פרסומי

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
../images/Emo32.gif סקר

אנחנו בפורום מדונה ניסנו בחודשים האחרונים להרכיב רשימה של עשרת השירים הטובים ביותר של מדונה , עברנו על כל האלבומים ועל כל השירים שיצאו לה ( וזאת היתה משימה ממש לא פשוטה....) ובאמצעות סקרים שנעשו בפורום נבחרו עשרת השירים הטובים שלה ( על פי דעתם של רוב חברי הפורום ) השבוע עלה הסקר הסופי ואני רוצה להזמין אותכם להשתתף ולבחור על פי טעמכם האישי. אתם מוזמנים להיכנס לקישור ולהצביע

"הצבעים שלנו" בחיפה - פעולה שבועית

הפגישה הקרובה שהייתה אמורה להתקיים ביום שני (17.3.03) תידחה ליום שני בשבוע הבא (24.3.03). לכל המעונינים להגיע, הקבוצה נפגשת בכל יום שני (למעט ה-17.3.03 - פורים) בשעה 19:30 בסניף מרצ בחיפה (רחוב שפירא 5, הדר, ליד העירייה). הפגישה הבאה בחיפה, תדון בדרך בה תנועת "הצבעים שלנו" עתידה לפעול ובפרוייקטים שתיקח (ולוקחת) על עצמה. מצפים לראותכם!
פורים שמח לכולם ולכולן!!!
לפרטים בקשר לפעילות תנועת "הצבעים שלנו" בחיפה, ולהצטרפות: אודי רז 064732005 [email protected]

שפנפן

New member
אממ תכנסו זה חשוב :)

היי אני חדש פה אני אשתדל להכנס מדי פעם פתחתי פורום שניקראה "הומו לנד" בהייד פארק והאמת שזה אתר הרבה יותר נוח לשימוש מבתפוז ואני אשמח אם תכנסו לפורום תראו , תכתבו :) שיהיה לכולם אחלה יום השפנפן הסדרתי..

Drorrrrrr

New member
../images/Emo124.gif פורום רובי וויליאמס ../images/Emo60.gif

כן כן! גם עכשיו לרובי וויליאמס יש פורום! עכשיו סוף סוף יש לכם איפה לדבר , איפה לשיר שירים שלו, איפה להעביר תמונות שלו, ואיפה לפגוש עוד מעריצים שלו. כולכם מוזמנים לפורום!

radio wfm

New member
../images/Emo32.gifלעולם בעקבות הקשת ../images/Emo124.gif

לעולם בעקבות הקשת" היא תוכנית רדיו אינטרנט להומואים ולסביות המשודרת ברדיו האינטרנט wfm. התוכנית בהגשתו של לירן לוי, משודרת מידי יום שבת בין השעות 20:00-22:00 wfm הינו רדיו אינטרנט המופק בשיתוף מעריב לנוער ופורטל הצעירים "ספתא" . תוכנית זו היא כולה קודש למען ההומואים והלסביות בישראל ואנו מאוד מעוניינים שאתם חברי קהילה תשתמשו בתוכנית זו אם זה לפרסום מסיבות, פתיחה של קבוצות נוער חדשות, העברת מסרים וכו'. בתוכנית יש אורחים, פינות ומוסיקה. והשבוע בתוכנית: ראיון בלעדי עם דובר האגודה ומנהל ליין פופ רינג בתאטרון יגאל רענן, הצעות וכל שאר ירקות אליינו למייל [email protected] לנוחיותכם, מצ"ב לינק כניסה לאתר

מור~!

New member
טקס חלוקת פרסי השנה

בפורום נשים בלבד טקס חלוקת פרסים יוקרתי גם מי שלא מכיר, מוזמן סתם להעביר ת'זמן לכו להצביע!!

Unicorn Fairy

New member
חברה' אני אהיה שמה חופשי!

אני הייתי בפגישה הראשונה. היה אחלה!!!

Esmena

New member
תרומתי הצנועה לגלריות

גלריית סרטים גאים- Go Fish-(מיי פייבוריט
).

Esmena

New member
מצטערת על האיכות ../images/Emo122.gif

והנה סרט אינפנטאלי (טוב,לפחות לדעתי הבלתי נחשבת) "על זוג לסבי בשוודיה" שכולנו מכירים.

Esmena

New member
ולסיום שיעורינו באנתרופולוגיה

סוציאלית, סרט על רומן בין לבנה ואינדיאנית( אח,אפילו חרוז עלוב יצא לי מזה...)

Esmena

New member
העטיפות סינגלים שלה פשוט מדהימות:)

(במיוחד זו שכבר שמתם, של Cruel
אבל יש הרבה מוצלחות נוספות).

למעלה