פלוס בקשה.

BabyGirl 4 Ever

New member
וואו...../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

זה ממש יפה, תודה, תודה , תודה!! סידרה מושלמת בהחלט

resputin

New member
מאמי, עונה שלישית וערוצי זהב, לא

הולכים יד ביד.. איזה חרם קטן של וורנר ברוס עליהם רומז משהו בסגנון..

בייס ישדרו את זה?

ואם כן אז מתי. אני צריכה לדעת כמה זמן יש לי כדי לשכנע את ההורים לעבור לייס.

Kryptonite

New member
העונה השלישית רק התחילה../images/Emo168.gif

בארה"ב לא מזמן, כך שבכל מקרה היא לא הייתה משודרת עד עכשיו בארץ, לא, וגם ביס לא ישדרו את זה...
עוד דיונים - בפורום התוכנית

TwelveEyes

New member
זה לא תלוי ביס, מותק.

וגם לא בשום חברת כבלים. זה תלוי באנשי ערוץ 3, מתי הם יקנו את העונה ואיך הם יחליטו לשבץ אותה בלוח השידורים שלהם. ממ, הכתבה הזאת בהחלט הוכיחה מעבר לכל ספק את תלונות חבריי האמריקאיים. אם לסכם את זה במשפט: עונה שלישית - פחות זיונים בתחת, יותר זיונים בשכל. בעע.

manson6

New member
זה כן

כמישהו שיש לו יס אני אגיד לך למה זה כן תלוי דבר ראשון הסיכסוך הוא בין הכבלים לוורנר לא בין יס וגם לוח השידורים בערץ שלוש של הכבלים לא תואם את של יס יש תוכניות אחרות ויכול להיות שבערוץ 3 בכבלים לא יהיה אבל יהיה בערוץ שלוש של יס או ביס פלוס או בווי טי בי! נ.ב. למי יש פה יס? ראית וודג'ה קודג'ה? איזו ]רובוקטיביות אפשר לתפוס שם הרבה תמונות של זין!!! חי חי חי! אני לא חרמן אני פשוט מאותגר בתולית!

resputin

New member
אבל יש הסכם בין יס לערו"ז

או בין ערוצי זהב לוורנר, שיס לא יכולים לקבל רכש על תוכניות חדשות עד 2006 כמדומני, או משהו בסגנון. אני זוכר משהו במעומעם שמונע מיס להזמין את הסדרות עד סוף 2006

TwelveEyes

New member
../images/Emo3.gif

מן הסתם אני אומרת את מה שאני אומרת כי יש לי יס. קבל זאפטה. לוח השידורים של ערוץ 3 בכבלים וביס הוא בדיוק אותו לוח שידורים - מלבד השעות בהן ערוץ 3 משדר הפקות או תכניות מקור של הכבלים, שעות בהן יס משדרת תכניות משלה. האם "הכי גאים שיש" היא הפקת מקור? לא!!! לכן, הייתי מעוניינת לדעת מהיכן הקרצת את הרעיון הזה. כמו שרביב כבר אמר, יש עניינים משפטיים שמונעים מיס לרכוש את הסדרה לכמה שנים הבאות. חוץ מזה, כל ההצעות שהצעת לשיבוץ הסדרה הן מגוחכות. אף אחד מהערוצים האלה, מסיבות שונות, לא מתאים להחזיק את הסדרה.

לפי דעתי ../images/Emo45.gif

הסדרה הבריטית "קוויר בעיר" שעליה מבוססת הסדרה האמריקאית "הכי גאים שיש" היא
ב-ה-ר-ב-ה
יותר יפה
היוצרים האמריקאים (לא נקרא להם יוצרים) בעצם העתיקו את כל הדמויות ואת העלילה בדיוק ופרסמו אותה. אז לפי דעתי- מי שלא ראה את הסדרה הבריטית של קוויר בעיר שיראה כי זו סדרה יותר מעניינת.

אוף טופיק אקסקלוסיבי-

תמונה חושפנית של אזוריו המוצנעים של מנהלנו היקר+גור זאבים מקסים וקטן
למקרה שמישהו עוד לא ראה את זה... רפי- תעשה לי ילד

נכון!

זה לא אני, אני חושב שזה אחי או חבר טוב שלו, גלעד. שהוא חמווווווווד(גלעד), אבל מעצבן! ורפיק, מטורף! וחמווווווווווווווווווווווווווווווווד

StarChild

New member
רפפפפפפפייייי!!!!!!!!!!!!

אוי הוא כזה בובון!!!! אוייייי!!!! אם לא היה לי את סקופ הייתי גונבת אותו! הוא כזה פשוש!!! והוא עושה קולות חמודים כאלה כשהוא מציק לאבי בשביל צומי.....! תותי, שפשוט אוהבת את רפי!

Shenizel

New member
אוריאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי יפה!! איזה עבודה יפה עשיתי פה ! תראה כבר יש לך בקשות לגבי כתבות אחרות זה גאוני! אוריאל אתה גאון! אבל אוריאל.. תן חיוך!!!!!
פרח אולי ?

למעלה