עם מעוף

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif עם מעוף ../images/Emo160.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי עם איזה בנאדם הייתם מסוגלים לבלות כמה שבועות רחוק מהבית (אדם אחד!). אה, ואם כבר - מקום אחד שהייתם רוצים לטוס אליו, בהנחה שאין לכם הגבלה בתקציב.

ToryMaster

New member
רוצים לשמוע קטע?

פאדיחה בסדר גודל איריס+מאיה+סיו ביחד. אני עובדת לי בספריה, בכיפשלי, עוטפת ספרים ושומעת מוזיקה, מספריים ביד אחת, סלוטייפ בשניה, סכין יפנית על השולחן ובאופן כללי מוקפת ערימות של ניילונים משומשים והרים של ספרים [כמו בסרטים כזה]. אחת הספרניות נכנסת, אני מורידה את האוזניות כדי לפטפט איתה, מפטפטת מפטפטת, לא מתרכזת, היא יוצאת מהמשרד, אני באה להרכיב את האוזניות בחזרה, ומגלה שגזרתי את הכבל. בטעות, הייתי משולהבת!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifחחחחחחחח

אגב, נכון זה מתסכל כל הניילונים האלה? אני גם עושה את זה בספריה שאני עובד בה.. למות מהתסכול >.>

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהממ שאלה נחמדה

אני הייתי מסוגל לבלות עם חבר שלי כמה שבועות... לא נמאס ממנו
לאן בא לי לטוס? אממ איטליה, צרפת, ארה"ב ואוסטרליה.

BowDarkManT

New member
הודעה רישמית חחח כנסו

אני הייתי אמור לטוס ביום ג' לטורקיה וההורים שלי עשו לי הפתעה ואני טס עם אמא שלי לצרפת+הולנד +הפארק Six Flags+הפארק אסטריקס+דיסנילנד... איזה כיף.. ובכאשר לשאלה הייתי טס עם דוד שלי חחח..

D amaged R oses

New member
המ,

חברה הכי טובה שלי
כי היא פשוט כייפית ואנחנו אפעם לא רבות. מקום שאני ממש רוצה לבקר בו, מאז ומתמיד, יפן
.

MR Lordi

New member
אממ... ../images/Emo3.gif

יש אנשים שאני לא יכול לבלות איתם יום
זה קשה... בקשר לשאלה השנייה- הייתי שמח להיות בגרמניה או יפן...

למעלה