../images/Emo19.gifהייתה לי אתמול הופעת סופשנה DD:
היה ממש חביב, היו שתי הופעות אחת 6 וחצי והשנייה 8 וחצי. ההופעה הראשונה נחשבת די לגנרלית כי יש בה רק חצי אולם (300 איש) ולא הייתי לחוצה בה בכלל בגלל זה לא נפלתי או מעדתי קצת P: רוב החברים שלי באו בהופעה הזאת
בהופעה השנייה, ההורים שלי, הסבים שלי (משני הצדדים) דודה שלי ועוד מלא אנשים שאני מכירה (שבאו מאיפה שאני גרה) היו שם, זה היה ממש מלחיץ..! בגלל גם היו לי כמה מעידות קטנטנות>< רר אבל הכי חרא היה שאיזה שעה וחצי לפני ההופעה (בגלל שהחדר ההלבשה שלנו הוא בקומה שנייה ויש שם מסדרגות ומעקה מזדרגג באיזשהו שלב סובבתי שם את הראש ואז נתקעתי בעין במעקה והתנפח לי קצת, ויש לי שם קצת סימן כזה כמו של שריטה, וכחולל והממ למזלי לא ראו את מהבמה DD: אהה כן ואם אתם תוהים במה הופעתי אז זה היה מופע ריקוד P: היו לי ארבע ריקודים, ג'אז-לטיני(שני ריקודים בריקוד אחד, כאילו, מחובר כזה), מודרני, בלט, יצירה ועוד אחר כך הלכתי עם ההורים שלי למסעדה והגענו הביתה רק ב12 וחצי והייתי מתה מעייפותתת, קמתי היום לפני חצי שעה שזה דבר לא רגיל אצלי P: אני קמה בד"כ בשמונה ככה ... כולם אמרו לי שהיה יפה

וכזה בוסף ההופעה כשכבר באתי ללכת משם, אז אחת שאני בכלל לא מכירה באה אלי כזה :"וואי את, את רקדת מקסים "
טוב מי שקראה שתשרשר
| תו |