עם מעוף

Blazefreezer

New member
מה שכנראה הייתי בגלגול הקודם - עורב שחור

שתדעו לכם שיש לו אופי עקרבי(המזל שלי) ממש בולט. משום מה יש לי סוג של הבנה לעורבים. בכל אופן, אם הייתי יכול לבחור אז הייתי נשר/עייט שעף גבוה בשמיים או סנונית קטנה - אני ממש אוהב איך שהסנוניות דואות ומסתובבות באוויר, זה ממש אחת ההגדרות של חופש עילאי בעיניי. ^^

../images/Emo209.gifהממ...

ואו בחירה קשה O: אני יודעת שזה לא נחשב לחיה, אבל הייתי רוצה להיות עוף החול ^^" הוא מופיע בהרבה מיתולוגיות, וכמובן הוא יש לו אש ביסוד והוא נולד מחדש וחיה אמיתית. אני מניחה שחתול פרסי או רועה גרמני XD חתול פרסי כי אני אוהבת חתולים שנראים כמו גושי פרווה מהלכים, ורועה גרמני בגלל שזה כלב יפה

Blazefreezer

New member
פניקס, אה?!

אחלה בחירה. חיות מיתולוגיות רבות מסמלות תכונות הקיימות גם בבני האדם. פניקס מסמל את ההתחדשות, אנשים שגם אחרי שהם נופלים או מובסים, עדיין יודעים הם לקום ולחזור לעמוד על הרגליים בכל פעם מחדש.

dDanielle1

New member
ואל תשכחו שבנוסף לזה שהוא קם לתחייה הדמעות של

מרפאות

xFade

New member
../images/Emo79.gif קיפוד! ../images/Emo99.gif

כי אני אוהבת קיפודים

Don Nirtin

New member
הכלב הקפריזי שפגשתי אצלכם?../images/Emo87.gif

שזה שכמעט אנס לי את אמאבא של הפרצוף?

xFade

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo6.gif

חבר שלי שונא קיפודים בגללי כי כל פעם שאנחנו רואים קיפוד אני חייבת לגעת בו להתקע ליידו שעה,אפילו אם אנחנו הכי מאחרים לאיזשהו מקום

ווינגז

New member
המשך הדיון על הפאוור ריינג'רס ../images/Emo6.gif

כי בכל זאת, לא יפה להשתלט על השרשור של רגב, ואני הולכת לחפור קצת.
בתאל, בקשר להודעה האחרונה שלך שם תשמעי, קטנטנות לא נחשבה סדרת איכות גם פעם, זה בדיוק העניין. היא הייתה מאוד מאוד פופולארית, אבל מפה עד סדרת איכות... כמובן ש"איכות" זה מושג סובייקטיבי, כן? אבל זה כמו להגיד שפוקימון (גם סדרה שאהבתי בתור ילדה, לצורך העניין) היא סדרת איכות. אני אגיד משהו הרבה יותר חריף אפילו - ברוב המקרים, יש ניגוד בין פופולאריות ("AKA "Pop Culture) ל"איכות". זה לא הופך סדרות פופולאריות לפחות מוצלחות, פחות מושכות או פחות מעניינות.

פוקימון../images/Emo35.gif

תראי בזמנו עוד בקטנטנות לימדו על ערכים וכו'... היום סדרות המודל שעל אותו גל אפילו את זה לא מלמדים
וזה ידוע שרוב הפופולאריות רחוקות שנות אור אפילו מלהיות מוגדרות כאיכות....

Guid

New member
עוד שניה שבת, אז זריז:

פאוור ריינג'רס זה לא איכותי בגרוש. איכות זה "הקוסם מאץ עוץ", "פיטר פן" וכל החבר'ה... זה שסידרה שורדת שנים על גבי שנים- זה או בגלל פופולאריות מטורפת, או בגלל תקציב חסר הגבלה... במקרה של פאוור ריינג'רס זה פשוט שניהם- היה להם פופולאריות עצומה והם הוסיפו עוד סרט קולנועי וכל מיני מרצ'נדייז שאפשר לקנות בחנויות, וכך הפכו את זה למותג. אבל זה כל מה שזה היה- מותג. איכותי זה לא...
זו איכות- http://www.youtube.com/watch?v=OY_Zpx9sQFc

למעלה