עוף.

Stinki Winki

New member
תשמחי!!

הכאבים מגיעים במחזורים הבאים;; מזל טוב[= בת כמה את, אגב?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהו..הכאבים מגיעים במחזור השני

עכשיו יש לי סיבה לשמוח
! אני בת 13 וכמה חודשים

Stinki Winki

New member
הייתי בטוחה שאת יותר גדולה../images/Emo12.gif

תקווי שאת אחת מבנות המזל האלה שלא כ"כ כואב להן.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני באמת מקווה../images/Emo2.gif

היית בטוחה שאני יותר גדולה
נייס לי^^

GalGul000

New member
היו לי כאבי תופת במחזור הראשון.

ואני זוכרת שזה היה סופ"ש או משהו והייתי צכה לחכות יומיים שלמים עד שיגיע מוצ"ש ואני אוכל לקנות אדוויל. יומיים שלמים של כאבי תופת. אז..אממ. אל תכלילי.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני הכללתי><?

בכל מקרה, יש לי הרבה חברות שיש להן כאבים במחזור הראשון, האעאעא עכשיו קניתי פדיםX:

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifמזליסטית. לא להרגיש כלום.

בלע. קיבלתי מחזור פעמיים ובשתי הפעמים היו לי לפחות 10 שעות (בהכללה של זמן...לא רצוף) שהתקפלתי על המיטה מכאבים והתלוננתי שאלוהים הוא לא בחורה.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifמזל טוב ../images/Emo122.gif

בעצם רע. לאמשנה XD ואה תשמחי...הכאבים עוד יגיעו

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifעכשיו אני שמחה!../images/Emo6.gif

לאמשנה דווקא אני שמחה כי אני הולכת לגימיקDD: והנה, הכאבים באים עכשיו

אנבלייי

New member
מזל טוב ;;

אני לא סגורה בקשר לכל עניין המחזור הזה. זה ממש מוזר. אני יודעת שלפני שקיבלתי כבר ממש רציתי לקבל
אבל אצלי כול פעם המחזור נמשך עשרה ימים, והוא פשוט נשפך מתוכי, בכמויות ;[ ועכשיו אני כבר שבועים וחצי במחזור והוא נורא דליל שכזה. הוי! נהדר. התענגי עליו. סתם, אבל, נו, ככה את יכולה לתרץ עצבים וכאלה.

Mrs Johnny depp

New member
וואי, כדאי לך להתייעץ עם מישהו

זה לא נשמע לי כמו מחזור רגיל, זה פשוט מוגזם, 10 ימים, ועוד שיורד לך הרבה דם יחסית... באמת, אל תחכי עם זה, זה יכול להתפתח למשהו יותר חמור. ממליצה לך ללכת לרופא כמה שיותר מהר ^^'

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif10 ימים../images/Emo2.gif!?

;; אוף ממש כואב לי>< גמאני ממש רציתי לקבל...ועכשיו אררגגגגגגגגגג!@#$%^&*)^%$RE#@!#$%^&*&^%$#@#$%^&*&^%$#~!@#$%^&**&^$%^&#$%^&*)*&@#$%^&*)*
|עצבים| טוב זה נטתן תירוצים.D: אגב, כדאי לך ללכת לרופא, באמת זה ממש לא טוב..גם לאמא שלי היה מחזור לא סדיר והרופא רשם לה כדורים ועכשיו הוא סדיר..אל תשאירי את זה ככה.

GalGul000

New member
כן גם אצלי זה היה ככה.

כל כךךךךך רציתי לקבל. ממש חיכיתי לזה... וכולם אמרו לי שאני כל כך לא רוצה לקבל. שזה כאבי תופת וזה סתם סיוט... וידעתי את זה אבל בכל זאת התעקשתי שלא אכפת לי מכאבים אני פשוט רוצה לקבל כבר. איזה טעות. למרות שבתכלס אם עדין לא הייתי מקבלת הייתי כל כך מתעסקת בזה ולא מבינה מה לא בסדר אצלי ולמה אני עדין לא מקבלת ובלה בלה בלה. אז בקטע הזה אני שמחה שקיבלתי. אבל רק בקטע הזה. זה סיוט החרא הזה
כל חודש להתפתל מכאבים. [לאדוויל לוקח מינימום שלושתרבעי שעה עד שהוא מתחיל להשפיע.... לפעמים יותר. זה פשוט לשכב שעה במיטה, להתפתל מכאבים ולרצות למות בערך.] לכי לרופא כבר!!!!!!1111 זה ממש לא בסדר. [וואו, זאת הודעה ממש ארוכה על נושא כזה מטומטם.]

Mrs Johnny depp

New member
מזל טווווב!

אופירי, "את כבר אישה צעירה"
תהני, כל עוד זה לא כואב לך, גם לי בהתחלה זה לא כאב. עכשיו זה תמיד כואב לי ביום הראשון ואחר כך זה עובר ^^ בכל מקרה- אם יכאב לך, ממליצה לך לקחת אדוויל, זה ממש עוזר לכאבי מחזור ^_^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifככה אמא שלי אמרה לי../images/Emo6.gif

"את כבר אישה צעירה"
נממ...זה כואב..לא ממש ממש..אבל כואב
תודה=]

למעלה