עזרה?

SuGaRBabe1

New member
אממ אוקיי ככה -

משהו נגד עקיצות - תשימי בלילה כי היתושים ממש מציקים.. מגבונים לחים למסלול, אממ, בגדים ארוכים ללילה כמובן... דיסקמן לנסיעות כמובן, אם יש לך רמקולים שמתחברים לדיסקמן אז תביאי ותשימו בחדר - זה הכי כיף... אם יש לך מפצל כזה של השקעים בחשמל זה ממש יכול לעזור.. לנו היו רק שני שקעים בחדר והיו לנו מיליון דברים לחבר.. אז מפצל ממש עוזר במקרה הזה.. אממ.. מה עוד.. המטען של הפלאפון, שלא תשכחי (קרה לחברה שלי...), שקיות ניילון ריקות לשים את הבגדים המלוכלכים, ונראה לי שזהו פחות או יותר.. תהניייי מלא

../images/Emo32.gif התלבטות- תעזרו לי

אוקי ב-8-9.12 יש אולימיפיאדה צופית זה אמור להיות משהו מדהים עכשיו, הציעו לי לצאת עכשיו, נרד שניה מהקטע שאני לא חושבת שאני מתאימה בגרוש, יהיו שם אנשים שהם גאונים בצופיות. ואני? סתם שישיסטית שיודעת כפיתה וחצי ]: זה אומר שכל החופש שלי זה צופים 8-9 האולמפיאדה 10 יום הערכות 11-14 טיולי חנוכה זה מטורף ויקר. וזה גם אומר שאני מפסידה את המפגש פורום ומפגש אחר שאני נורא רוצה להיות בו. אבל האולימפיאדה אמורה להיות חוויה מדהימה ומעשירה מאוד וזה מים כבוד כזה לצאת אוף לא יודעת

אההה מההנהגה כולה..

אצלנו זה בלי שישיסטים (מה שלא בסדר כי אצלנו בשבט השישיסטים פה מאה יותר טובים בצופים מאשר אהמ. השביעיסטיות
)

The Charmd One

New member
תראי../images/Emo79.gif

לפי דעתי, אל תצאי. פשוט באמת, עד כמה שבטוח תהני, את תצברי כבר מספיק חוויות וקשרים בחנוכהדרום, ובאמת אם זה בקטע של התחרות אז באמת יהיו שם שמינסטים מנוסים שעברו אלפי מחנות קיץ ואלפי בניות... ולדעתי את לא צריכה להרוג את עצמך ככה. חופש זה חופש, ואני נגיד כנראה לא יוצאת לחנוכה דרום רק בגלל שאני רוצה לעשות את הדברים הרגועים שבאמת אהנה מהם- כמו הופעה של היהודים ולהפגש עם חברות שלא ראיתי מלא זמן, וגם המפגשפורום בקטגוריה הזאת כמובן, כי פשוט אני רוצה שבוע אחד חסר צופים, אלא סתם מנוחה. עד פסח זה החופש הרציני היחיד, ופשוט אני חושבת שעדיף לך לנוח קצת. זאת עצתי, אבל היא טיפה לא אובייקטיבית כי אני גם נורא רוצה לראותותך במפגש... Oo מקווה שתהיי שלמה עם עצמך בסוף, ובטוחה שתהני מהחופש בכלמקרה. אוהבתאותך!

האממ

אני יוצאת לאולימפיאדה הייתי היום בפגישה ראשונה וזה אדיר יש לנו קבוצה ממש מדהימה ועשו לנו היום משימות בסגנון שיהיה וזה כזה כיף אני נורא אוהבת. ומפגשים יהיו עוד הרבה, זה הזדמנות של פעם בשנה אם לא פעם בחיים. וחוץ מזה זאת פעם ראשונה אנחנו חלוצים זה מגניב

אינלי מושג ]:

נראלי תנסי לרשום את כל הדברים שאת מוצאת על צה"ל ופשוט תכתבי את זה. זה בעצם שם הרחוב שלך.

©big smile©

New member
../images/Emo32.gifיש לי תעודת זהות!!1../images/Emo42.gif../images/Emo95.gif

היה לנו היום טקס רישמי כזה בבית הספר. ועכשיו, כשאני בת 15 וקצת, יש לי תעודת זהות!. אני אזרחית במדינת ישראל.
מזל טוב לי?

אהה

גם לנו היה טקס כזה עשו לנו סמינר "להיות ישראלי" ואחכ טקס היה ממש יפה! חח תתחדשי כפרה אני כבר הספקתי לאבד את הת.ז שלי ולהוציא חדשה... חח

Emily ©

New member
../images/Emo32.gif וואו, שנים.

שנים לא הייתי פה. כיף 'לחזור'. [זה תלוי במצב הרוח של האינטרנט] אממממ זה ת'אמת לא כ"כ משנה כי התקופה האחרונה הייתה רק לימודים לימודים לימודים ואם יש זמן קטן של נשימה או שזה מוקדש לשינה או חברים. ככה שעל המחשב בכלל לא הייתי. יש לי כמה שאלות. # יש למישהי מושג אם טוש בצבע כסף יורד מבגדים?!
# ו..איפה אני יכולה למצוא תחתונים מכל הסוגיםםםםםםםםםםםם? כאילו, המבחר הכי גדול שאתן מכירות. במרכז. [[ או סתם איפה יש תחתונים שחורות במבחר]]

למעלה