עם פיג'מה

Jen74

New member
הקטעים

אני בטברנה של גרי עומדת בדלפק ומשלמת ואז יוצאת. אחרי זה גרי ועודד מדברים על זה שצריך לעשות משהו בהמבורגרי ועולה הרעיון של הטברנה. הידיד שלי בפרק של הפיג'מות ברשת ויש שם קטע שאילן מדמיין את התוכנית שלו שזה תוכנית אירוח והוא מארח את אלביס פרסלי
אילן שואל את אלביס איזה שיר של הפיג'מות הוא אהב ו"אלביס" אומר לו "אל תאכלו את החיות".

דנה 74

New member
שכחתי קישור

http://communa.tapuz.co.il/talk1dibor כנסו זה קמונוה דיבור דברו על הכול!

מ א מ י2

New member
../images/Emo99.gif..אחחח ../images/Emo219.gif

הכוסונלולו הזה
Life is goooooooood! (ראו אווי
) צ'או
.

../images/Emo32.gifאחר

טוב אז למי שלא יודע - אני ליאת - פלפלונת לשעבר, והמון זמן לא כתבתי בפורום הזה עכשיו חזרתי וראיתי שיש מריבה בין קופיקו13 ועוד כמה אנשים מהפורום קראתי פה כמה הודעות שקשורות מהמריבה ואני רוצה להגיד: קודם כל- קופיקו13 [קוראים לך אביאל נכון?] אולי לא יודע לשרשר אבל זו לא סיבה להתנפל עליו.. אם הוא ממשיך לקלל [כמו שאני רואה הוא "נגמל" מהקללות בפורום אחרי שהוא נחסם כמשתמש אחר...] - אז זה כבר סיפור אחר! אבל אביאל, ראיתי שאתה מתנפל על טל וזה ממש לא לעניין! טוב אולי הוא לא מואדם בפורום אבל הוא עושה המון פה בשבילנו וזה שלא ראית כמה מידע תמונות משחקים ועוד כמה דברים הוא הביא לנו - זה לא אומר שהוא לא עשה כלום! הוא מאוד עוזר פה ומאוד מפעיל את הפורום אז זה היה ממש לא לעניין כל הקטע הזה של "נוסע בכל הארץ לא להגזים"! אולי יש פה כמה דברים שלא נראים לך אבל אתה לא חייב להעיר על כל דבר כי יש כמה וכמה תלונות לגביך שעדיף לך שלא נזכיר! בקיצור- אני מקווה ששני הצדדים [ניטרלית
] תלמדו לשתוק כשצריך ולפרגן כשצריך ממילא אין הרבה אנשים בפורום!

מ א מ י2

New member
היי :) ../images/Emo219.gif

ברוכה השבה. אני חשבתי שאני מכירה אותך רק מפורום סקרים ושאלונים. עכשיו הבנתי. האמת-כבר אין לי געה לגבי מה שהיה ביניהם. אני חושבת רק שזה לא יפה מה שאביאל אמר.

למעלה