.O 45.מה מעיר אותך בבוקר? אממ כלום..D: 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחולשחורסגולאדום..^^ 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ווזאאאאפ..D: 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא יכולה יש לי רק 2.=[ 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2..^^ 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?עשיתי את זה פעם אחת, ואני מסוגלת לעשות את זה שוב
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? יצור בלתי מזוהה..D: 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? צנחנית..XD 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מדף..@.@ 54. על מה אתה חושב כרגע? על הטיול שלי עם חברות שלי ^^ 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להקפיץ אותה ראש לתוך בריכה מיובשת..=.= 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? XD לא היה.. האחרון שעשה את זה נעלם באופן פתאומי..=] ולא חזר לעוןלם..=] 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? רצה אחריו כדי לוודא שלא יקרה לי שומדבר רע..^^ 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? המ.. אני לא בטוחה בקשר לזה..0.0 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אשן על אפונה ואתלונן על כאבי ראש אומשו..0.0 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? כנראה נודיסט..:0 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מתולתל..XD 62. מה עושה לך את זה? ערפדים
63. מה זה היפי? היפי זה 80% פרחים ודברים טבעיים 10% ציורים צבעוניים 9% סמלים ו1% בגדים=] 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אממ לא..^^ 65. מה היית בגלגול הקודם? אני טוענת שהייתי דג..^^ 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? בת ים/פייה..או ערפד..
67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אני..D: 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא..^^ 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא.. מסכנים הדובים..:0 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שוקולד..D: 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני הרבה זמן.. אני אפילו לא זוכרת מה זה היה..0.0" 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא זקן מדי בשביל שיהיה לו שיער..@.@ 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? סטוקר?00" 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? בקבוק קולה
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? המ..אזרחות..XD מקצוע שטני..XD 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח אותך..^^ 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אלבש שק על הראש ולא אצא מעולם מהבית..@.@ 78. על מה תקבל פרס נובל? על המצאת הפיטוקלזומיסD: 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כן.. אבל רק כשיש לי זמן חופשי..^^ 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי..^.^ 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר שלי..^^ 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? הם אני מפדחת באופן טבעי ..XD 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? המ אנשים שמציקים לי במייפל סטורי..-.- 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לכי תסדרי את החדר<< 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני..D: 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי 4 אכל אותו..:0 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי הם דרוסים כאלה...=[ 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אממ דובים אנוסים..0.0" 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה דביל?:0 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אממ... כלום..XDXD 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? כיי אחי, אתה קשה להשגה 92. מי חי בעליית הגג? אממ נמו?0.O 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא הייתי רוצה להחות תוכנית..XD 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה..@.@ 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי \מושיטה את היד ולוחצת עליו..:0 96. למה מגלחים כבשים? כי חם להן, מסכנות;[ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?רק אם ליאת באה..XD 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אממ לא יודע פקאצית..:S 100. שלום. בהביי

