כ כּוֹתֶם New member 29/11/04 #53 ../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif
M Miss Tika New member 29/11/04 #54 חחח.. והוא מנומש גם. אבל התאים לך הקודם..מה שמו? אה אימורטל. לא'דעת, כנראה התרגלתי. (שירע. עופי. השעווה מתקררת.)
חחח.. והוא מנומש גם. אבל התאים לך הקודם..מה שמו? אה אימורטל. לא'דעת, כנראה התרגלתי. (שירע. עופי. השעווה מתקררת.)
T TheBlackFairy New member 29/11/04 #58 תתחדשי בוב../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif אבל את תשארי אימורטאל לנצח נצחים .
תתחדשי בוב../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif אבל את תשארי אימורטאל לנצח נצחים .
ל לוּבּה New member 30/11/04 #76 ../images/Emo32.gif אני- איש- -טלפון- : הלו? : מי זה? : מי אתה? : עם מי אני מדבר? : את מי אתה רוצה? : את מדברת ערבית? : לא. : בכלל לא? אפילו לא קצת? : ביי. : את מדברת סקס? חחח טמבל.
../images/Emo32.gif אני- איש- -טלפון- : הלו? : מי זה? : מי אתה? : עם מי אני מדבר? : את מי אתה רוצה? : את מדברת ערבית? : לא. : בכלל לא? אפילו לא קצת? : ביי. : את מדברת סקס? חחח טמבל.