פורים קרב ובא

ChapaChoo

New member
גם שלי ../images/Emo3.gif

אוף... נורא קיוויתי שב20. דווקא מגניב להתחפש ביומולדת

ChapaChoo

New member
לא להתלהב יותר מדי ../images/Emo3.gif

כבר ביקרתי פה כמה פעמים...

dcohn

New member
את יכולה להתחפש לאפי מ"מחפשים את אפי"...

נו הספר הזה...

© h i l a ©

New member
......

לא מתחפשת לא יודעת, הפסקתי מכיתה ז' או ו'... אין לי רעיונות בשבילך מצטערת :\. המסיבת פורים אצלנו היא בכלל בערב עד איזה 2 בלילה והי"בניקים מארגנים אותה (כל שכבה מתחילה כבר מכיתה ז' לכתוב בכל מקום "פורים **המספר של השנה שבה הם יארגנו את המסיבה**). אני מתה על התחפושות של הבנים, יש להם תחפושות כ"כ גאוניות!

המ לי יש לי יש

תתחפשי עם עוד מישהו/מישהי לנשיקה צרפתית, אחת נשיקה והשניה מתחפשת למישהי צרפתיה. או אמ פעם התחפשתי עם מישהו לצייר וזמרת ברים אדומה (נו מהשיר) ויצא ממש מגניב. והשנה אני פשוט אקנה שמלה יפה שפורים יהיה התירוץ כדי ללבוש אותה, ואם השמלה תשתלב לי טוב עם איזה רעיון אז אני אגיד שהתחפשתי למשהו. אם לא אז אני אתחפש למישהי עם שמלה יפה

מה אבל כל השווים זה עם מישהו

חברה שלי מתחפשת למישהי שהולכת לפרום (נו הזה של הסופשנה באמריקה), אבל צריך ממש להיזהר עם זה, כי זה יכול בקלות לצאת פתטי. אבל זאת אחלה תחפושת כדי לנצל את ההזדמנות ממש ממש להשקיע בעצמך ובבגדים/תסרוקת בלי לצאת סתומה.

נו למה זה שלח באמצע

רציתי לכתוב שאם תתלבשי נגיד ככה לא בפורים http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d7/Preprom.jpg את ממש תיראי מוזר, כי אין למתי ללבוש ככה. אפילו לאירועים בד"כ לא מתלבשים ככה (אלא אם זה משהו ממש קרוב). ולפעמים מתחשק ממש ללבוש דברים פנסים כאלה, וקשה לחשוב על תחפושות שאפשר לעשות דברים כאלה בהן. אה וגם מישהי שאני מכירה התחופשה בשמינית למלכת אסתר, וזה ממש שווה כי היא השכירה שמלה מהממת וזה, אבל זה יקר ולא שווה את זה לדעתי.

נמממ..

שנה שעברה התחפשתי בתחפושת הכי מוצלחת שהייתה לי עד עכשיו-בוב דילן. לפני כן התחפשתי למקסיקני עם סומבררו ופונצ'ו.אילתור של הרגע האחרון כי לא היה לי משהו יותר טוב. השנה אני חושב להמשיך את הקו של היסטוריה של מוזיקה,אבל אין לי רעיון טוב

dcohn

New member
תתחפש לאריק ג'ונסון../images/Emo3.gif

או לג'ון באטלר המסטול הזה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אריק ג'ונסון וג'ון באטלר הם לא מספיק היסטוריה בשביל הקו שלי!וחוץ מזה אף אחד לא ידע מי הםXD

dcohn

New member
אני אדע מי הם! זה מה שחשוב!

טוב נו
אז לך על הזה ששלחת לי שני שירים שלו. מה-שמו. הגיטרסיט המפורסם ממש. ששר קסטלס מייד אוף סנד. ועוד איזה שיר ששלחת לי. הוא היסטורי כזה, לא?

dcohn

New member
הא כן, הוא.

זה ממש עצוב שאני מכירה מלא זמרים אנונימיים שאפחד בארץ לא שמע עליהם, אבל אותו לא שמעתי (עד שבר שלח לי שירים).

למעלה