ע-נ-ק-י

אוש7יתי

New member
../images/Emo32.gif ע-נ-ק-י

רק רציתי לספר לכם משהו שקרה בלג בעומר שחשבתי הרבה אם לספר ואם תגידו שזה הפורום של ערוץ הצחוק אז תימחק אותה אחרי זה אבל הייתי חיבת ליכתוב: קודם כל: אל תיתעסקו עם חזיזים ונפצים בחיים! אני לא עשיתי מדורה עם הכיתה שלי והיום סיפרו לי משהו נורא: ילד מהכיתה שלי (לא נזכיר שמות) זרק נפץ והנפץ לא היתפוצץ. אז ילד אחר מהכיתה שלי חשב שהנפץ לא עובד אז הוא הרים אותו וכולם צעקו לו ליזרוק אותו מהר אבל הוא לא הספיק והוא לחץ עליו עליו בטעות והנפץ היתפוצץ לו ביד.(מי שניגעל מדברים לא לקרוע את החלק הזה מהפצצה עד הפצצה השניה)
העור שלו היתקלף וראו לו את העצם
הוא היה בבית חולים עד היום בצהוריים וניתחו לו את האצבע אבל הניתוח לא עזר והם אמרו שהעור שלו לא יגדל בחזרה והוא ישאר בלי רבע אצבע.... מוסר השכל: בחיים אבל בחיים אל תשחקו עם נפצים
שוב אני אומרת:אם ההודעה הזאת לא מתאימה לפורום הזה אפילו ששמתי
אז אסי ימחוק אותה. ותיזהרו בבקשה.

אסִי

New member
שאני ימחק הודעות כאלה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

לא עברת על שום חוקים... לכן אין לי שום סיבה למחוק.

אסִי

New member
אגב,

חברים שלי מטורפים על כל הראש. אנחנו יושבים בסבבה מסביב למדורה, חלק מדברים וחלק שרים עם הגיטרה... פתאום בשעה 04:00 לפנות בוקר חבר שלי מתקרב למדורה בצעדים קטנים, זרק לתוך משהו ושם ריצה כאילו מישהו רודף אחריו. כמובן שכולם קפצו והתחלנו לרוץ כמה שיותר רחוק מהמדורה. כשאנחנו במרחק של איזה 50-100 מטר מהמדורה, אנחנו מחכים כמה שניות... ובום! כל המדורה קפצה! כמובן שכל השכונה גם קפצה ויצאו אלינו אנשים בטענה שאנחנו מפריעים להם לישון... חחחחח זה היה מצחיק! היו עוד סיפורים מצחיקים, אבל אין לי כוח לכתוב אותם. והחלמה מהירה לפצוע מהנפץ.

אוש7יתי

New member
וואו

מזל שהצלחתם ליברוח........ חחחחחח רציתי ליראות את הפרצופים של האנשים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אמסור לו החלמה מהירה מאסי... אולי הוא יחשוב שזאת המורה שלי פעם... היתה לי מורה שקוראים לה אסי
חחחחחחח

NimaZ

New member
מה הוא זרק לשם?... אגב ל"ג בעומר

עשיתי מדורה עם חברים שלי ואנחנו חצי מסטולים כל אחד במצב כפית מתקדם מאוד (אחרי המלחמת סטירת פיתות ושזרקנו אחד על השני תפוחי אדמה)... ילד אחד לקח בקבוק של ספרייט... הניח אותו באש... ופחות מ20 שניות יש כזה פססססס ענק והיה תפוח-אבן ליוד והוא הרס לו את כל הנייר כסף ופוצץ אותו לגמרי... בעעעעע מסכן!

אסִי

New member
הוא זרק פחית מלאה של בקבוק ספרי שלג

(הזה של יום העצמאות)

NimaZ

New member
אני מכירה מישו שעשה כזה דבר...

לא סיפרו לי מה קרה בסוף... בעעע!

AmiTutiT14

New member
אתם זרקתם אחד על השני פיתות../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אנחנו לקחנו ספרים של בני גורן (אלגברה+גאומטריה) ועשינו טקס שריפת ספרים. קרענו אותם והרסנו אותם... זה היה החלק הכי טוב במדורה
וידיד לשלי עשה עם כמה חברים שלו, הם שרפו תמונות של מכבי ת"א

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

הייתי עושה את זה לתמונות של האקס שלי, אבל גם ככה עשיתי את זה בלי קשר לל"ג בעומר.

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif

עכשיו יש לי מה לעשות במדורה בכיתה ט'
ובנוגע לפיתות: זה היחה סטירת פיתות... המטרה היא לתת סטירות לאנשים עם פיתות בלי לחטוף.. חטפתי הרבה... אבל גם החטפתי הרבה

אוש7יתי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש אנשים שאין להם מה לאכול ואתם מבזבזים את הפיתות על כאפות
ממש לא יפה מצדיכם
איך אני
חחחחחחחח "טלנט" כמו טירן חחחח סתם........

NimaZ

New member
חה!!!

כבר גמרנו לאכול והיה איזה ילד אחד שהביא 80 אלף פיתות.... אז לקחתי פיתה ושיחקתי איתה באויר... ואז היה איזה ילד אחד שאמר משו מגעיל אז לקחתי את הפיתה ונתתי לו סטירה... וזה התגלגל משם

אוש7יתי

New member
../images/Emo6.gif

*מנסה לדמיין* *מיתפוצצת מצחוק* *נופלת מהכיסא* *מיתגלגלת על הריצפה* *נירגעת* *רושמת שהישתגעתי בפורום ביפפפפ* הישתגעתי.

AmiTutiT14

New member
עזבו אותכם נפצים../images/Emo70.gif היום זרקו עלי..

ביצההההההההההה
!|
הייתי בקורס פסיכומטרי (של "קידום", מי שמכיר
), ואיזה ערס אחד זרק עלי ביצה מהחלון של המסדרון
על הראש, באמצע השעור
כמה נבזי

למעלה