עם מ

יום נוראי... ( רק שעתיים אחרונות בעצם. )

אוקיי, אצלנו שבוע הראשון מסיימים ב 12:50 ( יפייי! ) אז התחלנו בשעה אנגלית, ספורט ושוב אנגלית.. זה עוד בסדר. עכשיו מה? שאלה טובה. דחפו אותנו לאיזשהו אוטובוס ונסענו לאיזה גן בוטני מעפןןן... מה הקטע? לומדים שם שעתיים חקלאות... ממתי לומדים חקלאות?! יש היום היי טק ( גם ביי טק, לפורשים. ) , הנדסה, מחשבים, רופאים, מנתחי חייזרים, נאס"א... אין סוף! אבל הם? שם אין לנו עתיד... רק חקלאות! אני לא אתפלא אם ישלחו אותנו לייבש ביצות בראש הנקרה... וואלה יופי... אז הציבו לנו איזה רבט"ית ( או רובוטית.. ) ( שלא תבינו נכון... מילון תלמידי יסודי עמוד 593 ספח 138 ). או בקיצור, מורה שצועקת כל אלפית שניה: "לא לדחוף!" "לסתדר בשלשיות, חמישיות ואלפיות!" "שקט!" "אם אתם מבינים רק בשפה של צעקות אז פה נמרר לכם ת'חיים!" ועוד רבים ואחרים... ולקינוח........ כיתה חסרת מיזוג! אין מיזוג... בשיא הקיץ... נאלצנו להסתפק ולהתענג על הרוחות שחלפו בחלון פעם ב790 שנים. והתלמידים מחליטים למרר לרובוטית את החיים! ( סליחה, רבט"ית. ) ופתאום, מגיע גזר הדין המשמח גם את המתים! המורה מודיעה שאנחנו לא נלמד עוד חקלאות! ופתאום, זה היה כ"כ מצחיק שאני יזכור את זה לכל החיים...., אחד הילדים מיד צרח " לאאאאאאאאא!!!! "... " תני עוד צ'אנס... " וכולם מתים מצחוק... אופס!!!! איזו חפירה....! יאללה, איזה יום...

US navy

New member
יום ראשון לביתספר

עוד מעט יוצאים.... אין לי כח למורים חברים והכללללל

אממ..בוא נראה

שמענו שיר של מדונה ושרנו אותו בשיעור אנגלית [O.O] שיעור מחשבים היה נחמד בספרות יצאנו החוצה לאיזה משימה לא זוכר עוד אה וגם הודיעו לנו שנהיה במשמרות זה"ב עוד 4 חודשים [בשיא החורף:/] אני שנוא את השוטרת של המשמרות זה"ב

One Minute

New member
היום החלפתי ילד במשמרות זה"ב

בגלל שאנחנו שתי כיתות בשכבה ו'1 ו-ו2 אני ב-ו'1 ולכן אנחנו מתחילים ראשונים, החלפתי היום ילד מהכיתה, בקיצור זה ממש מעצבן, יש לחץ כזה של לעצור תמיד את המכוניות עם היד הקטנה שלך וזה, ואם המכוניות לא עוצרות, צריך לזכור את המספר שלהן וזה.. זה מעצבן נורא, עכשיו בחורף יהיו יותר מכוניות, אז.. צר לי לבאס אותך.. חח, בשיעור אנגלית היינו צריכים לרדת למטה, השארתי את התיק בכיתה בקיצור באמצע שעשיתי משמרות מישהו הכניס לי את כל הדברים לתיק וירד עם זה למטה, שם את זה מאחוריי ואמר לי, לא שמעתי.. עליתי למעלה, חיפשתי את התיק כמו מפגר, עוד שניה התחלתי לבכות.. אחר כך הלכתי לגינה, הסתכלתי על המעבר חציה והנה התיק שם!!!1 התחלתי לרוץ ירדתי לקחתי את התיק למטה והלכתי.. ליד הבצפר יש קופת חולים, אז עברתי אותה, עברתי את הכביש ואז באה משטרה.. היו יכולים לפוצץ לי את התיק. אני לא מחליף ילדים במשמרות@%#@##$%^&*))( XD

מי רושם מספרים?

ןי מתייחס למשמרות זה"ב? אצלנו אחת כמעט נפגעה ממכונית ועדיין לא עעשו כלום אחר כך כי יודעים שזה פשוט בולשיט אחד גדול... תעביר את השבוע או כמה ימים שיש לך וזהו...

One Minute

New member
אממ

המפקד זה שתאכלס אמור לשמור ת'מספרים של נהגים שעברו על החוק, הוא ביקש ממני לזכור 2 ספרות ראשונות מהמספר...XD חח, אין לי בעיה עם זה אבל רשמתי הכל רק בגלל ששמו לי את התיק מאחוריי והוא היה יכול להתפוצץ.. XD

סתם שטויות...

פשוט תעביר את הזמן שאתה צריך ותעלים עין ממילא לא עושים עם זה כלום...

גם אני עניתי בשלילה כשהייתי בביצפר

אני לא מתגעגעת ללימודים עצמם. אבל המסגרת הזאת, התקופה... אי אפשר להסביר את זה...

למעלה