-פסיכומטרי

dandi99

New member
../images/Emo32.gif-פסיכומטרי

מי כאן עשתה פסיכומטרי?שתשתף מידע! אני בעד רעיון שפעם בשבוע נפתח שרשור ונתחיל להתאמן! מה זה אומר? לכתוב מילים בפסיכומטרי לפי ספר פסיכומטרי כמובן לפי אותיות/נושאים. מי בעד? מה זה אומר? יום בשבוע נגיד (כל יום חמישי) נפתח שרשור של מילים באות (אלא אם כן מדובר באות א' הזדונית שהיא מכילה 12 וחצי דפים בספר פסיכומטרי!- ואז בין 3-5 דפים) ללא הפירושים שלהן וכל הבנות ננסה לענות לפי מה שאנחנו יודעות וחמישי שבוע אחרי זה נצרף לשרשור את הפירושים. מי אמר שהפורום הזה לא מלמד כלום?! מה אתן אומרות? אני אחכה ל3 תגובות חיוביות ואם זה ילך אני אפתח את זה בערב כשאני אחזור מהעבודה (אלא אם כן מישהי אחרת רוצה להתחיל בכייף ).

GrowingMadness

New member
../images/Emo195.gif בנות! D:

עוד 13 ימים אני מתגייסת ^^ יש למישהי טיפים לטירונות? משהו שיעשה לי חיים קצת יותר קלים וכאלה?
ד"א בקשר לפסיכומטרי... אני לא יודעת.. כמה בנות כבר לומדות פה לפסיכומטרי?
אם יש הרבה שלומדות אז סבבה אבל אם יש 2-3 בנות אז לא יודעת.. טוב תעשו מה שבא לכן לי לא אכפת D:

dandi99

New member
זה כל העניין..

את לא אורה לדעת להפך זה יעזור לך ללמוד. ברור שאת לא צריכה ללמוד והכל זה נחמד סתם כזה ידע

GrowingMadness

New member
אבל... ../images/Emo5.gif

למה שאני ארצה לדעת? אני עושה פסיכומטרי רק אחרי הצבא... עד אז במילא אני ישכח הכל!

dandi99

New member
זה רק את

בגלל זה אמרתי שאני אחכה לפחות ל3 תגובות בינתיים אחת בעד ואחת נגד אגב,לא שוכחים את זה כ"כ מהר

GrowingMadness

New member
את לא צריכה להתעצבן!

אמרתי שגם אם תעשו כזה שרשור ממש לא אכפת לי, לי זה לא מפריע... ואני גם לא נגד זה

קצת טיפים/דברים שאת צריכה לדעת..

הנקיונות שתעשי (אלא אם כן את פטוריסטית) יהיו הדבר הכי דוחה שתעשי אי פעם! תתכונני נפשית!
תשיגי כמה שיותר פטורים - עמידה בשמש/עמידה/נעליים/תורנות מטבח/נשק/שמירות, קיצור כמה שאת יכולה להשיג!
את כל הבעיות הרפואיות שלך תתעדי מרופא, כי בצבא אף אחד לא מאמין לך.
תביאי חטיפים לשעות קשות...
שעון דיגיטלי עם סטופר (עוזר כשצורחים עלייך "20 שניות! 20 שניות זוז"!)
מצלמה לשבוע האחרון בלבד. תהיו ממש מגובשות ויהיה לכן כיף!
תביאי בושם/קרם גוף + מגבונים - כשתרגישי מגעילה ומסריחה זה ממש עוזר (בייחוד אם אין לך זמן להתקלח)
תביאי מטען שהוא תיקני, כדי שלא יעשו לך בעיות איתו. כמו לי
כסף קטן למכונות שתייה.
אל תקחי את המפקדים ברצינות. הם באמת סתם משחקים אותה מגעילים! אז אל תעלבי מהם.. בסך הכל חוויה ממש כיפית והחברות שלי לטירונות הן חברות ממש טובות שלי היום! אז אני מקווה שתהני ובהצלחה!!!

GrowingMadness

New member
הו תודה D:

איך מוציאים פטורים מכל הדברים האלה? אהע ואם זה משנה משהו הטירונות שלי היא 01 מקוצרת בסמכות והיא רק 10 ימים... אז מטבח אני לא אעשה אבל שירותים כבר אמרו לי להביא כפפות גומי מהבית
כנ"ל מגבונים ואיזה קרם שאני אוהבת בשביל לא להרגיש ג'יפה
[אפילו שחברה סיפרה לו שזו טירונות קייטנה ושיש מלא זמן להתקלח כי אפשר להתקלח גם בשעת ט"ש וגם בהפסקת צהריים או בבוקר...] ומה זה מטען שהוא תקני?
יש לי סתם מטען של נוקיה ישן כזה

אז ככה..

עברתי טירונות לפני שנה וחצי, 01 של שבועיים וחצי אבל זה על אותו עיקרון נראה לי.. בעיקרון ביום שאת מתגייסת את ממלאה שאלון רפואי עם כל הבעיות שיש לך. אז כדאי שלבעיות האלה יהיו גיבוי מרופא משפחה. נגיד אם את חולת אסטמה, שיהיו לך אישורים על זה ושזה יהיה בפרופיל הרפואי שלך.. גם לי היה טירונות בלאי ולקחתי את זה מינימום כאילו אני מתאמנת למלחמה. היה לנו שעה להתקלח ובגלל החום היו גם שעות מנוחה בצהריים. אבל לא הייתי סומכת על זה כי את תהיי כל כך עייפה שתשני בשעות האלה. אני רגילה לישון 9 שעות ובטירונות זה מקסימום 6 P: אני גם הבאתי כפפות גומי. ולא יצא לי להשתמש. לצערי, שום דבר לא מחסן אותך מלנקות שירותים עם (סליחה על הביטוי) חרא צף. תבדקי שבמטען שלך אין קרעים או חורים וכאלה, הם בודקים את זה ושמים לך מדבקה. בהצלחהה!!

