למה כולן חשבו שאני ג'וד?-_-
G GalGul000 New member 24/6/06 #183 טוב די ../images/Emo7.gif הרגע חשבתי שהיא כתבה את הLOL. [נו לראות הודעה כזאת על עצמך זה מצחיק] זה דומה מידי!!
טוב די ../images/Emo7.gif הרגע חשבתי שהיא כתבה את הLOL. [נו לראות הודעה כזאת על עצמך זה מצחיק] זה דומה מידי!!
L lady from the hell New member 24/6/06 #202 ../images/Emo221.gif תקחי שמות של שירים על מה הבלוג? איזה צבעים השתמשת בו?
B BiDriL New member 24/6/06 #199 ../images/Emo176.gifאני נוטשת אתכן D: חה. מחר אני מתעופפת לי לכרתים ב5 לפנות בוקר DDD: ^^ חוזרת בחמישי בערב
../images/Emo176.gifאני נוטשת אתכן D: חה. מחר אני מתעופפת לי לכרתים ב5 לפנות בוקר DDD: ^^ חוזרת בחמישי בערב
י ינקיפנק New member 24/6/06 #204 הוו פאן!../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif
י ינקיפנק New member 24/6/06 #203 ישלי יומולדת עוד חודש בדיוק!! נו, אני מפגרת. אוי, רק התלהבתי מזה שהמחזור שילי מאחר, הוא התחיל. אוואואוא, אוף, נראה לי שהוא מצוטט לי.. ואני נוסעת לאיטליה ב3 באוגוסטטטטטטטטט!!! יאיאייאי, אני אוכל לצייר את ונציה בשידור חי!!! אני מתלהבתתתתתתתתתתתתת. ת.
ישלי יומולדת עוד חודש בדיוק!! נו, אני מפגרת. אוי, רק התלהבתי מזה שהמחזור שילי מאחר, הוא התחיל. אוואואוא, אוף, נראה לי שהוא מצוטט לי.. ואני נוסעת לאיטליה ב3 באוגוסטטטטטטטטט!!! יאיאייאי, אני אוכל לצייר את ונציה בשידור חי!!! אני מתלהבתתתתתתתתתתתתת. ת.
C cute but psycho New member 24/6/06 #208 ייייא איזה כיף לך!! גם על היומולדת וגם על איטליה באיזה תאריך נולדת?
M mirymoo New member 24/6/06 #215 חה חה חה!../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif זה משקורה כשטאת צוחקת על מירי שסובלת ומספרת איזה כיףך לך!
חה חה חה!../images/Emo80.gif../images/Emo209.gif זה משקורה כשטאת צוחקת על מירי שסובלת ומספרת איזה כיףך לך!