+עידכון סקר

אבל הוא מעולם לא הוצא כסינגל../images/Emo60.gif

אז קצת קשה :O אבל אם זה היה שיר בכלליות - אז כן, הוא היה צריך:X מה ACDC עושים בכלל לפני לד זפ

2LIRONOS7

New member
למה את לא רוצה?

מה יותר טוב מלהכניס את הדיסק למיקרוגל ולראות אותו מתנגן?

טוב הייתי רוצה להמליץ על להקה לא קש

קשורה.. מכיוון ששמתי לב שכמה מכם אוהבים את צ'ילדרן אוף בודום, הייתי רוצה להמליץ על להקה דומה וממש מגניבה ששמה TURISAS.. הם מנגנים בלאק מלודי, ולרוסים שבינינו (זאת לא אפליה
) נסו את השיר THOSE WERE THE DAYS זאת הפתעה ממש מצחיקה ומגניבה..

smady by

New member
אני לא מאמינה!!

בדיוק לפני כמהי מים הורדתי שירם שלהם- ושמעתי את השיר הזה.. אבל מה שמצחיק אותי יותר זה שבמטאליסט היה כתוב שהם וויקינג מטאל! >< דווקא חמוד- המנגינה יותר טובה מהווקאלס אבל (אם למשל היתה שם אישה כוסיה ששרה בסופרן.
)

סמדי../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

זהו.. גם לפי מטאל ארכייבס הם ויקינג פולק מטאל.. שמעתי איזה שיר שלהם שיש שם קול נשי שמו VICORIAE AND TRIUMPHI DOMINUS

אופס :X

זה לא השיר.. כלומר יש שם קול נשי אבל היא לא ממש שרה, רק ליווי.. השיר שהתכוונתי הוא THE LAND OF HOPE AND GLORY

Kfiriboy

New member
אנצל את האוף...

Sepultura כבר נמצאים בשלבים מתקדמים בהקלטת האלבום החדש שלהם שיקרא 'Dante XXI' אומרים שהוא יהיה שיפור לעומת שלושת האחרונים...
כבר הקליטו את הסולואים וכל הנגינה ועכשיו נשאר רק להקליט את הקולות. מה שיהיה מיוחד באלבום זה שיהיה שם צ'לואים
אמשיך לעדכן (בין אם זה מעניין מישהו או לא)

אני מקווה מאוד שאתם יודעים,

זה לא ניו - (NEW). אלא ניו - נו - (NU) יעני "מהיר" באנגלית...

2LIRONOS7

New member
מאיפה זה הגיע?:-O../images/Emo55.gif

Nu is also used as a short form of new, as in Nu Metal, Nu Jazz, and Nupedia (as well as being a pun on GNU).
אני די בטוח שהמשמעות של Nu ב-Nu Metal היא כפל משמעות בין הסגנון החדש (New) של המטאל שלא נחשב לאמיתי בעיניי הרבה מטאליסטים ובין העיוות של המילה new ל-Nu בהשפעת מוזיקת הראפ והעיוותים הסלנגיים שלה, שכידוע הנו מטאל הדומה מאוד לליריקה המהירה שמקורה בראפ. יש אנשים שחושבים שאין קשר בין ראפ לבין ה-nu metal. זו טעות. לראיה תשמעו כמה שירים של לימפ ביזקיט ותבינו את הקשר לראפ. עוד דבר הוא שראפ בדרך כלל מנוגן ע"י כלים אלקטרוניים ולא ע"י כלים "אמיתיים" כמו גיטרה חשמלית ובאס, תופים וסולן.

למעלה