עיסוי שוודי

• פותח הנושא sutul
  • פורסם בתאריך

sutul

New member
../images/Emo32.gifעיסוי שוודי

אז ככה אנו סטודנט למקצועות העיסוי נכון לעכשיו אני בשלבי סיום קורס עיסוי בסיגנון שוודי הסיגנון הקלאסי והפשוט העובד על כל שרירי הגוף, מניע מיפרקים מגביר את הזרימת הדם בורידים השיטחיים ובעורקים מרגיע מתחים נפשיים ופיזיים גם עוזר בניקוז הרעלים במערכת הלימפטית מאחר שזה סוף הקורס הוטלה עלי המסימה לבצע סטאז' בן 15 טיפולים (אחד לכל אדם) ולתעד אותם בכתב לאחר סיבוב לא קצר במושב בו אני גר נוכחתי לגלות שרבים מבני המקום אינם אוהבים מגע אוהב ומרפא בין היתר גם מהומופוביה לכן הינני מציע את שירותי לחברי הפורום כמעסה בסיגנון השוודי ב ח י נ ם אני אבצע את הטיפולים במיבנה המיכללה ברחוב ירמיהו 4 כל המעוניין בטיפול שישלח לי הודעה באופן פרטי ואני אתאם איתכם טיפול בהקדם האפשרי יום טוב לכולכם

HeavenDusk

New member
האם העיסוי הוא בעל אוראנטציה מינית?

אם כן, שכח מזה. אני מוחק את ההודעה. כדאי שתסביר טוב טוב מה מוצע למשתתפים.

sutul

New member
ממש ממש לא

אין כאן שום מגע מיני או איזו הרפיה אני עובד על השרירים מקצווות הרגליים והידיים ועד לקצה הראש המטופל שוכב על מיטת הטיפולים שלגופו רק תחתון אני משתמש בסדין ואם צריך גם שמיכת צמר כדי לכסות את המטופל וחוסף כל פעם רק את האזור/ איבר עליו אני עובד לנשים בעבודה על הבטן אני משתמש במגבת כדי לכסות את אזור החזה וכל מי שלא מעוניין בעיסוי בחלקי הגוף כמו הישבן (גלוטאוס מקסימוס) או הבטן (רקטוס אבדומיניס, טראנסוורסב אבדומיניס, אקסטרנאל ואינטרנל אובליק) ועוד אזורים כאלה ואחרים שהוא או היא מעט רגישים בהם יכולים להודיע לי מראש ואני לא העבוד על אותם אזורים בקיצור טיפול מיקצועי לחלוטין רק שהוא בחינם כי אני באמת צריך לסיים את הסטאז' שלי מהר היא אתם מרגישים בסוף הטיפול צורך או רצון לתת בתמורה כספית (טיפ) אני אשמח לקבל..(אני באמת צריך לקנות קצת קטורת מסוג צ'אמפה)

למעלה