פלוס בקשה.

shedate-אתר היכרויות לנשים בלבד../images/Emo23.gif

שלום לכן, אני וחברה פתחנו אתר היכרויות לנשים בלבד!!! www.shedate.co.il האתר כולל מנוע חיפוש להתאמה וחיפוש בת זוג (ממש כמו בקופידון), פורומים , צ'אטים ועוד... באתר חברות כיום למעלה מאלף נשים והוא פעיל בצורה בלתי רגילה!!! האתר הוקם כולו בשביל בנות המחפשות בנות . אז זה בכלל לא משנה אם את לסבית, דו-מינית או סתם פעם חשבת לנסות ואת ממש לא יודעת איך להגדיר את עצמך, אנחנו כאן בשבילך!!! אז בואו הרשמו ועזרו לנו לגדול ולהתפתח... הכי חשוב אנחנו לגמרי בחינם. www.shedate.co.il

Sonata Of Tears

New member
הזמן הוורוד - הכי גאים שיש 3!!

שלווווווום ,ביגלל שאני כל כך חמוד :) סרקתי לכם תכתבה שיש בזמן הוורוד:): על העונה החדשה של הכי גאים שיש,אם האמט ובן ,ג'אנט (המאט) מדבר על הנשיות שלו וחוסף סיפורים מחייו (ממש כתב עיתון אני הא? חחלא!) מה שאת צריכים לעשות זה ללחוץ על התמונה,לשמור אותה,ולראות אותה ואז לראות אותה בהגדלהה :) תהנו!! קצת התפקשש בעמוד השני,זה סיבה ללכת ולקחת את המגזין של הקהילה החינמי!

vogue15

New member
יא!!! נזכרתי!

אני רוצה להראות לכם את פוצ'ה קוצ'ה שלי... שמה בישראל זה קליאו(פטרה) והעינים שלה לא באמת כחולות... ENJOY

Shenizel

New member
אני רוצה להראות לכם מישהו כוסון!

תראו איזה כוסון!!! כוסייייייייייייתתתתתתת!!!! כושייייייייייייייתתתתתתתת!! אותו דבר.. :):) מה אתם אומרים על הכוסון הזה? אה? יש לי עוד כמה תמונות שלו מכל מיני זוויות למי שרוצה נשבעת עשיתי לו בוק!!! :):):(:::::

vogue15

New member
אני מכריז בזאת על...

הקמת מדינה יהודית.. סתם.. אני יותר מדי מושפע מהמתכונת.. הכרזת שרשור כלבים, כלבות, פאפיז בעלי נטיות מיניות!

StarChild

New member
גם לי יש!!!

זה לוק, הוא כבר לא איתנו:( אבל הוא היה יפפפפפפה!!!

StarChild

New member
וזה סקופ...

הוא הדבר הכי חמוד ומפונק שאני מכירה!! הוא הנוכחי:)

גם לי יש...

כלבה. אין לי את התמונה שלה אבל היא תחשית מעורבת יפהפיה ומתוקה

ketty the sheep

New member
גם אני רוצה!

הנה תמונה דיי ישנה, שלי (גיל.. 9.. או משהו כזה) ושל הכלב שלי,רקס, שעד היום אין לי מושג מה קרה לו
.

ketty the sheep

New member
<לא, לא ניסיתי לחנוק אותו שם,

הוא פשוט פחד מהמצלמה!
> והנה הכלב האחרון שלי,קיסר, שאמי היקרה מסרה לאחר בערך שבוע שהוא היה אצלנו, כי היא לא חיבבה אותו במיוחד. אין לי מזל עם כלבים. בנוסף, כמובן, לאלרגיה שיש לי אליהם.

leMon sQueezer

New member
איזה חמודים כולם!

גם אני מצ(ט)רפת! קבלו תמונה של האני הלברדור שלי ====>

למעלה