על אסיד

ThePiper

New member
וסליחה מראש למי שלא נכלל בציור!

היה לנו מקום מוגבל...

ThePiper

New member
סליחה על הנענע + תמונה משופרת.

הייתי מעלה את התמונה אבל היא יותר מ250 בייט, כשאני אמצא את המקור שממנו היא לקוחה אני אתן קישור, מבטיחה. הנה התמונה המשופרת שלי ושל פרנויד===>

קיר קמט

New member
ולי זה נראה כמו מזרק.

ואני לתומי חשבתי שהם מנסים להוציא לנושי שם רע, סמים והכל.

noosh

New member
זה באמת נראה כמו מזרק

אולי הם באמת מנסים לרמוז על משהו... זה הכל קונספירציות, חושבים שאני מסוממת

Paranoid Y

New member
אני זכאי!!

זאת היא שציירה אותך!! וזה לא מזרק!! זה חליל שעליו עומד הזבוב!!

קיר קמט

New member
נו, ננצל.

מישהו כאן מתכוון ללכת לאיחוד של הנטאשות בכפר המוזיקה בניצנים ?

אדביסי

New member
הולדן

מי זה הגאון הזה??!! אחלה ביקורות!!!!! תאמין לי איך יש 'ך כוח לכתוב כל כך הרבה...... בחיית תכתוב ביקורת על פיקסיז חסרה לי ביקורת עליהם......

orngold

New member
Morpheus בהופעה ../images/Emo79.gif

להקת הפרוג-מטאל Morpheus בהופעה חגיגית ומלאה עם הסולן החדש לכבוד סיום הקלטת דיסק הדמו. יום שבת, 2.8 בשעה 22:00 מועדון הבארבי ת"א, רח` קיבוץ גלויות 52. דניאל וייס- גיטרה ערן שיש - תופים אמיר חכים - קלידים זיו גרינברג - בס שחר זלצר - שירה ניתן לקרוא ביקורות על הלהקה בקישורים הבאים: Ynet Metalist

ThE RhythM

New member
אז ככה

האמת שלא ידוע על זה ממש הרבה וגם ככה יש לכל סמל אלפי גירסאות של משמעותו, אבל זה מה שאני יודע: רוברט פלאנט- הסמל של רוברט (עיגול עם נוצה באמצע) נלקח מתוך ספר שנקרא "The Sacred Symbols of Mu" ואני פשוט אתן לרוברט לדבר במקומי: "My symbol was drawn from the ancient Mu civilization, which existed about 15,000 years ago as part of a lost continent somewhere in the Pacific Ocean somewhere between China and Mexico. All sorts of things can be tied in with the Mu civilization, even the Easter Island effigies. These Mu people left stone tablets with their symbols inscribed into them all over the place..in Mexico, Egypt, Ethiopia, India, China and other places, and they all date from the same time period! The feather, a symbol on which all sorts of philosophies have been based and which has a very interesting heritage. For instance, it represents courage to many Red Indian tribes...I like people to lay down the truth. No bullshit. That's what the feather in the circle is all about" ג'ון פול ג'ונס- הסמל של יוחנן פאולוס (מין פרח כזה שברקע עיגול) אמור לייצג אחדות ומשפחה או משהו בסגנון, חוצמזה שאם אתה מוריד אתה העיגול יוצא לך הסימן של father, son & the holy ghost. ג'ון בונהאם- הסמל של בונהאם (שלושה עיגולים משולבים אחד בשני) אמורים לייצג טרילוגיה: איש, אישה וילד. זה גם סמל של איזשהי בירה.
ג'ימי פייג'- הסמל של ג'ימי זה משהו שאף אחד בעצם לא יודע מה הוא אומר. אני רק יודע שזה סמל שפייג'י עיצב בעצמו, כנראה משילוב של כמה סמלים ביחד, וככל הנראה זה בכלל לא היה אמור להיות המילה ZOSO... שוב אני אתן ציטוט של רוברט פלאנט בנוגע לזה: ".. Jimmy pulled me aside in 1975 and said, 'I'm only going to tell you this once, and proceeded to tell me the meaning of his symbol. Since than I've forgotten what he said and now Pagey won't tell me!" מקווה שעזרתי!

country joe

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

העמקתי קצת בנושא עכשיו באינטרנט, והגרסא המבוססת ביותר לסמל של פייג' היא כזאת: ה- Z הוא הסמל של כוכב שבתאי, שהוא הכוכב של מזל גדי. ה- OSO מסמל ככל הנראה 666. עיגול עם נקודה בפנים הוא הספרה 6, וכנראה שגם ה- S היא וריאציה על הספרה 6. פייג' לא עיצב את הסמל בעצמו - הוא וריאציה על סמל ישן בעבודת השטן, נצרות או אסטרונומיה, לא זוכר
חוץ מזה שאימצתי את הסמל
גם אני מזל גדי, נולדתי 4 ימים לפניו, והצלחתי לצייר את הסמל!

ThE RhythM

New member
אמרתי לך

שיש מיליון גרסאות לכל פירוש של כל סמל
היי! גם אני מזל גדי...נולדתי 3 ימים אחריו, אולי גם אני אאמץ?

אבקש את סליחתכם

ונא לא להיעלב באופן אישי. לכל מטבע יש שני צדדים ובכל להקה יש גם את אלמנט החרטבונה. זפלין היו מסתדרים יפה מאוד גם בלי השטויות האלה.

Grimble’s By Popular Demand

טוב קודם כל החלטנו שאנחנו נותנים כבוד ומשנים את שם המשחק ל Grimble’s By Popular Demand כי מה שמגיע מגיע, במילא LadyG והניבלונגים נשמע כמו שם של להקה בריטית מהסיקסטיס (נגיד ג'רי והפייסמיקרס), אז למה ששם המשחק לא יזכיר להקת רוק כבד (ריצ'י בלקמורס ריינבואו). עד היום השתתפו כבר יותר משתתפים מהשבוע שעבר, ואנחנו מקווים לעבור את מחסום שלושים המשתתפים, להזכירכם ניתן להצביע עד יום חמישי בבוקר, אבל אל תחכו כל כך הרבה. הבחירות עד עכשיו היו מאוד מענינות ובחלק מהשאלות מאוד מגוונות ובחלק אחר מאוד אחידות, כך שיש המון נקודות ומי שלא רוצה לאחר את רכבת המשחק כדאי שינסה בכל זאת להשתתף. לטובת המאחרים אני מצרף קישור להגדרות השבוע, כאמור התוצאות תפורסמנה במהלך יום חמישי. בהצלחה.

למעלה