על אסיד

האמת היא שפעם ראשונה שמעתי אוסף

שלהם ומשם התחיל הרומן בנינו אבל באופן כללי את צודקת למרות שאני לא חושבת שלדורס יש אלבומי קונספט חוץ מהאמריקן פרייר אבל הוא לא בדיוק של הדורס...

כולם מעולים !

טוב אולי חוץ מסופט פארייד שלא כל כך כדאי להתחיל איתו... יש לך את הראשון שהוא אחלה דיסק שבעולם waiting for the sun-דיסק פשוט אין מילים srange days-מעולה morrison hotel-יש לו מקום מיוחד אצלי. l.a women-מעולה. אין דיסק הכי טוב אצלהם הם כולם מעולים!!!!!!!!

בלי לזרוק שמות

כולם טובים, אבל לזרוק לזרוק שאלה לחלל האוויר?, מה אתה אוהב לשמוע?, מה שמעת עד עכשיו שלהם?, למה אתה שואל?

hells bells

New member
hey מאיה

נכון שתתני לי לשבת לידך? אני אתן לך להעתיק ממני(אבל אל תגלי לאף אחד)

hey הלס

אני אתן לך לשבת לידי... אבל אני לא צריכה להעתיק אמממ...אני כותבת את החידון(אחת מהכותבות).

Wonder goat

New member
נושא לשיעמום אהה לדיון

אתה מסכימים איתי שהמדרגות זה שיר של דליה ולא מטאל

HelterSkelter1

New member
תכנית על ניקו

אתמול הייתה תוכנית על ניקו (ז"ל) (אני מאמין שבשידור חוזר) בערוץ 8. 2 דברים לקחתי איתי משם: 1. היא מטורפת, מסוממת, מזריקה לבן שלה, דפוקה, ועם זאת גם לא זמרת טובה או משהו כזה, אין לזה כיסוי. 2. יש לה שיר שהיא חוזרת כמה פעמים על המילה "ניבלונגים"
ניבלוגים, יש לך קשר משפחתי \ אחר אליה?

HelterSkelter1

New member
היא לא *נוראית* לדעתי, אבל

היא לא משו מיוחד (הקול מיוחד אבל לא טוב מדי, וגם צורת השירה)...

CaerBannog

New member
במחתרת בקטיפה היא לא כלכך

התאימה, זה נכון, אבל יש לה שירים לבד שהם כאלה.. שיו... תנסו את Chelsea Girls Janitor Of Lunacy The End אחרון קאבר, כמובן, שמה שומעים אותה כמו שהיא צריכה להיות, זה מקסים...

Chocoholic

New member
Nibelungen

נראה לי שככה כותבים את זה... שבט גרמני (בן יותר מ 5000 שנים) שנמנה עם אבותיו של העם הגרמני. השיר מופיע על רקע גרמניה ההרוסה אחרי מחלמת העולם השנייה. אני לא מכיר את השיר כך שלא הבנתי את ההקשר. תשאל את ניבלו...

shany5

New member
חזרתי ואני בטוחה שהתגעגעתם..סתם

התבוננתי וראיתי את הויכוח שלכם על הדלתות שלדעתי היא להקה מעולה ובידיוק קניתי אתמול דיסק שלהם ב40 ש"ח..אני עצי הייתי בשוק כי זה התקציב היחיד שהיה לי בארנק למרות שהגעתי לשם כדי לקנות את בוב דילן אבל בהזדמנות אחרת.. אז זהו ברגע זה אני מקדישה לכם את HELLO I LOVE YOU שלהם... שני. נב קנו לי את החדש של רדיוהד והוא מעולה לפי מה שהבנתי לפי המילים מדובר על השואה אבל יכול להיות שאני טועה..

האגס 1

New member
תקליטים ישנים

למי שאוהב מוסיקה ישנה (וכמובן גם טובה) ועוד מעל גבי תקליטים - ביום ו' 22/8 ייתקיים בזאר תקליטים ישנים (גם ישראליים וגם לועזיים) בפאב הסטארדאסט בירושלים בשעות 10:30- 17:00. הכתובת - מדרחוב ריבלין 6 נחלת שבעה ירושלים (מרכז העיר). הרבה תקליטים נדירים כמו גם תקליטים קלאסיים במחירים בהחלט נוחים, בעיקר תקליטים מתקופות שנות ה-60 וה-70. כדאי לבוא לראות.

למעלה