ע-נ-ק-י

AmiTutiT14

New member
לא לא מה פתאום../images/Emo70.gifזה פורטל פרטי,

שווה מאד, יש לו דומיין, הוא פועל מהר כי הוא לא מסחרי, הוא זכה כבר שנתיים ברצף לפורטל הפרטי של השנה
קוראים לו RED BOARD.

NimaZ

New member
לנו יש גם...

כזה באולם ספורט (פיס... זה בשטח של החטיבה שלנו) יש מכונת פחיות וגם שתיה חמה וגם קרואסונים וסוכרים... זה בסדר

Ronush14

New member
לנו ליד השיכבה יש מכונות של שתייה

גם חמה וגם קרה... אבל איכשהו תמיד יש בהן "תקלות" אני בטוחה שזה הערסים שכל היום מבריזים הורסים אותם
בקיצור אף אחד כמעט לא קונה בהן כי הם לא מחזירות עודף

AmiTutiT14

New member
אז תבעטי בה... אולי תצליחי../images/Emo8.gif

אם את מצליחה, תספרי לי את הסוד, ואני אספר לחברה שלי

m a z i ohayon

New member
לפחות לכם יש מכונות אצלנו -->

יש כזה קיוסק קטן ששם אפשר לקנות....אבל צריך להתאמן בדחיפות וכניסות, כי אחרת את יכולה לעמוד שם שעות ולא לקבל כלום...חחח...אני כבר מאומנת....אני וחברות שלי מודדות זמן לראות מי קונה הכי מהר....ולאלה ששואלים את עצמם - אז כן! עד כדי כך משעם לנו בהפסקותתת

אצלי בבית הספר אין כלום ממה שסיפרתם

כלום! לא מכונת שתייה חמה- קרה, לא קיוסק, לא קפיטריה, כל הנדנדות שבורות, חצר מלוכלכת, הדבר היחיד המיוחד בביחת הספר שיש לנו זה 3 עצים וכיתות! וואו, שיגעון!

NimaZ

New member
חה!!!

קרעת אותי עם ה-3 עצים וכיתות!!! בבצפר הקודם שלי לא היה לנו כיתות... היה לונו קראוונים!!!!!!!!!!!! אבל אין לנו עצים... תבחרי מה עדיף לך פעם היו לנו כדים מחרסינה כאלה עם חול בפנים (אל תשאלו) ואז היו ילדים שזרקו אל זה אבנים ופוצצו ככה את כולם... ועכשיו יש לנו ערמות חול קטנות... אז עכשיו אין לנו עצים ואין לנו גם כדים!
חה!
איזה שירשור טוב!!!

גם אצלי יש את הכדים האלו בבית הספר!

וגם אצלי הילדים ניפצו אותם לחתיכות! :( אבל לפחות העצים נשארו! עצים, ממש מנחם!

Velma Kelly

New member
לחניך שלי קרה משהו דומה..

הייתה לו חבילת נפצים בכיס והיא התפוצצה והמכנסיים והרגל שלו עלו באש קצת והחניך השני שלי כיבה את זה (זה לא קרה בפעולה) והוא היה עם תחבושות וקביים איזה חודש. באמת תיזהו.

NimaZ

New member
לאונלי מיי סהר...

שאלת מקודם למה אני אומרת "חה!!!" כל הזמן... אז: א. לא קוראים לי הילדה שלמעלה... קוראים לי נעמה... או נימז אם אתה מתעקש... ב. כי לפעמים נדבקים לחי משפטים... לא מזמן זה היה "אבא מומין הוא לא פדופיל!" הייתץי רצה וצועקת את זה לאנשים... לכו תבינו... ועכשיו נדבק לי חה!!! חוץ מזה שזה כיף...

NimaZ

New member
בחזרה אליך אסי!

שונאת לעשות הודעות בלי תוכן!!!!!!!

למעלה