על אסיד

LadyG

New member
תזכורת לאלו שטרם שלחו

וונדר, פליי, מתן וליידי בלוז. אם אתם רוצים להשתתף בסיבוב הנוכחי, אנא שילחו עוד היום תשובות. נכון לרגע זה - 26 חברים שלחו את תשובותיהם וכפי שכבר אמרתי, יש פה כאלה שיצטרכו משאית כדי לסחוב את הנקודות.

SickAgain

New member
What's Going On?

טוב, אני מודע לזה שמדובר בפורום רוק. ואחד המאפיינים של רוק משובח שאנו כל כך אוהבים זה "פיל" -הרגש.. אז אפשר גם להזכיר מידיי פעם מוסיקת סול או מוסיקה שחורה אחרת שממנה הרוק השאיל ובזמן האחרון לא כל כך משאיל, את הפיל הזה. זה מה שקורה כאשר תרבות או סגנון מתנתק מהשורשים. אבל עזבו את זה עכשיו זה דיון אחר. ההקדמה נועדה לתרץ\לאפשר\להסביר את הכותרת והתוכן. קראתי עכשיו ביקורת ממש מעולה לאלבום המדובר של מרווין גיי, שנחשב לקלאסיקה. אז אם בא לכם תקפצו, תקראו, תישמעו, תגיבו, תהנו...

מרווין גאי |מלך|

האיש היחיד ששמעתי שיכול לשיר שיר מחאה נוקב ועדיין להשמע כאילו הוא אומר "let's get on baby", הביקורת כמו האלבום המצויין הזה בהחלט ראויים. ואם אנחנו כבר בשרת, אז פורסם בשבוע שעבר ביקורת מצויינת לאלבום המעולה the grand wazoo של פרנק זאפה (והנה השלמנו מסע מוסקאלי של 180 מעלות)

country joe

New member
טוב, אני ארים את הכפפה!

אני נמצא בפורום הזה עוד מהימים שהליידי הייתה סתם ליידי (בלי להעליב
), והבוס עוד לא היה בוס, וכל הזמן יש דיבורים על פגישת פורום, אבל תמיד זה לא מתפתח, בגלל הפרש הגילאים המביך במקצת, או סתם עצלנות. אז בואו נרים משהו! תתעלמו מהפרש הגילאים, פורום רוק מתקדם בנענע היה מקיים מפגשים והשתתפו שם אנשים מכל הגילאים. בסך הכל המכנה המשותף הוא אהבת המוזיקה. אני אומר שנשכיר מקום כמו הברבי או משהו דומה, או אם מישהו עם בית גדול מוכן לנדב אותו. אפשר לארגן וידאואים (אהם, לד זפלין DVD, אהם), הרצאות, החלפות אלבומים ובוטלגים. אין לי ספק שזה יהיה מוצלח נוכח כמות האנשים הטובים פה. מה אתם אומרים? הפעם באמת!

Jam Head

New member
אממ...

תראה זה רעיון מעניין ( למרות שאני חושב שקצת הגזמת עם לשכור את הברבי) אבל אני אישית לא חושב שמפגש כזה יצליח , דעה אישית.

country joe

New member
למה לא יצליח?

וזה מש לא מוגזם לשכור את הברבי, עושים את זה הרבה. ולא חייבים את הברבי, אפשר מועדון יותר קטן.

country joe

New member
אז בוא נשמע את דעתם

ליידי, ניב, גרימבל, פליי, יקי, הבמה שלכם.

אני בעד../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

רק תספרו אחרי זה איך היה
נחשוב על זה, ככל שהזמן עובר מאז שהרעיון לראשונה הוא נראה פחות ופחות נורא, נראה...

אני יודע שאני קצת (הרבה) חדש פה אבל

אתה לא חושב שזה יהיה קצת מוזר מפגש של ילדים בני 15-18 עם מבוגרים? לחלק פה יש אפילו ילדים... זה סתם נשמע מוזר...

country joe

New member
תתעלם מזה

כולנו אוהבים את המוזיקה הזאת, וזה המכנה המשותף לכולנו.

זה ממש לא העניין

בואו נשמע מה החברה אומרים. בכל מקרה לאנשים מבוגרים בדרך כלל יותר חשוב לשמור על אנונימיות ברשת, אבל נראה מה יגידו, בכל מקרה אם יש על מה לדבר בפורום בטח יהיה על מה לדבר במפגש.

יודע מה..

מקסימום נארגן רק היותר צעירים.. רוג'ר ומטה.. וכל האחרים שירצו

ללא ספק Strange Days

האלבום הראשון הוא בהחלט מצויין וגם האלבומים שבאו אחרי strange days, אבל כאן יש בדיוק את הדלתות שאני אוהב לשמוע ובמיוחד את השיר הסוגר שהוא גם הדובדבן שבקצפת (כרגיל) - When the music's over. האלבום יצא אגב ב-67. ומי שלא מכיר - בושה!!!

קיר קמט

New member
אין דבר כזה, הכל טוב.

(טוב, The Soft Parade לא מצויין כמו כל השאר, אבל הוא טוב. כשיש כח. יש בו את ויילד צ'יילד ואת שיר הנושא, רק בשבילם שווה לקנות אותו.)

ThePiper

New member
המלצה קטנה...

תתרחק מכל אלבומי האוספים למיניהם, ברגע שמתחילים לא מסיימים! ההמלצה שלי לאלבום היא L.A. woman. (the soft parade==>)

למעלה