../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif ><
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יוריד מייפל סטורי
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? חלבי. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? מי סופר? 5.באיזה צבע הפוני שלך? אין לי, היה לי והוא היה חום-שטני, כמו השיער. >< 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז? 7.איזה צלצול יש לך בפלאפון? המ, כשמצלצלים אלי זה- Where is the love. שיר ישן, אבל אני אוהבת את הרינגטון שלו.
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שהם תחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים >< 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? שהיפופוטמים יקנו מסטיק בזוקה במכולת. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא..
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? . 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מי הולך לסופרמרקט? >< 14. יש לך כרטיס תלמיד? ._. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? . 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17.אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? שרגע. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? הב? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? שאותו בן אדם ימות. התעללות. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? >< 21. באיזה צבע הגלימה שלך? יש לי גלימה? 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? דווקא הם כן משחקים. עובדה. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? הם כן יכולים. עובדה. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? המ, 2-3?
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? -_- 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? סירה לחזור בחזרה.
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? תורמת חלק מהכסף לתנו לחיות לחיות. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא אכפת לי. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? -_- 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עולם בלי ביצפר. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? . 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? מי מלטף ספר? 34.מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת.
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? >< 36. האם אתה חבר בכת השטן? ברור, נו באמת. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? יום הולדת שמח
? 38. האם אתה אלוהים? כן
39. האם יש לך פיצול אישיות? בטח :] 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? המ.. מסטיק אבטיח. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא..
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? המון. נו באמת.. 45.מה מעיר אותך בבוקר? כלום. ZzZ 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ורוד פוקסיה מנצנץ עם גווני ורוד בייבי. שאלה מטופשת.. >< 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יש. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? המ.. *בודקת* 6. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? למה לא :] 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא יודעת. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? וטרינרית, אני חושבת.
53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פסנתר שחור. 54. על מה אתה חושב כרגע? עד כמה השאלון הזה דבילי..
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרוג אותה. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? -.- 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? חתולים שחורים.
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ארוחה עם חסה, אפרסק משומר ודג מלוח :] 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא.. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? >< 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא לבעלי לב חלש. 62. מה עושה לך את זה? ._. 63. מה זה היפי? היפי. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא.. 65. מה היית בגלגול הקודם? אין לי מושג. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כנ"ל. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מה יכול להיות?
68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? אהא. |פרצוף זדוני| 69. האם אתה בעד אונס דובים?

70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? המ.. צ'יפס.
גם שניצל תירס זה יאמ. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שפעת, לפני כמה חודשים. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא רוצה אחת. 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? >< 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? הכל. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? למה שארגיש חשק עז להגיע לכלא? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?
78. על מה תקבל פרס נובל? לא אקבל. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא.. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? >< 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? כלום. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? כנ"ל 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "שקט". 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני. :] 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא אי זוגי..?
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה רצח. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בצל. >< 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך

90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?"התנשא לי?" 92. מי חי בעליית הגג? לא יודעת >< 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? . 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? ת'אמת, יקח לפחות חצי שעה למצוא זוג גרביים תואמות. 95.אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת על כפתור? 96. למה מגלחים כבשים? ._. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. Xנ* פXק3ה. -_- 100. שלום. סלאם. חהחה.