GrowingMadness

New member
D:

אז מהבחינה הזאת הוא תקני
נקווה שלא יעשו לי בעיות
ואיזה באסה, אין לי שום בעיות כאלו XD יש לי קטע כזה שאני כל הזמן פורקת את המרפק זה יכול לעזור לי?
ולא שמעתי אפעם על שעות מנוחה בצהריים אז בכלל לא בניתי על כזה דבר

dandi99

New member
קשה להוציא פטורים..

יש לך איזה בעיות בריאותיות או מדרסים או משהו? לא כל יום את מנקה את השירותים והמקלחןת XD מחלקים אתכם לקבוצות וזה תלוי באיזו קבוצה את. מגבונים זה חובה! מטען שהוא תקני זה אחד שלא יעשה קצר בחשמל וכל אלה...בעיקרון אין לך אפשרות לדעת איזה מטען הוא תקני. אה ומצטערת אם חשבת שהתעצבנתי עלייך ממש ממש לא XD.

GrowingMadness

New member
העע יופי ../images/Emo13.gif

ולא אין לי שום בעיות כאלו.. [חוץ ממה שכתבתי למעלה על המרפק]

אצלי זה היה אחרת..

גם בעיות בריאות. וגם ביקשתי מהמפקדת שתשים אותי ראשונה/אחרונה בשמירות כי היה לי ממש קשה לישון. ומי שהיה בניקיונות הפלוגה לא שמר בלילה (אם אני זוכרת נכון..), אז ניקיתי הרבה וישנתי כמו תינוקת.

dandi99

New member
איפה עשית טירונות?

אני מניחה שזה גם תלוי במפקדים

dandi99

New member
לנו היה גם וגם..

מה שכן אבל שמרנו רק בפתח של המגורים ולא מחוץ במגדלים כמו כל השאר ^^. לגבי בעיות בריאותיות: בעיקרון בטירונות עושים לך בעיות על כל דבר (לא שבסדיר זה מושלם...אבל יותר טוב)... לי היה אסור לקחת יותר מ10% של משקל הגוף ובמטווחים המפקדת שלי אמרה שהחברות שלי יסחבו את השאר הציוד (מיותר לציין שסחבתי הכל כדי לא לתת לחברות שלי) והייתי צריכה להתווכח איתם שעות(עד שהגעתי למנהל המרפאה) כדי לקבל נשק מקוצר. שהיו לי כאבי רגליים (שאחרי כמה חודשיים שהצבא הועיל בטובו לעזור לי התברר שזה מחלה תורשתית שמהרגע הראשון שהתחילו לי הכאבים הזהרתי שזה קיים במשפחה!!) לא נתנו לי לראות חופ"לת במשך 4 ימים(למרות שכל יום נרשמתי מחדש למסדר...עד שאבא התקשר וצעק על המ"מ :)). אם את באמת זקוקה לפטורים האלה (כמו שאני למשל לא יכולתי לרוץ עקב בעיות רגליים חמורות) תילחמי על זה.

sheri mary mon

New member
סליחה שאני מתערבת ^^;

אבל רציתי לדעת בקשר לפטורים: יש לי מכתב המלצה מרופאת עור, שמפרט את הבעיה הרפואית שלי (אוטופיק דרמטיטיס - "אסטמה של העור") ואת הדברים שהיא ממליצה למנוע ממני - עבודה עם כפפות מכל סוג, סבונים, חומרי ניקוי מכל סוג, כימיקלים, דטרגנטיים (משהו כזה), חומרי חיטוי, עבודה בתנאי רטיבות ולחות, עבודה עם חומרים מתנדפים. העניין הוא שאני מאוד מפחדת שיבחרו להתעלם מהמכתב הזה. זה לא שקר או "התפנקות", ואפילו בבית אסור לי להשתמש בסבון הכלים הרגיל, ולכן אימא שלי קונה משהו מיוחד שאוכל להשתמש בו. אפילו מרכך כביסה רגיל עושה לי פצעים כואבים במיוחד. אני יודעת שגם אם לא אנקה את הכלים במטבח או את השירותים, זה לא אומר שאשב בחדר כמו נסיכה, אלא אסדר וכו', המטרה שלי היא לא למנוע מלעשות דברים, אלא פשוט ...לא למות מייסורים
עוד דבר שרציתי לשאול, האם נותנים הקלה מסויימת לנטייה לעילפונות? אני נוטה להתעלף במצבי לחץ וחרדה. תודה רבה מראש!

dandi99

New member
העלפונות לא קשור...לא מתייחסים בד"כ לעלפונות

כמובן שאם את מתעלפת נותנים לך קצת לנוח ומים. לגבי המכתב המלצה , יכול להיות שיקבלו אותו יכול להיות שלא. זה תלוי איפה הטירונות ולגבי הרופא הצבאי שם.

למעלה