תודה יקירי
G Guid New member 6/5/09 #4 מוזיקת מייפל זה כזה ממכר! /tapuzforum/images/emo99.gif מאז שהשגתי את זה, אני שומע בלי הפסקה! /tapuzforum/images/emo99.gif המלחין שלהם פשוט גאון! גאון!! /tapuzforum/images/emo99.gif/tapuzforum/images/emo99.gif/tapuzforum/images/emo9.gif
מוזיקת מייפל זה כזה ממכר! /tapuzforum/images/emo99.gif מאז שהשגתי את זה, אני שומע בלי הפסקה! /tapuzforum/images/emo99.gif המלחין שלהם פשוט גאון! גאון!! /tapuzforum/images/emo99.gif/tapuzforum/images/emo99.gif/tapuzforum/images/emo9.gif
G Guid New member 7/5/09 #19 יש דרכים~ /tapuzforum/images/emo9.gif אסור לדבר על זה על גבי הפורום... /tapuzforum/images/emo3.gif
T Touched By Angels New member 7/5/09 #20 כן,הנחתי...../images/Emo3.gif../images/Emo219.gif מסנג'ר,יש לך?
נ נושיfay New member 7/5/09 #22 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שקרה לי..XD ואז הלכתי לשחק מייפל עם מוזקת מייפל בצד.. זה כל כך הזוי להיות למשל במגטיה ולשמוע מוזיקה של NLC או אמוריה...
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שקרה לי..XD ואז הלכתי לשחק מייפל עם מוזקת מייפל בצד.. זה כל כך הזוי להיות למשל במגטיה ולשמוע מוזיקה של NLC או אמוריה...
G Guid New member 7/5/09 #23 יש לך את המנגינה של אמוריה?! O.O Mail it to me!! לא מצאתי את זאת, וחיפשתי הרבה...
M MR Lordi New member 7/5/09 #26 אתה רוצה את כולם? יש תוכנה שקוראים לה Maple Dump שאיתה אתה יכול לראות את כל המפלצות (כולל האנימציות), את המנגינות, את הסקילים ועוד מלא דברים!
אתה רוצה את כולם? יש תוכנה שקוראים לה Maple Dump שאיתה אתה יכול לראות את כל המפלצות (כולל האנימציות), את המנגינות, את הסקילים ועוד מלא דברים!
נ נושיfay New member 7/5/09 #28 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifאם היה לי את המייל שלך.... אולי הייתי שוקלת לשלוח..
T Touched By Angels New member 7/5/09 #17 חברה שלי פעם הייתה בארה"ב,../images/Emo219.gif והייתה במופע ואמרה שזה ממש מגניב. תהנה.