פורים קרב ובא

תמיר1991

New member
גם אני ככה, מה גם שזה לא בשבילי כל כך XD

לא התחפשתי מכיתה ו' או ז'... וגם אז אמא שלי די כפתה עלי

טוב, אז...

בעיקרון התחפשתי כל שנה, עד שנה שעברה
שנה שעברה פשוט לא היה בא לי להתחפש, אז ביום של פורים שמתי שתי נעליים שנראות דומות ממבט ראשון, אבל במבט שני רואים שהן לא אותו דבר. שמתי אותן עם מכנס קצר וגרביים עד הברך עם פסים בצבעים שונים. עשיתי חולצה עם משפט שהמורה שלי למחשבים תמיד אמר, ובאתי איתה, ועם כובע ליצנים כזה עם פעמונים
אז זה יכול להיות רעיון נחמד סתם להתלבש מוזר כזה, לשים כובע מצחיק וכאלה. אם בא לך על תחפושת של ממש, יש לי רעיון שחברה שלי התחפשה אליו שנה שעברה: היא התלבשה כולה בירוק, צבעה את הפנים בירוק ואת השיער גם, והסתובבה עם שלט "התלבשתי בצהוב. אם אתם רואים ירוק, סימן שיש לכם ראש כחול"
זה לדעתי רעיון ממש נחמד. תמיד אפשר להתחפש למישהו מסרט, או....לא יודעת, בן דוד שלי לדוגמא התחפש שנה שעברה לג'ירפה בגלל שהוא גבוה בטירוף. יש לי עוד חברה שהתחפשה לקאובוית, זה אמנם נשמע בנאלי אבל אם יודעים איך לעשות את זה טיפה יותר מיוחד זה יוצא ממש יפה. אה כן, השנה אני לא הולכת להתחפש, למרות שחברה שלי אומרת שהבטחתי לה שנתחפש ביחד למשהו שממש לא בא לי עליו. אני מתכננת לבוא רק עם הכובע של הליצן וזהו.

Anni Lupu

New member
מתחפשת עם דורין:)

וכמו שהיא לא גילתה, גם אני לא אגלה >< רעיונות: עד כיתה ז' כל שנה הייתי מתחפשת למשהו מארצות (רקדנית פלמנקו,יפנית,הודית וכו'..) לא מציעה. תתחפשי אולי עם חברות לנסיכות של דיסני, למרות שזה די נדוש. אה! שהייתי בכיתה ז' 16 הנות התחפשו לכבש ה-16, זה היה ממש מגניב!

Aline In Chains

New member
אין לי שמץ עדיין למה להתחפש.

אני אחשוב כבר על משהו:) דווקא די בא לי.

giraffeeeee

New member
הממ..

מי מתחפש?כנראה שאני. אם לא, למה? אתם יודעים למה אתם הולכים להתחפש? לא. יש לכם רעיונות בשבילי? (גם משנים קודמות ) שמש, כיפה אדומה, שדון ירוק (זה היה שנה שעברה), ליצן. שנה שעברה חבורת שמינסטים בביצפר התחפשה למומינים, והיו כאלה שהתחפשו ל"הקוסם מארץ עוץ"

חשבתי להתחפש לדורתי!

אבל לא יזהו... יחשבו שזה סתם ילדה.. וגם אין לי כלב שיתלווה אליי =[

אני שונאת את פורים

זה למה לא התחפשתי כבר מלא זמן למרות שרוב הדוסים מתחפשים:p אבל יש לי רעיון שיצא ממש חביב לחברה: קלפטע [לאשכנזים בלבד]. אחד מתחפש לקלף השני לתה. ואני הייתי כ"כ מנצלת את פורים בשביל ללבוש מיני ממממממממממש קצר.

חח אגב קלפטע

המחנכת שלי מהחטיבה התחפשה לזה לפני שנתיים נדמה לי
זה היה ממש מגניב... הייתה לה תחפושת של קלף, ועוד קלפים מודבקים עליה, ומלא מלא תיונים, זה יצא נחמד

L i O r K u S h

New member
מתחפשת כמובן../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif

חתולה שחורה או משו כזה... לבנות המלצה- כל דבר עם מיני מתקבל
לבנים- וואלה לא יודעת.. חחח אולי זונה(מקורי)
אני ממש מקווה שהמסיבה של ביצפר של חברה שלי תהיה בערב ואז גם אנחנו נסתנן.. אצלנו בביצפר משעמםםםםםםםםםם!!!

dcohn

New member
היי, לא כזה משעמם!

אני רוצה לעשות משהו בפורים חוץ מללכת לבצפר, בואו נארגן משהו
ולא כזה משעמם, יש משלוחי מנות וזה
(אני?
אני בכלל לא חושבת על אוכל כל היום!
קינים= טעים
)

L i O r K u S h

New member
משעמם...../images/Emo189.gif

המשלוחי מנות קינים זה נכון
אבל משעמם...שומדבר מיוחד..עושים סיבובים בביצפר.. וגם אם אנשים רוקדים במגרש השירים מעצבנים.. אם נלך למסיבה של הביצפר של סימונה בערב את מוזמנת לבוא גם

dcohn

New member
../images/Emo2.gifלמה את לא רוקדת?

אם את לא רוקדת גם אני לא
(לא שהתכוונתי יותר מדי
. מול כל בצפר.. כן, שניה.
)

למעלה