עוף.

Mrs Johnny depp

New member
ספוקי OO

הרגע צבעתי את השיער, וזה אמור להיות אדום, אבל זה נראה ממש ממש כתום OO אבל ממש ;; כאילו עוד לא שטפתי את זה, בנתיים אני מחכה 40 דקות ואז שוטפת אבל בכל זאת, צבעתי מליון פעם וזה אף פעם לא נראה ככה O________o וחוץ מזה שלא היה מספיק צבע כי השיער שלי ארוך מדי ושכחתי לקנות 2 חבילות אז חלק מהשיער שלי עדיין בצבע האדום-דהוי-דבש-מוזר שהיה לי לפני הצביעה. זה פשוט יראה אסון אמאלה אני ממש פוחדת לשטוף את זה -.-' אם זה יראה זוועה אני אקנה עוד צבע ואעשה מעל זה. זה בטח יהרוס לי לגמרי את השיער אבל אומג, אני לא רוצה להתהלך עם משהו בצבע של גזר על הראש

ינקיפנק

New member
לי יש שיער ג'ינג'י!!!

צבעתי בחינה, אבל היא ירדה.. הכי טוב, צבעי בחינה, זה לא שורף את השיער ולא מזיק לו, והוא ניהיה אדוםD:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifזה בסדר ^^

באמת. חברה שלי צבעה לאדום סגול ולפני שהיא שטפה זה היה בצבע בורדו-ירוק. מפחיד הייתי אומרת
אבל זה יצא אדום סגול והכל בסדר, אז אני בטוחה שגם לך אחרי השטיפה זה יהיה בדיוק הצבע הרצוי D: [ושימי תמונות אח"כ
]

cute but psycho

New member
עשיתי את הבגרות בלשון../images/Emo9.gif

סוף סוף נגמממממממממרררררר! חופפפפפפפשששש!
איזה אושר
היה טוב מאוד (המורה לא מוכנה לתת לי מגן 95 היא נותנת לי 93- והיא יודעת שזה ממש לא הוגן... כלבה:/) מה שלום כל אלה שגם עשו היום בגרות? איך הלך?

נׁעה

New member
זה לא "עשיתי את הבגרות בלשון",

זה "אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי"

../images/Emo221.gif או ענק עכשיו גם אני יכולה

להשתמש במשפט הזה XDD ודווקא היה לא כל כך קשה, היו לי משפטים וקטעים יותר קשים.

Winter Blue1

New member
מחזור ראשון של יומיים זה נורמלי?

כי היה לי מחזור ראשון שהתחיל בראשון בערב. ונגמר בשלישי בערב. זה נורמלי? לעוד מישהי קורה ככה?

יאי מזלט גמלךךך

מה קרהפה כולם מקבלות מחזור..חעע זה יחזור לך..היטום בערב או מחר.. גם לי זה היה ככה במחזור הראשון והשני

PurePurple

New member
../images/Emo108.gifהיום לפני שנה

גם אני קיבלתי את המחזור הראשון... עשרה ימים
אבל מאז קיבלתי רק עוד פעמייםXD נראה לי שזה גנטי
אז אם לאמא שלך היה ככה רוב הסיכויים שגם לך זה ככה
דודה שלי קיבלה ראשון בגיל 14... וקיבלה את השני רק ב-17*-* הזוי... כן.... אז כנראה גם אצלי זה ככה
מחזור ארוך שמאחר בשלוש שנים-_-

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifמזה 3 שנים הפסקה;;

וחכי חכי...לי היתה הפסקה מעולה של 5 חודשיםצוהייתי בטוחה שזה לנצח;;

GalGul000

New member
כנ"ל ../images/Emo6.gif

אממ. בד"כ הפרעות כאלה במחזור זה קטע עם אכילה. אבל זה גם נגרם מלחץ... ולא יודעת מה עוד. אני לא מתמצאת. לכי לרופא. אולי יתנו לך גלולות או משהו..

למעלה