עייף |פיהוקו|

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif עייף |פיהוקו|

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מה אתם שומעים (כן, זה כבר היה פה, ובכל זאת. לא חובה מוסיקה, כמובן). [אפשר שוב? תודה]

גלעדR

New member
אני

טוב יש מיליון להקות קטנות אז אני אומר את הגדולות arctic monkeys bad religion foo fighters green day kaiser chiefs led zepplin the fratellis the ramones radiohead panic! at the disco placebo אין שום קשר בין הדירוג לאיכות...

הממממ

בבוקר - "אמא, את יכולה לעשות לי צמה" "איפה הנעליים שלי" "צה קוקולד" בדרך לעבודה - מה שמשדרים בגלגל"צ. אחה"צ - "אמא היא מציקה לי".... בערב - "מה שמשדרים בערוץ 2 כרקע למייפל סטורי

Guid

New member
תלוי במצב רוח, בעיקרון, אבל כרגע זה ככה:

1. owl city, שני האלבומים. 2. Fairiy Tail- הסאונדטראק של הסדרה. פשוט סאונדטראק טוב!
3. GLEE, כי זה חובה לשמוע שירים שלהם~
4. כל מיני J-pop ו J-rock זמניים...

MR Lordi

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif

Lordi AC/DC System of a Down Nightwish Rammstein Metallica Queen Serj Tankian Dragonforce Led Zeppelin Iron Maiden Van Halen זה כרגע

הלהקות שאני שומעת../images/Emo26.gif

Epica Salem Sonata Arctica Lamb of God Leaves' Eyes Rammstein Mindless Self Indulgence X-Rx Dimmu Borgir Muse Morningwood Lady GaGa Nightwish Betzefer After Forever Jeffrey Star Lordi My Chemical Romance יש עוד מלא אבל כנראה שכחתי/אין לי כוח.

xFade

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

התינשאי לי?
!!!!

xFade

New member
../images/Emo79.gif בעיקר אלה כרגע ../images/Emo13.gif

Acceptance Anberlin Arch Enemy Avenged Sevenfold Fm Static Framing Hanely Lamb Of God Limp Bizkit Madina Lake Nirvana Pantera Puddle Of Mudd Rammstein Rise Against Relient K Seether Sonic Syndicate Story Of The Year Three Days Grace

ReallyWrong

New member
:)

Glee soundtrack, כי אי אפשר בלי Avenged Sevenfold The Beatles Breaking Benjamin Bryan Adams Daughtry Eminem
Foo Fighters Green Day Guns N' Roses קצת אינפקטד פה ושם:) John Mayer MCR OK GO Puddle of Mudd Queen אביב גפן עברי לידר מוניקה סקס אריק ברמן קצת מרסדס בנד וזה בגדול בזמן האחרון..

GינGית

New member
השיר שמככב אצלנו זה ארץ טרופית יפה

הבן שלי ישיר אותו ביום שישי מול כל בית הספר אז הוא כל הזמן שר אותו

למעלה