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ><

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יוריד מייפל סטורי
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלבי. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? מי סופר? 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי, היה לי והוא היה חום-שטני, כמו השיער. >< 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז? 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? המ, כשמצלצלים אלי זה- Where is the love. שיר ישן, אבל אני אוהבת את הרינגטון שלו.
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שהם תחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים >< 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שהיפופוטמים יקנו מסטיק בזוקה במכולת. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא..
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? . 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מי הולך לסופרמרקט? >< 14. יש לך כרטיס תלמיד? ._. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? . 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שרגע. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? הב? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? שאותו בן אדם ימות. התעללות. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? >< 21. באיזה צבע הגלימה שלך? יש לי גלימה? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? דווקא הם כן משחקים. עובדה. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? הם כן יכולים. עובדה. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? המ, 2-3?
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? -_- 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה לחזור בחזרה.
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? תורמת חלק מהכסף לתנו לחיות לחיות. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא אכפת לי. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? -_- 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם בלי ביצפר. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? . 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? מי מלטף ספר? 34.מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת.
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? >< 36. האם אתה חבר בכת השטן? ברור, נו באמת. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? יום הולדת שמח
? 38. האם אתה אלוהים? כן
39. האם יש לך פיצול אישיות? בטח :] 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? המ.. מסטיק אבטיח. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא..
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? המון. נו באמת.. 45.מה מעיר אותך בבוקר? כלום. ZzZ 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ורוד פוקסיה מנצנץ עם גווני ורוד בייבי. שאלה מטופשת.. >< 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יש. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? המ.. *בודקת* 6. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? למה לא :] 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא יודעת. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית, אני חושבת.
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פסנתר שחור. 54. על מה אתה חושב כרגע? עד כמה השאלון הזה דבילי..
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרוג אותה. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? -.- 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? חתולים שחורים.
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ארוחה עם חסה, אפרסק משומר ודג מלוח :] 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא.. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? >< 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא לבעלי לב חלש. 62. מה עושה לך את זה? ._. 63. מה זה היפי? היפי. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא.. 65. מה היית בגלגול הקודם? אין לי מושג. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כנ"ל. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מה יכול להיות?
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? אהא. |פרצוף זדוני| 69. האם אתה בעד אונס דובים? o_O 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? המ.. צ'יפס.
גם שניצל תירס זה יאמ. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שפעת, לפני כמה חודשים. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא רוצה אחת. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? >< 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? הכל. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? למה שארגיש חשק עז להגיע לכלא? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?
78. על מה תקבל פרס נובל? לא אקבל. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא.. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? >< 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? כלום. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? כנ"ל 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "שקט". 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני. :] 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא אי זוגי..?
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה רצח. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בצל. >< 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך o_O 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?"התנשא לי?" 92. מי חי בעליית הגג? לא יודעת >< 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? . 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? ת'אמת, יקח לפחות חצי שעה למצוא זוג גרביים תואמות. 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת על כפתור? 96. למה מגלחים כבשים? ._. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. Xנ* פXק3ה. -_- 100. שלום. סלאם. חהחה.

ווינגז

New member
אחרווווווווון../images/Emo12.gif

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יברח, מה יש לו לחפש כאן? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? משתנה עם המשמעות של המשפט[?!] 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? טעים כזה 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? לא המון 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני, אלא אם מחשיבים את לולה כפונית (וזה גם לא נכון) 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? פרררררר. 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? מגעיל 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שיהיה להם בכיף? הם אוהבים. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לחץ פיזי מתון 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? להיות רגועה כלפי חוץ 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק, למרות שזה פחות תומך סביבה. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? תימן 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? דריסה של אנשים שדורסים כלבים קטנים 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? פיל 21. באיזה צבע הגלימה שלך? כחול ושחור, יש לי שתיים 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא היה מסביר את החומר כהלכה. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי פיל יקרה 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? never say never עד שלא תראו את צומי. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? חמישה, אני חושבת 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן, כי ככה 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? פיל וסירה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? לולה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בטבע, כי שקט 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "יש לך גולה בנחיר" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? פילנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? לא מדברים על זה
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? פרררררר, כולם עושים פרררר כשמלטפים אותם. 34.מה היה הספר האחרון שקראת? ה"פ 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סוס 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אפרסק-מנגו 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45.מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? חצי שחורים וחצי כחולים. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? היו שלום ותודה על הדגים 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? ארבע 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתלתול חמוד 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מדריכת רכיבה ווטרינרית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? השלט 54. על מה אתה חושב כרגע? על התשובה לשאלה. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להתרחק 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא זכור לי.
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מלטפת אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משהו מאוד מוזר 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא נסיכה אמיתית 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אני לא רוצה לחשוב על זה, תודה. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מיוחד 62. מה עושה לך את זה? צילום 63. מה זה היפי? אנשים שמחים.
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? כן, לפיל. 65. מה היית בגלגול הקודם? גלגל 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? גלגל 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ספר של ש"י עגנון 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? משתנה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? מזמן, שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? יש לו פאה? הרסתם לי אשליות ילדות. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? כן 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? דובון אכפת לי
, כי אני יכולה לעשות הרצאה שלמה שקשורה אליו ואל ארץ ישראל. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? חנ"ג, חה חה חה. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגנוב מלא עדשות למצלמה 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אתגלח? 78. על מה תקבל פרס נובל? על חפירות 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ברור, וגם בזמני הלא חופשי. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? שלי, כמובן 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? המ, התנהגתי כמו מטומטמת באיזו שיחה עם ידיד? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? איתי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא יודעת
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? קלרה ופיל 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? אבל תמיד אמרו לי ש-1+1=3, אז הוא מתחלק בשתיים.
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא סטרילי 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חמאת בוטנים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? צריך? לא שמעתי על זה. 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? צומי 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "הלו, אתה בא לפה הרבה?" 92. מי חי בעליית הגג? שירלי 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא הייתי רוצה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא המון 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת על המקלדת. 96. למה מגלחים כבשים? ומה אם לסבתא היו גלגלים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לך לליאת 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. ואם ביום שלישי לא בא לי? 100. שלום.

