פורים קרב ובא

../images/Emo32.gifפורים קרב ובא

כן, חודש וחצי זה קרב ובא
ואני תקועה בלי רעיון לתחפושות
אז שירשור מיוחד בשביל זה
מי מתחפש? אם לא, למה? אתם יודעים למה אתם הולכים להתחפש? יש לכם רעיונות בשבילי? (גם משנים קודמות
)

dcohn

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo3.gif

מי מתחפש? אני מתחפשת! אם לא, למה?
אתם יודעים למה אתם הולכים להתחפש? כן! אני מתחפשת עם עוד כמה חברות אבל אני לא מגלה
יש לכם רעיונות בשבילי? (גם משנים קודמות
)
את לא רוצה רעיונות שלי כי הם גרועים ותמיד התחפושות שלי נעשות ברגע האחרון. בכל אופן אנחנו בכיתה י"א אז לא משהו מושקע מדי... בקטנה:]
יש בנות שהתחפשו לצבעיות (איך כותבים את זה? נו אלה שצובעים קירות).
אני התחפשתי לפני שנתיים (שנתיים?
) לקופידון.
התחפשתי שנה שעברה לסקוטית (תירוץ ללבוש ת'חצאית המדהימה שלי ואת הכובע שלי מסקוטלנד
) . חוץ מזה היו לי תחפושות ממש גרועות (חברות שלי, אני מבקשת לא להעלות את זה כאן
מספיק פאדיחות).
שוטרת / קאובואית / מלאך / שטן / שפנפנה / משהו-לא-מקורי-שכזה. אין לי כוח לחשוב על דברים מקוריים יותר, ות'אמת- יש לי ראש מתחכם מדי (או מפגר מדי- מה שתחליטי) בשביל פורים.

אבל אני לא מהעיר שלך

אז את יכולה לגלות לי אפילו במסר
וכל מה שציינת זה חרוש ולא נחמד
אבל תודה =]

LadyFlame123

New member
../images/Emo6.gif

אני מתחפשת
משו די מטומטם, אבל לא אמרו לי שום דבר רע על הרעיון. אז יהיה יפה. ואמממ ..רעיונות? אני ממש גרועה
.. שנה שעברה הייתי סנטה קלאוסית, לפני זה מלאכית שחורה עם ליאורה (
זה היה נורא).. אממממ הצעתי לאחותי להתחפש לטינקרבל, זה הכי חמוד בעולם, אז אם בא לך גם..

LadyFlame123

New member
הממ

תלמידת בצפר בתלבושת אחידה.. כאילו עם חצאית סקוטית וחולצה מכופתרת פתוחה וכל זה

Under the GUN

New member
יש לי רעיון

לפני שנתיים מישהי מהבצפר שלי התחפשה לזה, וזה רעיון ממש מגניב צריך לבוא עם בגדים לבנים, ואז את מביאה טושים וכולם כותבים עלייך, ואז את בעצם קיר גרפיטי כזה... זה די מעפן כשמדמיינים את זה, אבל במציאות זה יוצא בנזונה!

giraffeeeee

New member
זה היה גם שנה שנה שעברה

ילדה מי' עשתה את זה וכתבתי לה על הגב "גמני קטנה וקומפקטית".. כי היא באמת קטנה. ביקשו ממני לכתוב לה.

Torn Up Letters

New member
נקודה רגישה. ../images/Emo7.gif

פורים זה היום הכי אהוב עליי בעולם בערך. ואני הכי משקיעת-תחפושות בחיים. ואין. לי. תחפושת. אלוהים. עזרו לי.

טוב אז יש לי כמה

פוקהונטס נסיכה פיה פרפר מאי הקטנה גרוק מומין דרדס מלכת הנשיקות מלכת השמש צוענייה גברת פריזל מאוטבוס הקסמים בת הים הקטנה- אריאל יסמין מאלאדין או אלאדין את יכולה להתחפש עם ידיד\חבר לעמי ותמי חתול תות מוכרת בלונים קרמבו ביצת קינדר איזשהי מורה מהבית ספר סיגריה ספר מתמטיקה פאקמן שרק ופיונה ברבי פרח מכשפה קלף אישה משנות ה20 ואני חושבת שפה נגמרו הרעיונות

Broken sound

New member
[לילך] וואי, בוא!

אבל אני צריכה לחמצן את כל השיער בשביל זה. זו בעיה. |:

My Dark Dream

New member
יווווווווווווווווו!!!!@#$^&^%$#$&*)#$%^&*)(

אם את מחמצנת את כל השיער... אני עושה כל.. אבל כל מה שאת רוצה!!! אני נשבע לך בשירה(שפאק זה הדבר הכי חשוב לי בחיים בערך).. שאני עושה מה שאת רוצה!!

My Dark Dream

New member
מה"זה היה מפחיד עכשיו"?!

לילך.. באמא שלך תחמצני זה יהיה גאוני!!

gurke

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם נשבע בה, וגם נותן ללילך כל מה שהיא רוצה?

Torn Up Letters

New member
בלונדיניות נהנות יותר. ../images/Emo9.gif

סתם שירה חח יו אל תשנאי אותי. טל טמבל. |:

למעלה