+עידכון סקר

Blade Of Fire

New member
../images/Emo32.gif+עידכון סקר

אני מקווה שלכולכם היה סופ"ש נחמד:) הפעם האוף מוקדש ל...לי! למה? ובכן כי אני מרגיש נרקסיסט מאוד היום...
חשוב
הסקר עודכן לגבי המפגש בכיסוי של כל האשרויות הנוחות ביום למפגש בסוכות. הצביעו במהרה. ההצבעה תסגר ב14.10, יום שישי בעוד שבועיים, כך שאל תמהרו להצביע. אם בכל זאת הצבעתם מוקדם ופתאום יש איזה מניאק שהחליט לדחוף לכם תכניות לאותו יום, שלחו אלי מסר עם שינוי התשובה שלכם ואני ארשום לעצמי. שבוע טוב, ושנה טובה, לכולם:)

הו.. הגיע הזמן!!

כמה זמן צריך לחכות כדי שלחיזרים יהיה מקום נחיתה ראוי?? מה הם מצפים, שהחזרים פשוט יבואו וינחתו בשום מקום?? מה, איןלהם תרבות....?

../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

רגע, אז אתה מזיין בספירלה או מאונן בספירלה, או שספילה זו דרך חיים ואתה בוחר לזיין בדרכה?! אני לא מבינה.

חMודה

New member
שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום../images/Emo70.gif

מפורום מיוז!

NiKi†a

New member
חח ושני הגיעה גם לפה ../images/Emo3.gif

יופי שני, את עובדת חרוצה. אולי אני אתן לך טיפ

DanieLushka

New member
אומג, אומג, אומג!

זו הייתה התוכנית הכי בת זונה בעולם. פאקינג 8 שעות של שירי הרוק הכי קלאסיים בכל הזמנים, פאקינג שיט, זה היה כ"כ יפה. ואם מישהו ראה את זה, היה מתישהו את מיידן ולא שמתי לב?\: כי שנתיים חיכיתי להם, והם לא באו. ]: ואוי, אקסל הזה בקליפ של סוויט צ'יילד, כזה חתיך.
*מזילה ריר*

Blade Of Fire

New member
היה מיידן

אהמ.. מקום 15 נדמה לי... עם "ראן פור דה הילס" וACDC לא היו צריכים ל"זכות".... לד היו צריכים להיות ראשונים עם "סטיירוואי"....

DanieLushka

New member
תכלס, אייסי\דיסי היו צריכים להגיע

לאחד מה10, אבל לא ראשון. S:

powermetal1

New member
נכון.גם אותי זה הפתיע שהם הגיעו

למקום ראשון. כרגיל הלהקה המעפנה והממוצעת ומטה,שמוערכת יותר מדי הגיעה בין המקומות הראשונים-נירוונה,לא זוכר לאיזה מקום. נמאס לי כבר ממה שעשו מהם
למרות שדייב גרואל מוכשר והליינים של הבאס בשירים נחמדים. זה פשוט לא הגיוני שמיידן שהיא אחת הלהקות הגדולות בכול הזמנים נשארו הרבה מאחוריהם,אבל למי אכפת מהדירוגים המפגרים האלה.

DanieLushka

New member
בהחלט, וזה היה מקום 4.

smells like teen spirit, הוא נחמד, מה 4?!?! Oo איי, לא מבינה אותם.

למעלה