עצלני

Don Nirtin

New member
בעצם../images/Emo87.gif

זו בוסית שצריך להרוג לבד. נסתפק בפארטי מטורף שם באיזור הנחשיות. את תראי שתעלי מהר ומטורף.

גם אני שיחקתי בעבר במשחק הזה

אך הוא קצת עיצבן אותי. נ.ב אני מתחבר יותר למסן לאחרונה, אז על תהיה זר וקפוץ לבקר.

קודם כל...

שנוודה שאנחנו באמת מדברים על אותו משחק... האם האטלנטיקה הזאת שדיברתם עליו הוא משחק שבו הלחימה נעשת בתורות? ושאתה מתחיל עם דמות אחת וככל שאתה מתקדם במשחק אתה רשאי לצרף עוד לוחמים, שהמקסימום זה עד שמונה? ( לא כולל את הדמות שאיתה פתחת ) אני צופה כעת בפרק מ"על טבעי", אולי לאחר מכן נשוחח מעט אם עדיין תהיה בסביבה.

חזרתי לשחק בו, ניר

אני פתחתי לי דמות חדשה בשרת שהמלצת לי, כי זה אחד השרתים הבודדים שאין לי בה דמות. אני כרגע רמה 9, מקוה ביומיים שלושה הקרובים לעלות לרמה 30.

יעל יקירתי

קיפצי בבקשה לעמ' 16 בארכיון ותמצאי שם הודעה שלי שנותנת לך לינק לאתר של המשחק. אני לא אשם שלא נסית אותו אז.
כך, שסביר להניח שאני מכיר את המשחק ושחקתי בו די מזמן. וגם ציינתי בכמה הודעות למעלה שאני שחקתי, רק שהתעצבנתי ממנו. ניר שכנע אותי לחזור בשיחה שערכנו במסאן.

הבנתי את כוונתך

פשוט ציינתי שאני נתתי את הקישור למשחק די מזמן. בואות זמן הייתי ממש בהכרות עם המשחק. פרשתי, בגלל משימה מעצבנת שחייבה אותי ליצור קשר עם שחקן אחר ולצרף אותו לרשימת החברים שלי. ואני אוהב להיות לוחם בודד כזה, אני לא אוהב כל-כך לפנות לאנשים שאני לא מכיר. ( אני יודע שחלק ממטרת משחקי הרשת זה להכיר אנשים אחרים, אבל ככה אני, מה לעשות ) ניר אמר לי שגם הוא כזה, ואני יכול פשוט לצרף אותו. כך שלא אמור להיות בעיות.

ToryMaster

New member
אה בקטנה

גם אני סוליטרית בנשמה, אבל אפשר להוסיף סתם בשביל המשימה ולא לתקשר אחר כך, לאף אחד זה לא מפריע.

כן, אבל אני די דיסלקט באנגלית.

אני חייב מילון צמוד, וגם אז לוקח לי המון זמן לכתוב משהו, ניסיתי ואיזה מישהי התעצבנה עלי שם. אם ישראלים זה יותר קל.

deisy

New member
חחחחחחח.....

יש לך גורה משוגעת כמוך
עדן תצפה בתמונות מחר יפתי, המיטה קראה לה כבר

Don Nirtin

New member
עדיף שלא../images/Emo87.gif

פרויד היה משתגע בקברו אם הוא היה מגלה שהפכנו לו תאורויות כאלה ואחרות.

איזו פוצי! ../images/Emo6.gif../images/Emo219.gif

ולרוב אני שונאת חתולים כי הם נגדי, אבל זאת נראית חומד!

ToryMaster

New member
אל תמעטי יבערכה

היא לא אוהבת שמתייחסים אליה כאל יצור חביב, זה בד"כ גורם לה לקפוץ עלי ולנשוך לי את הסנטר, רק כדי שלא אשכח שהיא יודעת להיות כלבה. ואם זה לא מספיק, היא נעלמה לי ליום שלם, מה שאף פעם לא קורה [היא תמיד נמצאת שם בבוקר], ושיגעה אותי לגמרי.

למעלה