על הBBQ

DecayCell

New member
שכחנו פרט אחד קטן, אך חשוב למדי

מיכאל, ככל הנראה, הוא לא יצור אנושי.

dm 4

New member
למי שמיתפלא לאן נעלם האי סי קיו

שלי.ניתקתי אותו כרגע כי הוא הפך להיות לא רק שלי.עד יעבור זעם.אני מאמין שמר כבודו הניכבד רביב,כבר ימצא לי איזה פטנט איך ליכתוב כאן.ואיך להיות באי סי קיו כדי שלא ידעו מי שלא צריך לדעת שזה dm.אז אנא ממך אדוני המלומד מר רביב הקדש מחשבה הכיצד אני ממשיך ליכתוב כאן שרק הפורום ידע.כל רעיון מקורי התקבל בברכה.ואם לא ניתן כפי שההגיון אומר אז אני יחכה בסבלנות.חוץ מיזה אני כמובן ממשיך לעקוב אחרי הנעשה בפורום.וההודעה אתמול על נושכי הכריות היתה לדעתי סתם פרובוקציה עטופה כביכול בנושא.אף גיי או אדם היודע לכבד את זולתו לא יכתוב בנוסך המביש הזה.ואדון אביב שהמוחק שלו כניראה היה בתיקון לא מחק את ההודעה ושלח אותה למקום שבו היא היתה צריכה להיות.אז המשך חופש נעים לכולם.

resputin

New member
אני אודה אם לא תהיה סרקסטי,

ונא תשתרשר למקום הנכון.

dm 4

New member
לחברי שהתכתבתי איתם באי סי קיו

לא מחקתי אותכם אלא פשוט אני מנותק כרגע ממנו.ואני מיתנצל גם על כך שלא בשבתי למסרים.וגם למעט שלא שמחים שאני לא כותב כאן.כן יש כמה כאלו אני מאמין.מיעוט אבל גם משהו.וגם למי ששמח על כך .שיהיה לכם המשך חופש נעים.

detleth2

New member
לא קשור, סתם חייב להזמין מטוב לב

ביום חמישי הזה, שיוצא משהו ל 7, ב 8 בערב מחילות הקרנות חינם של הסרטים "גריז" ו"מופע הקולנוע של רוקי" ויהיה ממש כיף! זה בבננה ביץ' בתל אביב ועומד להיות ממש כיף ופשוט גם ראיתי שמלא מדברים פה על רוקי(לפחות שני אנשים) אז בואו לראות כי אני וחבריי נהיה בלבוש המוזר ונצעק דברים למסך וזה בחינם(מתחשב במצב הכלכלי). אז בואו אם בא לכם, אני לא מרוויח מזה כלום סתם מנסה לעזור לאנשים לבלות.

tulchi

New member
מבקשת את עזרתכם

אחד חברי הפורום עודד אותי לכתוב פה ולבקש את עזרתכם. אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לסרט בשם Particles of Truth . בסרט הזה מככב השחקן גייל הרולד, אותו אתם בטח מכירים כבריאן קיני מהסדרה "הכי גאים שיש". הסרט כרגע מוקרן בפסטיבלי סרטים ברחבי ארה"ב וזוכה לביקורות נהדרות. כמה אנשים ואנוכי מנסים לענין את יוצרת הסרט, ג'ניפר אלסטר, בפסטיבל הסרטים הקרוב בחיפה. ג'ניפר מעונינת להביא את הסרט לפסטיבל אך חוששת שלא יהיו הענות וביקוש להקרנה. אני מקווה לענין אתכם בסרט ואתם מוזמנים לבקר בדף ב IMDB ןלקרוא על העלילה ואת הביקורות המצוינות. יש גם טריילר להורדה באתר הרשמי של הסרט (הקישור למעלה). אם התרשמתם לטובה ממה שראיתם וקראתם, אני מבקשת שתשלחו לי תגובה קצרה שמביעה רצון לראות את הסרט בפסטיבל הסרטים בחיפה. אני אשלח לג'ניפר את התגובות היום בערב בתקווה להראות לה שיש התענינות וביקוש. האימייל שלי הוא: [email protected] ואני מבקשת לכתוב בכותרת- Haifa Film Festival מודה לכם מאוד ומקווה לשיתוף פעולה. יום מקסים לכולם! טלי

למעלה