איזה חמוד(ה?)
B Black Pearl666 New member 13/7/06 #65 ../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif איזה חמודה!!!../images/Emo99.gif חפרע עליה
L lady blak New member 12/7/06 #23 ../images/Emo199.gif:] הוא אמר לי שאני כוסית מאוד מאוד ושהוא נהנה מאוד מאוד בבריכה אתמול..זה אומר שהוא אוהב אותי עוד מעט אני ישלח ת'שיחה^^
../images/Emo199.gif:] הוא אמר לי שאני כוסית מאוד מאוד ושהוא נהנה מאוד מאוד בבריכה אתמול..זה אומר שהוא אוהב אותי עוד מעט אני ישלח ת'שיחה^^
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 13/7/06 #52 ../images/Emo23.gifאיי לב יו טו^^../images/Emo96.gif תשארי!:0
F FOBgirl New member 13/7/06 #36 DDDDDDDD: היינו בדייט הראשון הרשמי שלנוP: הלכנו לארומה וזה. ואז הוא ליווה אותי ואז כזה התנשקנוP: *כשיעל הפדופילית הזמינה חברת זקנות *מיסי, החתולה שלה><* הסתכלה מהחלוןD:* ואני כמובן קטעתי תנשיקה וזזתי אחורה. פעמיים.
DDDDDDDD: היינו בדייט הראשון הרשמי שלנוP: הלכנו לארומה וזה. ואז הוא ליווה אותי ואז כזה התנשקנוP: *כשיעל הפדופילית הזמינה חברת זקנות *מיסי, החתולה שלה><* הסתכלה מהחלוןD:* ואני כמובן קטעתי תנשיקה וזזתי אחורה. פעמיים.
S super cat New member 13/7/06 #38 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifOMG../images/Emo9.gif המהמ הכול בא לי בבום אחד. אתמול מחזור ראשון היום נשיקה ראשונה, אבל לא סתם נשיקה וכן כן זזה שחפרתי עליו באוף שעבר. האהא אני מרגישה שאני מחכה את אופיר
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifOMG../images/Emo9.gif המהמ הכול בא לי בבום אחד. אתמול מחזור ראשון היום נשיקה ראשונה, אבל לא סתם נשיקה וכן כן זזה שחפרתי עליו באוף שעבר. האהא אני מרגישה שאני מחכה את אופיר
S super cat New member 13/7/06 #48 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאל תתפסי בקטנות ../images/Emo3.gif סתם לא את צודקת
B behind the masc New member 13/7/06 #70 ../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכפרעליך../images/Emo23.gif אבל אני לא התמזמזתי עם אפחד על המיטה:O |קנאה|
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכפרעליך../images/Emo23.gif אבל אני לא התמזמזתי עם אפחד על המיטה:O |קנאה|
S shmeksit New member 13/7/06 #90 מזלל טוב!! ../images/Emo23.gif אוף אני כזה מגיבה לכולן מזל טוב על שהם התנשקו\התאהבו ורק אני גלמודה ;;[[ אל תייחסו ;[[
מזלל טוב!! ../images/Emo23.gif אוף אני כזה מגיבה לכולן מזל טוב על שהם התנשקו\התאהבו ורק אני גלמודה ;;[[ אל תייחסו ;[[
M Miss Naama New member 13/7/06 #126 באמת בא לך בבום../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif מזלטוב! מאזאלטוב כפול P:! D;