ערפא

sapir aloud555

New member
../images/Emo32.gifערפא../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הבטחתי שאהיה רעה, אז אני רעה חיחיחי
תראה מה כתבו על "אקסתך!!" LOL
וזה לא אני כתבתי! זה מישו מהפורום הרשמי של אלאוד! [זה מוכיח שלא כל מעריצי אלאוד "מתים" על אטומיק....] אה כן לפני שאתה קורא, אתה מוזהר מראש.
אז אל תעשה לי עוד מיקסים של "THE BAD SHOW" וכאלו! Why Tash From Atomic Kitten smells?
she's so thin she fell down a drain
חחחחחחח הנה אפרש: למה נאטשה מאטומיק קיטן מצחינה? היא כל כך רזה שהיא נפלה לתוך תעלת ביוב
[זה יותר מצחיק באנגלית
] שתבין, לא אומרים שהיא רזה...... |מגלגלת עיניים| ואתה יודע לאן הגיעה הבדיחה הזאת? לפורום הרשמי של אטומיק! [אני חושבת....כי אח"כ הצטרפו לשרשור הזה איזה 7 ככה מעריצי אטומיק זועמים..
] וגם מעריץ אלאוד אחד אמר: " On the AK Forum~~~~~~~~~~ That was a **** laugh!!
" איאיאי אנחנו מעריצים רעים...
רעים מאוד.
ד"א, אני יודעת שיש פה מעריצי אטומיק/אלאוד אז סליחה מראש. זה היה מכוון לערפא כי הוא עשה לי גירסא של דה שואו וזה [אתם לא רוצים לדעת.] סליחה מראש!!!

aloudy

New member
../images/Emo6.gif

מצטער אבל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אף פעם לא צחקתי ככה
ועוד זה הגיע לפורום שלהן?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איי הרגו אותי....
... נכון, זה אמנם לא נשמע כל כך מצחיק, אבל העיניין שזה הגיע אליהם וזו רק הייתה בדיחה זה מה שמצחיק בכל זה.....
ועוד הם באו להתלונן..

necky

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif;-

העיקר שהגירלז נשמעו כמו נמלות וכמה מהם כמו גברים

aloudy

New member
אה?

אף אחת מהן לא נשמעת כמו גבר או נמלה
על מה אתה מדבר??

ערפא.

עשית את זה גם לבאבלין...... וזה היה קורע.....ספיר שלחה לי את זה... אלב למה על אלאוד?! נמלות? גברים? WHAT THE HELL???????~

necky

New member
זה לא רק על....

אני עשיתי על כל מה שזז גם על בלו גם ווסטלייף וגם אטומיק וכל שיר שיש לי לפעמים משעמם לי אז אני מתחיל להרוס שירים

necky

New member
כל כמה זמן אני....

מחליף תוכנות אבל הפעם נתקעתי על תוכנה בשם: MixVibes PRO5

Oh god

ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL זה קרע....ת'אמת שאהבתי ת'גירסא באנגלית ולא ת'פירוש שלך ספיר.....חעחעחע..... יפה........ ד"א, את חייבת לי את המיקס של ערפא לדה שואו.......שלחת לי באבלין וזה הרג אותי......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

necky

New member
לTHE SHOW....

לא יצא טוב כי הייתה לי בעיה בהקלטה אבל אם את רוצה אני יכול לעשות עוד פעם את זה

H E L L O111

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... lol

necky

New member
עשיתי הרבה של ווסט...

אבל בלי לשמור אני אעשה אחד ואשמור את זה

למעלה