B berta84 New member 14/2/09 #21 מירב את יודעת איך מעדכנים חתימה? אני לוחצת בפרופיל שלי על "עדכון פרטים" אבל זה פותח לי דף עם כל הפריטים בפרופיל איך אפשר לפתוח חלון חדש לחתימה ולעדכנה?מישהו יודע?
מירב את יודעת איך מעדכנים חתימה? אני לוחצת בפרופיל שלי על "עדכון פרטים" אבל זה פותח לי דף עם כל הפריטים בפרופיל איך אפשר לפתוח חלון חדש לחתימה ולעדכנה?מישהו יודע?
B berta84 New member 14/2/09 #23 כן, וזה פותח את כל החלונות של הפרטים בקטן אי אפשר לבודד את החלונית של החתימה ואז להוסיף כי לא רואים כך כראוי טוב כניראה שאי אפשר
כן, וזה פותח את כל החלונות של הפרטים בקטן אי אפשר לבודד את החלונית של החתימה ואז להוסיף כי לא רואים כך כראוי טוב כניראה שאי אפשר
B berta84 New member 14/2/09 #25 זה לא עשוי בצורה של קישורים טוב אברר כשיהיה לי זמן....זה לא דחוף בכלל
B berta84 New member 14/2/09 #27 שיט שיט שיט שיט הקלדתי עכשיו איזה קטע מהדף לאינטרנט תוך כדי יפוי הנוסח והכל וזה לא קיבל אוףףףף עם האינטרנט הזה הם לא מבינים שאין לי את כל היום שאני צריכה גם ללמוד אכתוב את זה על וורד עכשיו זה כ"כ בוער לי
שיט שיט שיט שיט הקלדתי עכשיו איזה קטע מהדף לאינטרנט תוך כדי יפוי הנוסח והכל וזה לא קיבל אוףףףף עם האינטרנט הזה הם לא מבינים שאין לי את כל היום שאני צריכה גם ללמוד אכתוב את זה על וורד עכשיו זה כ"כ בוער לי