פסיכודרמה

graciella

New member
../images/Emo32.gifפסיכודרמה

כלי שונה - פסיכודרמה רוחנית פילוסופיה מאחורי העבודה דרך משחק ודימיון אפשר להגיעה למגע מעמיק עם האלה, האל ושאר יצורים שמימיים. בלימוד מעמיק והתנסות מגוונת בתוך קבוצה קטנה ניצור ביחד אנרגיה של אהבה ותשוקה היקום הנו מקודש, חי ונושם, המעגל הנו מתחם קדוש לעבודה רוחנית בטבע ההרים, עצים הנהרות הכל שמימי הנם השתקפויות של האלה אמא אדמה והאל מיועד: · לאלו שצבע ירוק הוא לא רק צבע אלה צורך · לזקני הפרחים והמים, ילדי טבע אמיתיים · נפש חופשייה ואמיצה · המחפשים קסם וכישוף בחייהם לפרטים נוספים בבקשה כתבו : [email protected]

מגיע לנו ../images/Emo49.gif על הצטרפות לפרדס../images/Emo9.gif

עולם המיסטיקה מכריז בזאת על הצטרפותו לפרדס התפוזים
הנני מזמינה אתכם בחום להצטרף ולהתאהב
גם ב
שלנו
גילי
מאושרת

מזל טוב גילי../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

מה את מתכננת לפורום שבהנחייתך? במה את מתכננת אותו שונה מפורום זה? מי סוג העונים שאת מעוניינת כי יבקרו שם? יום טוב

../images/Emo43.gifעולם המיסטיקה../images/Emo43.gif

אהלן אסתיה וחברים
קודם כל אני מזמינה את ככככככככככולם, כי האנשים שאני מעוניינת שייבקרו שם, אינם ניתנים לסיווג כלשהו.. פשוט יש מקום לכולם. במה
עולם המיסטיקה
הזו שונה מקהילה
רוחנית
? אני חושבת שכל הקהילות כמעט הרשומות תחת האשכול הרוחני בפרדס, בעצם יכולות להיכלל לאגודה אחת משום שכולן עוסקות באותם דברים ובאותם נושאים, רק שהשמות משתנים. כולנו באותו
, החדרים רבים ומגוונים, ומידי פעם נפגשים בסלון
והנה כולנו מצליחים, והפרדס מלא בריחות וטעמים, ובאשר לדיונים המוצעים בעולם המיסטיקה.. הנה הדיון הראשון, שכולם מוזמנים בו לחוות את דעתם.
"מה הקשר בין כסף למין?
בהזדמנות זו, תודה לכל מי שתרם, האמין, פירגן והמליץ,
טליה -
ענקית

למעלה