עידכון חדשות

ToryMaster

New member
../images/Emo32.gifעידכון חדשות

חשבתי שאני חייבת לכם את זה. זוכרים את החברה שלי שנאנסה? יופי, אז אחד מהאנסים מת אתמול (או שלשום...) והשני נמאצ עכשיו במיון, מנסים להנשים אותו... תודה לכל מי שעזר! רק האנרגיות שהתרוצצו באוויר מכם עזרו, תודה!

Saint Witch

New member
וואי

איזה מסכנה חברה שלך,גם את ידידות שלי ניסו לאנוס,ואת חברה לשעבר שלי, הלוואי והוא יקבל את כל הרוע שמגיע לו, ושיסבול כמו שהיא סבלה,איך היא? היא עוד בטראומה? אם כן אני מציע מאוד שתדבר על זה עם מישהו שיודע להקשיב,גם אם זו את, אחרי כמה זמן זה יכול להפוך לצלקת פסיכולוגית שבעתיד תגרום לבעיות..

ToryMaster

New member
יכול להיות

אני עובדת על זה והיא בחתיכת טראומה, חפשיע הודעות שלי מהימים האחרונים ותראי

Saint Witch

New member
הבנתי,

וחשבת אולי לגרום לה לבכות? (לא איך שזה נשמע) בדרך כלל,כשאנשים בוכים,הם מוציאים הכל,וככה תוכלי לשכנע אותה לדבר איתך.. אני הצלחתי בשיטה הזאת לשכנע שלושה חברים שלי משהו שקרה להם.. אחרי כמה זמן שתדברי איתה על זה,היא תתחיל לשתף אותך ברגשות שלה,ואחרי כמה זמן שתעזרי לה,היא אולי תוכל להסתכל על זה,ולראות את זה כמכשול שהיא עברה,אני חושב שזה דווקא מאוד כדאי לעזור שלה,כי כמו שכתבתי ממקודם,אם זה לא יפתר עכשיו,זה יכול להיות המכשול שישאיר אותה מאחורה,לכן אולי אפילו אפשר לרמות אותה ולהביא אותה במקרה אל פסיכולוג או שההורים ישמעו על זה "בטעות",ואני בטוח שאת תביני שגם עם זה יעלה בחברות שלכם זה שווה, הרי בשביל חברים עושים הכל לא? שווה לנסות,כי לבסוף היא תבין את הטעות שהיא עשתה בזה שהיא לא דיברה על זה,כי ככל שהיא קוברת את זה עמוק יותר,ככה זה יכאב יותר כשזה יעלה לשטח.. אני מקווה שהכל ישתפר במצבה, מכשף קדוש. נ.ב אני בן

למעלה