חחחחחחחחחח יופי חכם מי עושה ולא שומר? חיחיחי וסבבההההה ושוב טודעעע *כבר אמרתי?*
L little bry New member 18/7/04 #22 חחחחחחחחחח יופי חכם ../images/Emo3.gif מי עושה ולא שומר? חיחיחי וסבבההההה ושוב טודעעע *כבר אמרתי?*
N necky New member 18/7/04 #23 חחחחחחחחח אני עושה בשביל הכיף אז בגלל זה אני לא שומר ובבקשה *כבר אמרתי?*
L little bry New member 18/7/04 #24 חחחחחחחחח כןןן כבר אמרת בבקשה ../images/Emo9.gif חיחיחי ואאאאאאאאאא לא ידעתי שאתה עושה את זה!! זה ממש ממש מגנייבבבבבבבבב חיחיחי חסר לך שאתה לא שולח לי של ווסט/ראסמוס חיחי מואהאהאה
חחחחחחחחח כןןן כבר אמרת בבקשה ../images/Emo9.gif חיחיחי ואאאאאאאאאא לא ידעתי שאתה עושה את זה!! זה ממש ממש מגנייבבבבבבבבב חיחיחי חסר לך שאתה לא שולח לי של ווסט/ראסמוס חיחי מואהאהאה
N necky New member 18/7/04 #25 את בכלל... שמעת את זה פעם? כי זה הורס את השיר ואני רשע ואוהב להרוס שירים
L little bry New member 18/7/04 #26 חחחחחח ../images/Emo6.gif לא, לא שמעתי אפפעם אבל מה אתה דואג? מתי שתכין לי אני אשמעע ואל תדאג אני מבטיחה לא לרצוח אותך כי אני ביקשתי שתכין לי חיחיחי ייאאאאיי אני רוצה לשמוע אחדדד חחחחחחחחח ביום שאני יעשה לך את השיעור על הראסמוס, אתה תשלח לי אחד שעשית חיחיחי
חחחחחח ../images/Emo6.gif לא, לא שמעתי אפפעם אבל מה אתה דואג? מתי שתכין לי אני אשמעע ואל תדאג אני מבטיחה לא לרצוח אותך כי אני ביקשתי שתכין לי חיחיחי ייאאאאיי אני רוצה לשמוע אחדדד חחחחחחחחח ביום שאני יעשה לך את השיעור על הראסמוס, אתה תשלח לי אחד שעשית חיחיחי
N necky New member 19/7/04 #27 בינתיים יש לי... בעיות עם המחשב ואני גולש במצב בטוח והמסך נראה בגודל של החדר שלי ברגע שהמחשב יחזור לחיים אני אעשה לך את זה ואשלח לך
בינתיים יש לי... בעיות עם המחשב ואני גולש במצב בטוח והמסך נראה בגודל של החדר שלי ברגע שהמחשב יחזור לחיים אני אעשה לך את זה ואשלח לך
R RockGirlAloud New member 23/7/04 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח