עייף ומפורק

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif עייף ומפורק

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה: ספרו לי מה הדבר הכי טוב שקרה לכם בינתיים בחודש ספטמבר.

ToryMaster

New member
פלאפון חדש

בינתיים אני לא עם המספר הרגיל שלי, מקווה שבימים הקרובים יש ישתנה. [יעלי אני שולחת לך סמס]

D amaged R oses

New member
משעמם לייי ../images/Emo3.gif

האמת שבצפר לעומת מה שחשבתי
יש אנשים שלא התגעגעתי אליהם כלכך וללמידה עצמה גם לא ממש xDDDD אבל אני נהנית איכשהו. מסגרת זה טוב. [חוץ מספורט מחר, זה לא טוב!] ויש לנו יום שישי חופש, זה גורם להעריך את שישבת הרבה יותר! [אמן שלא יבטלו לנו אותו גם.] ואנשים גרמו לי לקחת יותר ללב את העניין שאין לי רישיון! לכולם יש ועכשיו אני מתחילה שוב להרגיש על בשרי כמה אני רוצה רישיון. וכמה אני צריכה כסף בשבילו. D:

ReallyWrong

New member
האמת, גם אני די נהנית כרגע וזה ממש הזוי.

אבל לא נורא, בטח יעבור לי עוד יום-יומיים ;)

Guid

New member
תהנו, תהנו...

אני חזרתי ללימודים במכללה ומה זה לא מתחשק לי... T__T

ReallyWrong

New member
כמו שאמרתי, בטח תכף יעבור לי חח

בכל זאת, שנה אחרונה לפני בגרויות.. ורק לחשוב על זה מבאס אותי >< אבל בהצלחה!

ווינגז

New member
וואי, בגרויות זה כיף!

כאילו, באופן יחסי, אני חושבת שזה הדבר שהכי פחות הפריע לי בכל 12 שנות הלימוד שלי, כי באמת הרגשתי שיש לזה משמעות, וזה גם מין פוש אחרון, את יודעת שזה המבחן האחרון שלך במקצוע הזה וזה ממש משמח.

yarden41

New member
אוף

אמא לקחה לי את המחשב הנייד >.>" אז הלכתי אל אבא D: אני מוריד מייפל סטורי בינתיים, כי לא שיחקתי שבועיים, ואני צריך לעדכן את המשחק עם הפאטצ'ר X_x מה קורה אנשים? D:

Guid

New member
האמת שכלום.

סתם שבוע מעצבן של חזרה ללימודים...

yarden41

New member
אני דווקא

קצת נהנה, אני לוקח את השיעורים בקלות D: זה יעבור >.>" אבל לפחות לומדים עם החברים השנה ^^" יש משו חדש חוץ מהלימודים? D:

Guid

New member
לא. אני חסר חיים לחלוטין כשאני

במכללה. טוב שיש את תפוז בפלאפון, ככה הפורום בהישג יד גם כשאני כאן. D: אתה סיימת בית ספר או שאתה עדיין תיכוניסט? בכלל, תציג את עצמך! עשית קאמבאק אבל התווספו חדשים שלא יודעים מי אתה בכלל~ ^^``

הדבר הכי טוב שקרה לי?

מצטערת, אבל זה שייך למייפל - שעליתי סוף סוף לרמה 120 :p

yarden41

New member
מוווזל טוב O:

יוו איזה כיף לך D: עבודה רביעית עכשיו?

למעלה