עם פיג'מה

B o N u s

New member
ג'ן בדרך כלל לא מחוברת,

היא עסוקה מאד.. אני יודע שהיא התקבלה לעבודה חדשה אז זה קשה לעשות כמה דברים ביחד.. בינתיים, אני חושב, שהיא לא צריכה מנהל שיעזור לה. אבל אם היא תצטרך היא יכולה לפנות לתפוז ומהר מאד יתנו לנו "אומנת" נוספת שתשמור עלינו.. מה שאני יודע זה שאין עבודה בסופה"ש אז היא בטח תתחבר בערבים או בשישבת. בהצלחה בעבודה, ג'ן

מ א מ י2

New member
../images/Emo32.gif. נו,מה היה לי ../images/Emo219.gif

די,אני מאושרת כ"כ
.הייתי בקאנטרי-הפכתי לצבע קקה. (מזל טוב לי!! פעם ראשונה שאני מצליחה להיות פרגית על האש!!)
.הלכתי לנאפיס,אכלתי כמו 20000 אנשים.
.בר
.הייתה לי הופעת סיום בחוג-500 הורים,500 חברים. 1000 אנשים בערך היו.
.קיבלתי את הציון הכי נמוך שאפשר במתמט' (עזבו,שלא תבהלו)
.גבאי שניצל רשמה לי מכתב התנצלות הביצ'ית החמודית שלי (כן,גבאי שניצל. ככה אנחנו קוראים לה
. השם האמיתי שלה הוא מאי)
.בר
.אמא של ליר ילדה (
. לא בטוח. אולי עוד לא והיא תהיה בהריון של פילות
)
.נפרדנו מאורנה
.
.הגיע החופש! פוו,זהו
.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif כמה דברים כולם להיכנס ../images/Emo26.gif

1. התחלתי אתמול לגלוש על גלשן רוח!!!!!! זה קשה כמו קקי של תינוק [חחח] אבל זה כייייייייייייייייייייף... 2. תראו אני בונה אתר ואני אולי ארצה את הדומיין הזה שנגמר בcoo.co.il מישהו יכול להיא לי אתר או משהו ששלהם בשביל לראות כמה עולה וכל מיני כאלההה???

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif הוא רק בבנייה.. ואני כמוך

אני שונא את טיפו
בפורום האלופה מישהו רושם כנסו כולם האתר הרשמי למייקל לואיס ומה אני רואה שזה של טיפו אנשים חושבים שהם אשכרה פותחים אתר אמיתי... ותודהה

שאלת סקר...../images/Emo3.gif

כידוע-ביום שישי אני מתחיל בחידון על פרקי הפיג'מות. כל פעם על פרק אחר לפי הסדר. מכיוון שיש מעל 60 פרקים רציתי לשאול אתכם האם אתם רוצים את החידון על בסיס יומי/שבועי\פעם ביומיים/פעם בשלושה ימים

red mosquito

New member
פעם בשבוע...

כי עכשיו חופש ויהיו מלא ימים שבטח כולם לא יהיו בבית\ליד מחשב...

Jen74

New member
../images/Emo4.gif כבר לא עובדת

היו מסיבות סופשנה לילדות שלי והתחיל החופ"ג (חופש גדול - אם לא הבנתם)
אז קצת עמוסה וחוצמזה שתיים מהבנות שלי באודישנים וצילומים. הבת הקטנה שלי שהיא עוד מעט בת שש מצטלמת מחר לתוכנית חדשה עם נאור ציון שתהיה בערוץ 10 ובשבוע הבא לתשדיר זהירות בדרכים בהופ ובסוף החודש יש לה תפקידון בסרט חדש שמצלמים בקיץ. אז ככה שאני די עסוקה ורצה איתן מצילומים לאודישנים ונותנת להן קצת תשומת לב.

pusher

New member
../images/Emo12.gif המנהלת היא אמא לילדים??

ואת רואה הפיג'מות? סחתיין אחותי!!

מ א מ י2

New member
כן ../images/Emo219.gif

רוצה שאני אספר לך?! [הסכלתי מ"הכר את חברייך לפורום". אם זה בסדר] היא אמא ל-4 ילדות,בת 31 אם נראלי.

Jen74

New member
בת 32 ואמא ל- 4 נסיכות

תמיד הן היו צמודות לטלויזיה כשהיה הפיג'מות. כדי להבין על מה הן מדברות ישבתי לראות איתן פרק ואחרי זה עוד פרק, ועוד פרק עד שבסוף ישבתי לראות גם כשהן לא תמיד היו בבית
פעם הצטלמתי לפרק (בטברנה של גרי) ממש קטע קטן כשעוד לא ידעתי בכלל מה זה הסדר הזאת וצילמתי את ידיד שלי עם עודד אילן ואלונה. הידיד שלי הוזמן לעשות שם קטע של אלביס פרסלי, קטע ממש קצרצר, בפרק שהילד הגאון עם המחשב עוזר לפיג'מות לעשות תוכנית באינטרנט. אני הלכתי עם הידיד ובזמן שהוא התכונן שאלו אותי אם אני רוצה להצטלם.
ברור שהסכמתי, אפילו שלא ידעתי מה זה הפיג'מות אבל ידעתי שרובי דואניס מביים ואותו אני אוהבת עוד מהתקופה של "הקומדי סטור" אם אתם במקרה מכירים את זה.

למעלה