כיף ../images/Emo12.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ישן 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? נו 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? הכל
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 12 שעות 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? קוקוריקו 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? BE MY BOYFRIEND של עופר ניסים 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יחסים חמים מאוד. נראלי שאתם לא רוצים שאני אפרט 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שיהיה לי אחת כזאת 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פיתה 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו. 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? האגודה של תנו לחיות לחיות גם ככה רודפת אחרי אז שש. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אנה ניקול סמית 21. באיזה צבע הגלימה שלך? אדום כסוף. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מקווה שהוא שובר רגליים 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להם כדור 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? הם דווקא כן 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 43 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן.. לפסיכיאטר.. הייתי בטוחה שאני דג 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? בריכה 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? פיצה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בקניון. כי... נו זה קניון 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "שמשחקים לבור זה לא לבור הזה." 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? פרארד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הריסים . הם מעצבנים אותי 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? "שיעמום" 34.מה היה הספר האחרון שקראת? העץ הנדיב 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת הגזרים. 36. האם אתה חבר בכת השטן? כן 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? פינגווין 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי המקור שלו הוא מאקזוטיה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא, אבל אני הטרדתי מינית בטלפון 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כן. אוך היו ימים. 45.מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אדום 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אולי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אמא שלך 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אסטרונאוטית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כרית. 54. על מה אתה חושב כרגע? שכואב לי הראש כי דפקו לי כרית. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לפקצץ אותה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חברה שלי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורקת על חברה שלי 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אחלה ארוחה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? כבר הוכחתי 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מקווה שלא את דנה אינטרנשיונל 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמוני בערך 62. מה עושה לך את זה? אנג'לינה 63. מה זה היפי? ההיפופוטם שלי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? מי כימיקל רומנס, גוד הם כאלה טובים! 65. מה היית בגלגול הקודם? דג 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כוס פלסטיק, כי ככה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מנורה של בטי בופ 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? רק דובי קוטב מתים 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? בפעם הבאה ששואלים תשאלה הזאת אני משתלטת על העולם 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני 80 שנה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? יש לו? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? סטו מה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? דובון אכפת לי.. הכי פחות אכפת לי. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? הכלל 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אגיע לכלא. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו? 78. על מה תקבל פרס נובל? טיפול בזקנים 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי.. אני חולה על הומואים. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הכי קרוב למזגן 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מי חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. היייייייייייייייייייייייייייי מה נישש 100. שלום. ביי.

לבנדר א

New member
אני גוססת מעייפות

איך אתם מרגישים? אני עייפה, באופן לא מפתיע במיוחד בהתחשב בנסיבות. מה עצבן אתכם השבוע? עוד מעט יוצא השביעי באנגלית. מה עשה לכם את השבוע? עוד מעט יוצא השביעי באנגלית. ספר שקראתם? בשורות טובות. שוב. התחלתי אתמול וסיימתי היום, בשעה שאני לא מעלה על דעתי לספר להורים שלי. סרט שראיתם? רטטוי. סרט ממש נחמד. סתם משהו לספר? כואב לי הראש.

ח0חו0ית1

New member
להלהלה

איך אתם מרגישים? מוזר כזה מה עצבן אותכם השבוע? אם נכנס לזה לא נצליח לצאת:ם מה עשה לכם את השבוע? כלום ספר שקראתם? דקסטר
סרט שראיתם? חוקי המשיכה שוב סתם משהו לספר? Oo תמונה מצחיקה ממייפל? מזמן

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברוך שובך
והצוות בידור באמת דפוקXD

חחח במיוחד האיש הקמצן../images/Emo214.gif

לא שאתה יודע למי אני מתכוונת
זה שאומרים שהוא מצחיק והוא לא
לא משנה
תודה

spongbob

New member
|נצל"ש| יאיא היה לי היום העליה לתורה!!!1

איך התרגשתי בכיתי קצת חחח פיצצו אותי סוכריות חחח היה כיף חוץ מהקטע שבטעות שפכתי על חבר שלי ספגטי עם רוטב XDXDXDXD

למעלה