-פסיכומטרי

אבל.. למה להוציא פטורים שקריים?

בנות אחרות נדפקות בגלל זה וזהלא נראהלי פייר.. אם יש לך משהו אז סבבה, מגיע לך כל הפטורים שבעולם אבל לשקר? בשביל מה? כדי שמישהי אחרת תעמוד במטבח במקומך? חבל להתחיל ככה את הצבא..

אני לא דיברתי על פטורים שיקריים!

אבל הרבה בנות לא יודעות שקיימים פטורים כאלה וסובלות כל הטירונות...רק הצעתי לה שתברר מה היא יכולה לקבל במידה והיא צריכה.. אז אל תביני אותי לא נכון

GrowingMadness

New member
למה שבנות אחרות ידפקו? ../images/Emo12.gif

כאילו, אני לא מתכוונת להוציא פטורים בלי הצדקה [גם ככה אני עושה 01 מקוצרת והבנתי שזה קייטנה ושלא עושים מטבחים ובקושי רצים
], אבל למה שבנות אחרות ידפקו אם אני לא יכולה לרוץ, למשל?

התכוונתי

לשמירות, מטבח וכאלה.. שאם את לא באה מישהו אחר הולך במקומך במקרה הטוב ובמקרה הרע מישהי עושה כפול. גם אני עשיתי 01 והיה לנו שמירות.. אצלנו זה היה או שמירות או מטבח. שיהיה בהצלחה:)

GrowingMadness

New member
בבה"ד 11 אין מטבחים לפי מה שהבנתי

[ואני אהיה בבה"ד 11] תראי אבל אם הפטורים שלי יהיו "אמיתיים" ומישהי תידפק... מה אני יכולה לעשות בתאכלס?
טוב יאללה אמ"ל בנושא

pc girl

New member
../images/Emo12.gif...

הנקיונות לא כאלו גרועים... לפחות אצלנו זה לא היה ככ נורא... ובקשר לפטורים וכל זה... לדעתי עדיף כמה שפחות... גם אם קשה והכל, זה חלק מכל החוויה... אם באמת צריך פטורים אז סבבה, אבל סתם זה סתם הורס את כל החוויה... ובאמת אל תקחי את המפקדים יותר מידי ברצינות... ואל תהיי יותר מידי צהובה :) כאילו, תעשי כל מה שאומרים לך והכל, אבל קחי הכל בקלות :) סה"כ הטירונות והקורס זו חוויה ממש יפה... תנצלי אותה

../images/Emo5.gifאני ניקיתי שירותים

וגיליתי רק בסוף הטירונות שיש לי פטור מריצות בגלל אסטמה. בגלל זה אמרתי את זה...ורצתי כל הטירונות שלי

pc girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מזכיר לי שבקורס כשסוף סוף עברנו מהאוהל המחורבן הזה לחדרים, הייתה מישהי בבניין שלנו שפשוט פספסה כל פעם מחדש את האסלה או משהו כזה, וכל האסלה הייתה מרוחה בחרא... בסופו של דבר מישהי כתבה לה על הדלת של השירותים שתלמד לכוון לאסלה או שתשתמש בסיר או בחיתול, והמפקדת ראתה את זה ונשפכה מצחוק...
חחחחחחחח אבל סהכ היה מצחיק

דניאל7707

New member
אני עשתי לפני שנה...

זה היה הדבר הכי קשה מבחנת לימודים שעברתי בחיים, אם את יודעת אנגלית ברמה גבהה אז ילך לך טוב אבל אם לא,אני מציעה ללמוד אנגלית טוב ואז לגשת. אני בעד. איך 12 עמודים לאות א'?של מי הספר? לי יש את אנקורי ואין שם כ"כ הרבה עמודים לאות א'.

pc girl

New member
עשיתי פסיכ' בחופש הגדול של י"א..

בקידום. אחלה קורס, אבל צריך לחרוש תתחת... ובגלל כל החופש הגדול וכל הדברים האלה, לא למדתי ולא עשיתי כלום... תוצאה סופית? 501... קיצור, חשוב לחרוש את החיים לדבר הזה :) ו...להשתתף בכל הדבר הזה לא נראה לי שאני אשתתף, אבל זה רק כי אין לי זמן :) בהצלחה:)

didoo1

New member
וווווווויי גם אני!!=)

ואכן זה דבר מסריח. אני קיבלתי חמש נקודות מעלייך. (כי מי רוצה להשקיע ביא'? ). בקיצור בהחלט יהיה נחמד כי המילים לפעמים מעלות גחגוך וזה יכול להיות נחמד=)

רעיון נחמד מאווד!!

עשיתי קורס פסיכומטרי. למען האמת החומר שם קל(לי מלבד האנגלית) ,אבל הבעיה היא הזמן שיש לך לפתור כל תרגיל. תפתחי שרשור כזה ואפציץ במילים

dandi99

New member
מעולה

אם ככה השרשור יעלה או היום בערב או מחר (תלוי מתי אני אחזור). אם יש מישהי אחרת שמעוניינת בינתיים לפתוח היא מוזמנת!

TanTanIM

New member
בתנאי שתעשו שרשור חוזר באוגוסט P:

כי אני מתחילה תקורס רק באוגוסט
, כ"כ אין לי כוח לזה >< בהצלחה אגב! :)

למעלה